להגיב עניינית

M a r U s k A

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo46.gif

|רותחת מזעם| אני אויבת היסטורית
אני אויבת של מישהו בכלל
איך אתה לא מתבייש, אתה הופך אותנו למה שאנחנו כל כך לא
אויבים.. חחח פשוט ביזיון.. אתה לא מכיר אף אחד פה... אתה לא יודע .. לא ביקשת ולא שאלת אותנו מה דעתנו על "הנוצרים הסלאבים הארוטודוקסים" פשוט קבעת עובדה.. הם היו כאלה גם אתם כאלה
כן, אני עליתי לארץ רק בזכות חוק השבות ואני גאה בעצמי ובמה שאני
ולא כדי לעשות לך דווקא, אלא בגלל שלאורך כל חיי לא עשיתי דבר אחד רע לאף בן אדם, אין לי סיבה להתבייש בעצמי ובמוצא שלי

the freaky girl

New member
../images/Emo4.gif?

אין מנוס. חייבים להקשיח את חוק השבות. ישראל איננה פח הזבל של הציוויליזציה הסלאבית-אורתודוכסית. as if! ומי קבע שאנחנו אויבים היסטוריים???!!!???!!! לרובם של אלה אין ולו זיקה רופפת עם עמנו, דתנו ומורשתנו סליחה?!?!! אתה יודע למה אנשים עלו לישראל?? תקרא שוב בספר ההסטוריה, תלמד על התנועה הציונית, כי לפי מה שאני רואה, את בהסטוריה נכשלת!!

M a r U s k A

New member
חח עזבי התמונה.....

הדבר הראשון שבולט כאן הוא הכינוי
איך מישהו בעל שם ישו אומר לי שאני האויבת של היהודים בארץ

Vrock

New member
../images/Emo3.gifלמה? ישו היה מלך היהודים!

ישו ישו ישו ישו ישו......אם הוא היה יודע אילו שטויות נכתבות בשמו הוא היה מתהפך בקברו(בהנחה שהוא לא עלה השמיימה)

לדיבילים אני לא מגיבה!!!!

אבל יש לי להגיד לך דבר אחד.. יש לי שתי חברות רוסיות נוצריות שאוהבות את ישראל אוהבים יהודים יותר נכון הם לא מבדילות בין נוצרים ליהודים כי אכפת להם רק מהאופי והן לא אנטישמיות עובדה הן חברות שלי ואני יהודיה! אז תפסיק לדבר שטויות כי זה חוצפה משאתה עושה!!!!!!!!
זהו אני לא הבזבז את הכוח והזמן שלי עלייך!!

לא חושב שזה קשור

אני מאמין שאם הבנאדם נוצרי הוא לא אמור לחיות כאן במדינת היהודים, מדינה שהוקמה בדיוק כדי להגן על היהודים מהפרעות שנוצרים עשו בהם לאורך כל ההיסטוריה. לא מאמין שיש אנשים שיש להם בעיה עקרונית נגד נוצרים...לי לפחות אין. פשוט שיחיו באחת מעשרות המדינות שלהם, מדינה יהודית יש רק אחת וככה אני רוצה שהיא תשאר.

AeroSlash

New member
זאת לא הייתה הכוונה שלו

הוא התכוון לזה שצריך לפרגן לאלה שכבר פה ולא לתת לאלה שרוצים להיכנס

יאללה...שלוש ארבע ו...

מומלץ לקרוא את הדיעות שלי לפני שאת נכנסת לסרטים ומכניסה לי מילים לפה ורעיונות לראש. רמז, למקרה שעדיין לא הבנת- חפשי את הקטע שמדבר על אלה שכבר בארץ...בהצלחה!

את אישית? שום פריווילגיה

ככה אני חושב לגבי כל אלה שכבר פה. אז לא קראת ת'הודעה שקישרתי אותך אליה, מסתבר..

למעלה