וואוו..זהו..אני מתחילה לישמוע ווסטלייף!!! 7 כלים שלמים???? הופתעתי! יש לי שאלה? למה הם לא משתמשים בהם? או שהם רק ליופי? פעם אחת אני רוצה ליראות אחד מהם מנגן על משהו שמוציא צליל...!
כל הנ"ל mercury rev deus blur jesus and mary chain grandaddy pj harvey neil young שי נובלמן... כאלה... אהה.. כמעט שכחתי sonic youth.. the velvet underground... )
ידיד טוב שלי החודש המליץ לי עליהם!!! הם פשוט מצוינים!!! תנסה את השיר שלהם cotton mather - animal show drinking song אחד השירים היותר נחמדים בעולם... ואם אתה אוהב אותם כנראה שגם תאהב את the apples in stereo..
מכיר אותם, הם גם עושים את הפתיח לפאוורפאף. להקה מצויינת. בקשר לקוטון מאדר, מכיר את השיר, דיי קצר אבל נחמד שירים נהדרים שלהם למי שרוצה להוריד: she´s only cool password Homefront Cameo spin my wheels My Before and After Ramon Finds Waterfalls Monterrey Honey April´s Fool Dream Girl 40 Watt Solution יש להם עוד מלא שירים מצויינים פשוט להקה חובה.
אני יכולה להגיד לך באילו שירים את יכולה לשמוע אותם מנגנים, רק אם תגלי עיניין בכך. והקטע עם : שונאת, שלי- כתבתי את זה רק כדי להביע את רגשותיי האמיתיים אליכם.
תסלחי לי מאד ! קודם כל לא דיברתי אלייך!!! דבר שני...אם תקראי טוב טוב את ההודעות שלי תביני שאני כן אוהבת לשמוע מידיי פעם רוק! אבל רוק עדין שכיף לשמוע! אבל אני דיברתי אל אנה(ועכשיו גם אלייך) ואמרתי שאם אתם חושבות שבגלל שאתם שומעים רוק אתם איכותיים יותר אז אתם ממש טועים!! ולמה?! בגלל שאתם מקללים, מעבירים ביקורת בלי להבין!!! ומרגע לרגע זה הופך להיות מגעיל יותר! (פרחות, טימטום ועוד ועוד!) אז תיסלחו לי מאד ...אם לזה אתם קוראות איכות אתם ממש אבל ממש טועות!!!! ועוד משהו: אני אמרתי שאני מכירה את מיק גאגר לא בגלל שסתם בא לי להגיד את זה אלא בגלל שאתם זילזלתם בידע שלנו ! אז רק שתדעו שאני מכירה המוןןןן להקות רוק! אמנם זה לא הכי הטעם שלי אבל אני מכירה אותם!!!! ולעומת הרמה הירודה של מעריצי הרוק אני לפחות לא יורדת על המוזיקה שלכם! ולא מעבירה ביקורת! ובנוסף גם לא מקללת! תשפטו לבד מי איכותי יותר!!!