להגיב עניינית

גם לי אין אינטרסים כל ליהודים

מאמינים לארץ הזאת... בשבילי המדינה הזאת רק עוד מדינה כמו כל המדיניות אחרות...

וזו לא הייתה המטרה שלשמה המדינה

הזו הוקמה, בגלל זה מקומם של אנשים עם דיעות כמו שלך הוא ברוסיה, באירופה ובכל מקום אחר שהוא לא מדינת ישראל.

תודה על הצעה אני באמת יחשוב

על לחזור לרוסיה כשה אני יהיה יותר גדולה ויהיה מבוססת! ולי אישית לא אכפת למה הוקמה מידנית ישראל.. אני יודעת שהיא הוקמה בשביל להגן על היהודים.. אבל אותי הביאו ההורים שלי לפה כשהייתי בת 5 אז זכותי להאמין ולחשוב על המדינה הזאת משבא לי...

יודעת מה, מילא היית מכבדת

את המדינה, עוד הייתי חושב שיש בכלל על מה לדבר איתך, אבל הקטע הוא שאת שמה זין עליה ועל המטרה שלה, על האופי שלה ועל ההיסטוריה המזעזעת שהובילה להקמתה...לא אכפת לך משומדבר חוץ מהתחת של עצמך...אז באמת תשקלי את העניין הזה בחיוב, ואל תחכי עד שתהיי מבוססת- אם את צריכה עזרה במימון הטיסה את יודעת איפה למצוא אותי.

אין על מה לדבר איתי????

עובדה שיש כמעט כל הפורום מדבר איתי!!! אכפת לי ועוד איך מהיסטוריה המזעזעת שהם היהודי עבר !! סבתא שלי ברחה מנאצים ,סבא שלי נלחם נגדם איך לא אכפת לי????? אתה מדבר שטויות!!!! רק שאכפת לי מזה לא רק בגלל שאני יהודיה אלה גם כבן אדם!! אם לא היה לי אכפת לא הייתי רואה תוכניות על השואה ובוכה באותו זמן,לא הייתי רואה סרטים על השואה ובוכה באותו זמן....!! אז אם את לא מכיר אותי ואת הרגשות שלי אז פשוט סגור את הפה שלך ושתוק!!!! ואני באמת לא צריכה אותך בשביל לדבר יש לי את כל הפורום כמעט שאוהב אותי ויש לו על מה לדבר איתי!!

FiShA

New member
למה את כול כך קשה ורצינית??

תיקחי הכול בקלות ובסבבה!!!!!!!!1

אני לא אשתוק

כשה אומריםלי שלא אכפת לי מהשואה ושאכפת לי רק מהתחת שלי!! כי זה לא נכון לכל הרוחות!!!!

יופי, הפורום אוהב אותך ../images/Emo24.gif

הגשמת את יעודך בחיים. ברכותיי

SupermanZW

Well-known member
אבל למרות שאיפותיך יש להם

השלטון בישראל החליט לאזרח גם לא יהודים, אם אתה רוצה לשנות את זה נסה להקים מפלגה ולרוץ לשלטון. כבר עכשיו ישראל היא מדינת כל אזרחיה למרות שבמקור הכוונה היתה להקימה כמדינה יהודית, החזון לא התממש, אז תשלים עם המציאות.

Vrock

New member
אי אפשר להשלים עם המציאות.

אם אבותיך היו משלימים עם המציאות הם היו מתים ואתה לא היית נולד.

SupermanZW

Well-known member
אוי, אילו שטויות...

מבין אבותי אלו שניצלו ניצלו כי ידעו שלא יוכלו להפוך את הנאצים לאנשים טובים שלא הורגים יהודים, הם ברחו ממקום מגוריהם כאשר הנאצים השתלטו על מדינתם, סבתי ברחה מפולין לרוסיה וניצלה, סבי ז"ל ברח מליטא לרוסיה וניצל, סבי ז"ל ברח מאוקראינה לרוסיה וניצל, וסבתי ז"ל נולדה ברוסיה וניצלה. (איכשהו כל סבי וסבותי ניצלו דווקא ברוסיה). לו היו מאמינים שאפשר להסיג את הנאצים מהמדינות בהם ישבו או לשנות את השקפותיהם דווקא אז היו נספים.

אז מה, שכל היהודים שרוצים מדינה

יהודית משל עצמם יקומו ויברחו מפה כמו שאבותיך עשו בזמנו? לא חושב. נדמה לי שרובכם שכחתם שהמדינה הזו היא מדינה יהודית, ולא מדינת כל אזרחיה, היעוד שלה היה להיות מדינה יהודית. זה שהמוני מסתננים לא רצויים ניצלו את חוקי ההגירה שלה כדי למהול את הרוב היהודי בה, זה עניין אחר, שגם בו צריך לטפל בדרכים שונות...אבל תשכח מזה שיבואו לפה רבבות גויים וידרשו ברוב חוצפתם זכויות כאן. אין להם אותן, שיחפשו את זה באחת המדינות הדמוקרטיות הלא-יהודיות הרבות שיש בעולם. עד שהעם היהודי קיבל מדינה משלו, גם את זה רוצים לקחת לו...?

SupermanZW

Well-known member
אתה שכחת

קרא את חוקי היסוד של מדינת ישראל ובדוק את זכויותיהם האזרחיות של יהודים ולא יהודים בישראל, אז תבין שישראל הינה מדינת כל אזרחיה בפועל. גם אבותיך ברחו מאיזושהי/ן מדינה/ות, אז אל תנסה להצטדק.

SupermanZW

Well-known member
אל תשכח ממה נבעה היוזמה

פרעות, פוגרומים, התנכלויות, שנאה, סכנות, אומר לך משהו? הרי היוזמה לא נבעה מכך שהיה להם טוב אלא מכך שהיה להם רע, לו היה להם טוב היו נשארים היכן שחיו קודם.

אתה טועה, רוב העליות מארצות המזרח

היו עליות "דתיות", נבעו מאמונת העולים שישראל היא ארצם ובה העם היהודי צריך לחיות.

SupermanZW

Well-known member
נו, באמת...

שאזכיר לך מתי הגיעו ארצה רוב יוצאי ארצות המזרח? רק לאחר הקמת מדינת ישראל כאשר הערבים החליטו להתנכל ליהודים ולהתנהג אליהם באלימות, לפני כן לא עלה על דעתם לעזוב את ארצותיהם. רק התימנים היו יוצאי דופן מבין יוצאי ארצות המזרח ועלו ארצה לא משום שהיה להם רע אלא מסיבות דתיות. אתה תימני?

למעלה