מה זה הפורום הזה?

PORCUPINE

New member
אני מעריך אותו על טעמו אבל...

הוא נוטר לי איזהשהי טינה על זה שפתחתי דיון על אופי המקום בפורום רוק ומטאל, וזה עורר בלאגן שלם.

חולוני

New member
חחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

רואים שאין לך אפילו שמץ של מושג על מה שאתה מדבר.. אני נמצא בפורום הזה מיומו הראשון (אם אתה לא מאמין, חפש בארכיון הודעות שלי מהימים הראשונים של הפורום, ותשאל גם את המנהל כמה זמן אני נמצא בפורום הזה...), בניגוד אליך , שנמצא כאן זמן מועט ביותר, ואין לך אפילו מושג על ראשית הפורום. חוצמזה, גם תרמתי לפורום הזה יותר ממך (רואים שלא קראת את מאמרי הפורום הפורום, אם היית קורא היית רואה המלצה שלי על פורטיסהד מלפני שנה בערך..). ואם כבר מדברים על טירונים, אז אתה הטירון המושתן פה שאין לו מושג על הפורום, ובמקום לתרום משהו לפורום, רק מתלונן ומתבכיין, לך תבכה לאמא.. הבכיינות שלך לא עושה רושם על אף אחד.

אנה-

New member
מה שנכון נכון..

הויכוח הזה נגרר מעל ומעבר... פתרון פשוט?? לווסטלייף יש פורום שבו בו ותהנו... פתחו פורום למוזיקה אלטרנטיבית...ויהיה טוב.. שלום פרחים ופרפרים... טוב נסחפתי... רק משהו אחד לסיכום... אין לי מושג למה עשיתי את זה.. אבל הלכתי לפורום ווסטלייף כדי להוכיח לעצמי שטעיתי.. מותר לי לקוות.. הרי עדיף שהם באמת יאהבו את המוזיקה כי הם אוהבים אותה מאשר שהם יאהבו אותה בגלל שהם נראים טוב.. אז אחרי ש 500 הודעות זיינו לי בשכל על זה שזאת מוזיקה איכותית וגם אם הם היו נראים כמו סבתא של מיק ג´אגר הם היו שומעים את המוזיקה.. הלכתי ובדקתי מה תוכן ההודעות... ובכן... אהם.. כמה שאני לא מופתעת... השיחות היו על שייוואאווו כמה ש.. איך קוראים לו .. מה זה משנה... משה... נראה טוב.... טוב.. אין לי ממש איך לסכם את העניין... הייתי רוצה להגיד שאני שמחה שצדקתי לגביכם.. חובבי ווסטלייף... מצד שני... זה נורא עצוב..

radi2

New member
|הדגש| סיכום הויכוח |הדגש|

ווסטלייף זבל !!! , סתם
,הבעיה היא שלכולם יש טעם שונה במוזיקה ואין יותר או פחות טוב, זה הכל עניין של גיל , כולם יתבגרו ויפסיקו לאהוב פופ ויעברו למשהו אחר . בסופו של דבר צריך להנות מהחיים ( הנאה כמו של המכות שהיו פה לא היה לי הרבה זמן ) ולשמוע משהו שאוהבים. אבל אני חייב להגיד שאין כמו דפש מוד ( 3 2 1 , מכות). נ.ב ווסטלייף לא יתחתנו אם אף אחת ממכן...

radi2

New member
תדמיינו שזה מודגש

מי ידע שאי אפשר להדגיש בכותרת ? , לא אני !
בקשר לאורגזמות ... אה אה אהההההההההההה ! יהההה !!

daniel 123

New member
טוב אז תקשיבו ../images/Emo124.gif

זה נכון שאני אוהבת את ווסטלייף אבל אני לא משוגעת ואם אתם בוחרים לא לאהוב את ווסטלייף זאת אני לא יכריח אותכם ואני גם לא ירד אליכם כל אחד אוהב לישמוע משהו אחר . ואני לא אוהבת רק את ווסטלייף אני גם אוהבת רוק,פופ,RNB ועוד הרבה סוגים
דניאל

craving brian

New member
זכותו של כל מעריץ צוזיקה להיות פה.

וחולני- תתחיל להרגע ולהעיף מפה אנשים! ולא, אני לא יעוף בחזרה לחור ממנו באתי- הפורום של הבקסטריט!

חולוני

New member
רוצה לדבר על המוזיקה?

בואי נדבר על מוזיקה..מה את מכירה חוץ מבקסטריט ו-ווסטלייף? את בכלל מכירה מוזיקה שהיא לא מוזיקת MTV? כי מוזיקת MTV זאת לא מוזיקה.

craving brian

New member
מוזיקת MTV זה לא מוזיקה??

מה זה כן מוזיקה בשבילך?? קורן?? רדיוהד?? קריידל?? דרים ת´יאטר?? כל מי שצועק למיקרופון ולוקח סמים?? תגדיר לי מוזיקה! ושתדע- שווסטלייף ובקסטריט כן כותבים, מלחינים ומנגנים לבד! ולא לשכוח- שרים! בלי מחשב ובלי פלייבאק!

belts

New member
אני תומכת

תחזרו לחור שממנו באתם! רק אם תהיו שם העולם יהיה שקט! חולוני-כל הכבוד לך!

radi2

New member
MTV לא מוזיקה ?!

אתה צריך לשנות את הכינוי שלך לחולני ! גם אני חושב שMYV עכשיו קצת חרא אבל לא להגזים. Radiohead ,Rolling Stones, Depeche Mode, Nirvana , Pearl Gam כל אלה היו בMTV ויש הרבה פה שאוהבים אותם , זה נכון שפינק פלויד , קווין והחיפושיות לא היו בMTV אבל זה בגלל שMTV לא היה קיים ( או שכן ? ).

radi2

New member
MYV ?

מה לעזאזל קורה לי היום ? , צריך להפסיק להכנס לפורום של ווסטלייף !

אנה-

New member
חחחחחחח....חברה יש או בקצה המנהרה

הפעם היחידה שראיתי את רדיוהד באמטיוי זה בימי שלישי רביעי בלילה שיש אלטרנטיב.. ואני ממליצה.. תוכנית מעולה!!! כן כן באמטיוי.. פיג´יי ופיקסיז ורדיוהד וסטרוקס... ממש טוב מה שהולך שם...

חולוני

New member
כן, ראיתי את הקליפ ש פיג´יי הראווי.

באלטרנטיב ניישן האחרון.. זאת התוכנית היחידה ששווה לפתוח בשבילה MTV..כל השאר חרא. ה"סופרוק" של MTV גם חרא..בעיקר נו-מטאל שיט...וראפקור וכל החרא הזה..

למעלה