לא כל העברת ביקורת היא גזענות. הגיע הזמן ללמוד להבדיל.
A AeroSlash New member 12/11/04 #52 התכוונתי לומר עד כמה שאת שונאת אותו.. כלומר - את מאוד שונאת אותו כלומר - את מתעבת אותו כלומר - את רוצה לסרס אותי מובן?
התכוונתי לומר עד כמה שאת שונאת אותו.. כלומר - את מאוד שונאת אותו כלומר - את מתעבת אותו כלומר - את רוצה לסרס אותי מובן?
S Sweet Russian Girl New member 12/11/04 #61 חחחחחחחחחחחחח הוא מעצבן אותי אבל לסרס אותו?? לא חשבתי על זה ..לא איכפת לי שהוא יהיה לא מסורסר חחח זה את צריכה להחליט!
חחחחחחחחחחחחח הוא מעצבן אותי אבל לסרס אותו?? לא חשבתי על זה ..לא איכפת לי שהוא יהיה לא מסורסר חחח זה את צריכה להחליט!
S Sweet Russian Girl New member 12/11/04 #25 משהוא הוא כתב זה גזענות לא ביקורת! ואם זה סתם ביקורת אז אני לא סוניה !
E eMiFrEaK New member 14/11/04 #342 ../images/Emo12.gif ושוב... אני מסכימה איתך בהחלט.... קיצר זה מתחיל להדאיג אותי...
E eMiFrEaK New member 14/11/04 #341 מרינושקה.... חחחחח העיקר להתעצבן ולכעוס.. קודם כל תרגעי... לנשום עמווווווווווווווק ועכשיו תקראי שוב את מה שהוא כתב....
מרינושקה.... חחחחח העיקר להתעצבן ולכעוס.. קודם כל תרגעי... לנשום עמווווווווווווווק ועכשיו תקראי שוב את מה שהוא כתב....
M M a r U s k A New member 12/11/04 #39 אליאור.... "היה צריך לסנן את הרוסים האלו בזמן העלייה" מזכיר לך משהו
M M a r U s k A New member 12/11/04 #59 אין מה להזכיר... הזכרתי מספיק, הציטוט הוא שלך.. אחת מהבדיחות הפחות טובות שלך
מ מטייל עם סנאים New member 12/11/04 #63 ועדיין, בסה"כ בדיחה את לא חייבת למות על חוש ההומור שלי באותה מידה בדיוק שאת לא חייבת לקחת כל מילה שלי ברצינות. את מהאנשים האלה שאוהבים להעלב, הא?
ועדיין, בסה"כ בדיחה את לא חייבת למות על חוש ההומור שלי באותה מידה בדיוק שאת לא חייבת לקחת כל מילה שלי ברצינות. את מהאנשים האלה שאוהבים להעלב, הא?
M M a r U s k A New member 12/11/04 #70 לא... אני לא מהאנשים האלו שאוהבים להעלב אני מהאנשים האלו שיודעי אחפה להצי לעצמם גבולות ולהודות בטעויות שלי ולא לשחק אותה ראש קטן.. לא מבינה "אבל מה עשיתי " ....
לא... אני לא מהאנשים האלו שאוהבים להעלב אני מהאנשים האלו שיודעי אחפה להצי לעצמם גבולות ולהודות בטעויות שלי ולא לשחק אותה ראש קטן.. לא מבינה "אבל מה עשיתי " ....
מ מטייל עם סנאים New member 12/11/04 #77 מרינה, אני מתנצל אם נפגעת או סתם התעצבנת ממשהו ממה שאמרתי, באמת שלא הייתה שום כוונה רעה.
M M a r U s k A New member 12/11/04 #79 לא נפגעתי... וכן התעצבנתי... אבל לא משנה אני רגילה לתגובות ודעות כאלו ואחרות ובאמת תודה על ההתנצלות אני מעריכה את זה.
לא נפגעתי... וכן התעצבנתי... אבל לא משנה אני רגילה לתגובות ודעות כאלו ואחרות ובאמת תודה על ההתנצלות אני מעריכה את זה.