מה זה הפורום הזה?

Nof-Y

New member
ועוד משהו....

....charlotte אם אני לא טועה.....עד לפני כמה שבועות את היית מעריצה של ווסטלייף....לא?!!!

Charlotte

New member
פחחחחחחח

עכשיו הרגת אותי. דבר ראשון, אני מכירה אותך? לא נראה לי. דבר שני, כל אחד שמכיר אותי, גם לא אישית יודע לאיזו מוסיקה אני מקשיבה.

אנה-

New member
אהם.. דבר ראשון...

מי שכתב שרוק= איכות זה פורקיופיין ופורקיופיין זה בן!!!:) סתם לידע כללי... דבר שני... זה שאת מכירה בשם ויכולה לזרוק שמות של להקות רוק לא אומר שאת מכירה אותן... הנה... בקסטריט בויז פייב ווסטלייף איי1... יפה... הבנו??? מצוין... ואני מוכנה לחתום לך שאת מכירה את מיק ג´אגר רק בגלל שיש לו שירים חדשים ומראים אותם באמטיוי...

belts

New member
עזבי אישה

אין טעם להתחיל להסביר להם מי הם להקות וזמרים טובים... זה ברור שכל מה שהם יודעים זה מאמ טי וי..וכולנו יודעים ששם יש רק מוסיקת פופ מסריחה!

PORCUPINE

New member
על אורגזמות מוזיקליות...

קודם כל, ווסטלייף שיט גירל, אני אוהב שפונים אליי בתור גבר... אחרי הכל אני הוא ולא היא. מה לעשות, כך בראו אותי. אז פעם הבאה שבא לך לומר לי משהו, תציצי מתחת לשמלה שלי ותזכרי... ובקשר לאיכות, מה לעשות, לא מסוגל להתחבר למוזיקה שממחזרת את עצמה כל פעם מחדש, ניסית פעם לנגן את השירים האלו??? הם אותו הדבר, זה אפילו די מדהים! כל היופי במוזיקה, שהיא מחדשת לך בצורה הכי כיפית בעולם. יותר מזה - מוזיקה מעניקה לך אורגזמות. ההנאה הכי גדולה שלי ממוזיקה היא, כאשר אני מאזין למשהו שאני נורא נורא אוהב, בווליום ממש גבוה, ומקבל צמרמורות מטורפות אחת אחרי השנייה בכל הגוף! זאת אורגזמה מוזיקלית! זה שווה את הכל! אני מאמין שהאנשים הרציניים פה בפורום יסכימו איתי.. ועוד דבר... ניסתם פעם לשלב אורגזמה אמיתית ואורגזמה מוזיקלית??? אין מדהים מזה...

אנה-

New member
פורקיופיין חמוד...

לא אומרים דברים כאלה בפורום שיש בו ילדים קטנים עוד תצטרך להסביר לצ´יר לידרס לעתיד האלה מה זאת אורגזמה...:) סתם... אני פשוט רואה מה ההודעה הזאת הולכת לגרור מצד חבורת המתחסדים פה... לא אומרים אורגזמה בפורום מכובד!! חחחח...:) בחיית אפילו כשהן רוצות להגיד לכו להזדיין הן מצנזרות את זה.. לכו להז*** :) זה מה שחוסר שינה והקשבה לפסקול של ספרות זולה עושה לאנשים:))

PORCUPINE

New member
תמיד יש פעם ראשונה

הילדים האלה ישמעו את זה מתישהו חומד... לפחות אני מגדיר את זה בצורה נאותה ולא בברבריות שבטח היו מגדירים את זה במקומות אחרים. וחוץ מזה... זה מה שטוב בפורום... אתה כותב, מגיבים, אתה עונה. ההודעה הזאת יכולה לגרור תגובות מתחסדות. חופשי. אני נהנה מזה. ובקשר לחוסר שינה... תנסי קפה!!

belts

New member
אני חייבת להגיד

יש לך נקודה טובה! כל היופי במוסיקה טובה זה החידוש! כל הכבוד לך! ולחבר את שניהם...ממממ..נישמע מעניין!

