להגיב עניינית

להגיב עניינית

אחד הגורמים המשמעותיים להיווצרותה של התנועה הציונית, הקוראת להקמת בית לאומי ליהודים בארץ ישראל, היה הפרעות שחוללו הנוצרים הסלאבים-אורתודוכסים ביהודי מזרח אירופה לאורך ההיסטוריה. אני מוצא את זה משעשע מאוד שבאופן פרדוקסלי, דווקא צאצאיהם של האנטישמים זהובי-השיער הללו ניצלו את חופש ההגירה הקיים במדינתנו והשתקעו בה במספרים גדולים מאוד למן שנות התשעים, תוך שהם נטמעים בגל המבורך של יהודי בריה"מ לשעבר. מעריכים כי יותר ממאתיים אלף לא-יהודים הגיעו לכאן באופן זה. לרובם של אלה אין ולו זיקה רופפת עם עמנו, דתנו ומורשתנו. חלקם אף שומר בקנאות על אורח חייו הנוצרי (ע"ע ביקור בכנסיות וכו') ואף על עמדותיו האנטי יהודיות. אין מנוס. חייבים להקשיח את חוק השבות. ישראל איננה פח הזבל של הציוויליזציה הסלאבית-אורתודוכסית. * הכותב איננו אדם דתי, אדרבה; הוא פשוט שומר טינה לאויבים היסטוריים.

AeroSlash

New member
../images/Emo46.gif

בגלל אנשים כמוך אני ואמא שלי אכלנו חרא בקילוגרמים כשהגענו לישראל.. אני לא מבינה למה צריך להעניש את עולי בריה"מ כיום על מה שעשו אבותיהם לפנה כמעט מאה שנה???

AeroSlash

New member
במילים אחרות הוא כתב..

לפני כמעט מאה שנה היו הרבה פרעות ופוגרומים ביהדוים במזרח אירופה או במילים אחרות ברוסיה. התעללו ביהודי רוסיה. הוא מדבר על כל אותם העולים שהגיעו לישראל מרוסיה, נשארו נוצרים והמשיכו לשמור על הדת הנוצרית שלהם. הוא טוען שיש כמעט ולאסור את הכניסה שלהם לארץ, כיוון שהם לא יהודים וכיוון שאבותיהם ערכו פרעות ביהודים לפני מאה שנה. אני מדגישה, לפני 100 שנה.

Janem

New member
הוא צודק.

איזה 100 שנה, 60 שנה אחורה, השואה וכו'... ובכלל אנטישימיות זו מחלה והיא טמועה בהם ולכן צריך לגרש אותם. 300000 פועלים זרים + 200000 נוצרים + מליון מתאיים אלף ערבים!!!! אנחנו מתיימרים להיות מדינה יהודית, חלאס עם ההטמאה הזאת, יאללה, סדר.

אז זהו, שאם חוק השבות היה פועל

כמו שצריך, לא הייתן אמורות בכלל להגיע לישראל, ובצדק, ולא רק את...גם שאר הלא-יהודיים שהגיעו לכאן תוך ניצול פרצות בחוק ועקיפתו...אין מה לקחת את זה אישית, כן? כי אם לשפוט אישית, למרות כל האיומים על האשכים שלי, לא הייתי נותן למישהו להוציא אותך מפה לעולם
אני חייב ת'מישהי הזו שתעשה עליי ניסויים ותנסה עליי תיאוריות, אבל באופן כללי לא-יהודים לא אמורים להגיע לכאן. זה לא אומר שצריך לגרש או להתנכל לאלה שכן הגיעו- צריך לפרגן בהם ולתמוך בהם, כי אסור לשכוח שאחרי הכל, חלק עצום מהם הגיעו לכאן עם השכלה ברמה שגבוהה פי עשרות מונים מהרמה הממוצעת בקרב עדות המזרח למשל, שהם מביאים לנו כבוד בזירה הבינלאומית [קלגנוב, אברבוך..] ושחלק לא קטן מהם מוכנים למות למען המדינה [גבעתי, מכירים?
].. ככה שאת אלה שכבר פה- אסור למרמר נגדינו, אסור לדחוק אותם החוצה ואסור להפלות... בד בבד, צריך להקשיח את חוק השבות וחוק האזרחות, כך שיהיה קשה יותר לנוצרים להתאזרח כאן.

AeroSlash

New member
חחחח אליאור ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המסת אותי.. ריגשת אותי עם דבריך ואתה יודע מה?? כאות תודה שלי על דברייך הנהדרים אני מוכנה לבצע בך אקסטרא סדרת ניסויים..

eMiFrEaK

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה...

אבל אני מסכימה איתך..
אבללללל... תפסיק עם הרמיזות על גבעתי...וזה שרוב הספורטאים שמגיעים להשגים במקום הקטן הזה הם עולי ברה"מ לשעבר.. זה לא סוד.

eMiFrEaK

New member
את ממש לא צודקת...

ואני מציעה לך לקרוא שוב את מה שהוא כתב.. כי גם לא הבנת אותו כמו שצריך...

AeroSlash

New member
הבנתי בדיוק את מה שהוא רצה לומר..

הוא התכוון לזה שלפני המון זמן עשו פרעות ביהודים ועכשיו הנוצרים באים לא"י ומשתכנים פה. מה יש לא להבין?? אני אמרתי לו שבגלל אנשים עם דיעות דומות אני בגיל 10 הייתי צריכה לעבור מה שאני לא מאחת לשום ילד/ה בן 10, כהגעתי לארץ..

moon and sun

New member
ובגלל אנשים כמוך

קיימים האנטישמיים שמגנים אותנו. בגלל שאתם מגנים אותם! תלמדו להסתדר כבר.

Angel lips

New member
מרינה :)

למה לכעוס? תיהיה כמוני על תביני בכלל מה כותבים ואל תתעצבני :)

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

אני כועסת כי... כי אני חיה בארץ הזאת רק בזכות חוק השבות, בלעדיו לא היה לי מה לעשות כאן.... ואני נתקלת בתגובות ומקרים כאלה יומיום.... בכל מקום אפשרי, אני שומעת אנשים פולטים הערות גזעניות על רוסים ועל גויים, לפעמים סתאם כהערה שולית לכולם ולפעמים כמשהו ישיר כלפי... ואני לא חושבת שעשיתי משהו רע בחיי כדי שאני אצתרך לספוג את ההערות האלו ולשתוק על הודעות מטומטמות של גזענים שכותבים בפורום

למעלה