להגיב עניינית

M a r U s k A

New member
אף אחד לא אומר לך ....

שלעולם לא ניסו ולעולם לא ינסו שוב להשמיד את היהודים, עובדה עדיין קיימים נאונאצים, אבל העולם לא יתן לשואה לחזור על עצמה, תהיה בטוח בכך

SupermanZW

Well-known member
על הKKK שמעת?

היו ניסיונות להשמיד שחורים בארה"ב, למעשה עדיין יש, אבל המשטרה האמריקאית מטפלת בארגונים הנאצים האלה.

Vrock

New member
זה לא ארגון השמדה.

זה רצח אבל לא השמדה, כי הם לא מתכננים למצוא את כל הכושים ולהרוג אותם.

SupermanZW

Well-known member
מטרתם המוצהרת למצוא שחורים ולרצחם.

ואיך לכל הרוחות רצח אינו השמדה?!

עדיף שמדינת ישראל תהיה קצת פחות

דמוקרטית, מאשר הרבה פחות יהודית. בהקשר למדינת ישראל בלבד- כנצטרך לבחור בין יהדות ודמוקרטיה- היהדות צריכה לנצח. מדינות דמוקרטיות רגילות יש מספיק. יהודית יש רק אחת!

אז זהו, שחוץ מאלה שכבר כאן ונולדים

כאן, אסור שיהיו פה יותר נוצרים. וזה לא מגזענות...או שבעצם כן- הגזענות באירופה שהכריחה אותנו להקים מדינה משלנו.

Vrock

New member
אה אה אה....אני לא חושב...

בסופו של דבר על כל נוצרי נכנס יהודי בערך....

Vrock

New member
זה לא שיש פה איום על הרוב היהודי

או שיש פה אנשים הפועלים נגד העם היהודי. חוק השבות לא יכול להכריח יהודים להשאיר את המשפחה בחוצלארץ. אין כ"כ הרבה נוצרים בארץ שצריך לחשוש מתקופות אפלות....

נכון !!../images/Emo45.gif

אבל יש אנשים כאלו זבלים שחושבים שאם הבן אדם הוא נוצרי אז הוא אנטישמי או אפילו נאצי! וזה מה מעצבן ועצוב!

Vrock

New member
הוא לא התכוון לזה..אבל הוא עדיין

אידיוט...הוא התכוון לומר שהרבה מהלא-יהודים שעלו הם אנטישמים. אז הוא טועה!!! כמעט כולם אנשים בסדר גמור ואף יותר! עובדים לפרנסתם, משרתים, משלמים מיסים ולא שונים מאף אזרח אחר. אני מכיר הרבה כאלה, בחברים, במשפחהת ואני רוצה להגיד לך שיצאת מנקודת הנחה לא נכונה. כמובן יש אנשים שמאוד רגישים לנושא של הפוגרומים וש האנטישמיות-בייחוד רוסים. אבל אפילו הם מבינים שזה שמישהו נוצרי לא הופך אותו מיד לאנטישמי. חבל שאין אמוטיקון של אצבע משולשת.....

למעלה