Papito

New member
טוב יש לי משו להודיע

עד שכל ה"אלטרנטיביסטים" וה"ווסטלייפים" לא ירגעו ושלא יהיו השמצות הדדיות ועד שהאידיוט הזה "חולוני" שמנסה באופן פאתטי להיות טיילר דירדן לא יפסיק להביא לפורומינו הקטן והחביב את הזבל של "רוק ומטאל" ועד שיפסקו כל ההערות בסגנון "את שומעת ווסטלייף?אני שונא אותך" לא יפסקו אני לא מתכוון להיות חלק פעיל חבל אמיתי שהפורום הזה כך מתדרדר

חולוני

New member
ועוד משהו..

להתבכיין זה לא COOL. במקום להתלונן, תתחיל לדבר על מוזיקה ואולי ככה תשפר את רמתו של הפורום.. כי בינתיים אני לא רואה שתרמת באיזושהיא צורה לפורום, רק באת והתחלת להתלונן... אז שב בשקט, ואם לא טוב לך, אף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח, לך חפש פורומים אחרים..

Papito

New member
אם היית בפורום הזה

מההתחלה היית מבין מה תרמתי לפה אבל בגלל שאתה סתם טירון מושתן כאן שרוצה להחדיר לפה את הזבל של רוק ומטאל אתה בכלל לא מכיר אותי אז שב כמו טירון ותלמד

חולוני

New member
אני פה יותר ממך וממנו ביחד.

מה אתה מדבר בכלל, אתה פה אולי יומיים..אין לך ולא לחבר שלך מושג על הפורום הזה בכלל. אני פה מיומו הראשון של הפורום, ותרמתי לפורום יותר משניכם ביחד (הוכחות ראה במאמרי הפורום), אז במקום להתכיין ולהתלונן, פשוט שתקו או שתנסו לתרום לו, כי חוץ מלתבכיין אתם לא תורמים כלום.

PORCUPINE

New member
צעירון שלי

הייתי פה עוד לפני שלמדת את נוסחת הכפל בביה"ס. אני פה עם שמות אחרים כבר המון המון זמן. אני לא אוהב לתת לעצמי כינויים שמסגירים את מקום מגוריי... ועכשיו בבקשה ממך, לפני שזה יהפך לעצוב יותר ממה שזה, ולפני שתעשה מעצמך עוד יותר מסכן ממה שאתה, תנסה לשמור על הכבוד העצמי שעוד נשאר לך, ופשוט... תדבר יפה ותפסיק כבר להתנשא, כי אין לך סיבה.

חולוני

New member
תפסיק עם תירוצי ה"שמות האחרים"..

כי זה ממש פאתטי.. רואים שהגעת לכאן רק בימים האחרונים.. כי אם באמת היית כאן בשמות אחרים, אז היית יודע שאני קבוע כאן מהיום הראשון של הפורום הזה... אז בבקשה תפסיק להיות כ"כ פאתטי.

אנה-

New member
אוקיי חולוני ופורקיופיין... תקשיבו.

אתם שניכם אנשים מקסימים עם טעם מופלא במוזיקה ... תפסיקו לריב.. אולי פספסתי פה על מה בדיוק אתם רבים... אבל למי איכפת מי נמצא יותר זמן בפורום...?! אני פה יומיים:)) או משהו כזה... לשניכם יש יציאות מופלאות!! שניכם כותבים מצוין... ושניכם שונאים את מעריצות ווסטלייף.. אז הנה... אם לא להתאחד בגלל דברים ששניכם אוהבים.. תתאחדו בגלל שנאה משותפת.. אין לי מושג מה זה ההתחסדות המפגרת הזאת מצידי...:) קחו אותי בקלות...:)

PORCUPINE

New member
אני מנסה...

לא לרדת לרמתו אבל זה לא הולך... אני רק רוצה שידברו אליי יפה. אני חושב שיש לי את הזכות לבקש זאת.

belts

New member
אני תומכת באנה

אתם שניכם באמת נישמעים כמו שני בני אדם פשוט טובים! יש לכם יציאות מצויינות ...אתם אוהבים טעם מצויין במוסיקה! תשתמשו בזה לטובה:)))

למעלה