חולוני ו- belts
מי אתם חושבים שאתם?!?! חולוני- אל תגיד לי משהו, תרד על המוזיקה שאני שומעת ואז תגיד לי לא משנה! מה לא משנה?! ראית פתאום שאני מכירה עוד אמנים חוץ מווסטלייף ובקסטריט ונבהלת?? אז תקשיב לי, ותקשיב לי טוב: הפורום הזה הוא פורום מוזיקה!!! ולתחום המוזיקה נכנסים הרבה דברים: טראנס, מטאל, פאנק, היפ הופ, רוק לסוגיו השונים, מזרחי, ראפ ותאמין או לא- גם פופ! כן, כן! כל הזמרים/זמרות/להקות בנים/בנות ה"מלוקקות" האלה ש"לא יודעות לעשות כלום"!!! אז אני לא שומעת את אותה מוזיקה כמוך- אז מה?! זה אומר שאתה צריך לרדת על המוזיקה שאני שומעת? ועליי כפרט?? אולי אתה לא מבין, או שאתה לא רוצה להבין- שיש אמני פופ שיודעים מה הם עושים! ולא רק שרים שירים חסרי תוכן שמישהו כתב להם! ו- belts: מה הבעיות שלך?? אולי הבנת משהו ממה שכתבתי לחולוני.. אני מקווה שהבנת...! ועוד משהו- אולי שבמקום שתכתבו לנו לעוף לחור שממנו באנו תעופו אתם?!?!?!?!?! זה לא רק הפורום שלכם וזה לא רק פורום של רוק! יש לכם בעייה איתי ועם מעריצות של בקסטריט ו-ווסטלייף- בעייה שלכם! תפתרו אותן עם עצמכם! כי זאת זכותנו להיות כאן להגן על מה שאנחנו אוהבות!! מה היה קורה אם היינו באות והיינו כותבות לכם לעוף לחור שלכם, לסתום את הפה, לקלל אותכם, לרדת על המוזיקה שאתם שומעים וכל מה שאתם עושים לנו?? אבל מה?? אנחנו לא כאלה! לפחות אני לא! לי יש רמה! אתם צריכים לקלוט שזה לא רק הפורום שלכם ואתם לא יכולים להשתלט עליו כאילו הוא מדינת הרוק ואין כניסה לפופ! אולי אחרי שקראתם את מה שכתבתי, תבינו ותפנימו.. אני מאוד מקווה...! שני. נ.ב. שלא תעיזו אפילו להגיד לעוף בחזרה לחור שלי! כי אני לא באה מחור! אני באה מפורום מכובד! פורום שמכבד את כל צורות המוזיקה למינהם!