להגיב עניינית

M a r U s k A

New member
אני לא מסרבת =/

אני מבינה את זה כבר מזמן... אני מודעת לכך כבר תקופה ארוכה, דווקא בהודעה הזאת שאלתי שאלה שיותר קשורה לדת מאשר ללאום...

Vrock

New member
גם הוא תלוי בחוק השבות. זה החוק

שבזכותו הוא חי כאן. אבל לא ענית לי-האם חוק השבות חשוב לדעתך או לא?

Vrock

New member
וחוצמזה, כן הזכות שלו לחיות כאן

ששונה מזכות של נוצרי לחיות כאן מתבססת על העובדה שהיהודים הם לאום. לא רק זה-הם לאום נרדף. הם זכאים לארץ משלהם ולתנאי קבלה של אזרחים לתוכה על פי החלטתם. אם ההחלטה קובעת שהאזרחים צריכים להיות בעלי אותו לאום שלו הארץ שייכת אז זו זכותם. אז ככל הנראה-כן,יש לך פחות זכות. אם זאת אני לא חושב ש*לך* יש פחות זכות, כי את לא נוצריה(נצרות זה לפי האב, ולפי טבילה, מה שלא עברת) אבל אמא שלך כן. לכן כביכול הזכות שלה מתבססת על זה שאבא שלך נשוי לה-ולא באמת יש לה זכות היסטורית או אנושית לחיות בה. לחיות באיזו מדינה שאתה רוצה היא לא זכות אנושית.

Vrock

New member
מי שיהודי מבחינת לאום נשאר יהודי

כל עוד הוא לא בוחר דת אחרת ואז נחשב מושמד או מומר.

SupermanZW

Well-known member
היהדות אינה לאום

שטיפת המוח הקומוניסטית גרמה לך לחשוב שיהודים הם לאום. אם תבדוק את הגדרת הלאום תמצא שהיהודים לא עונים עליה.

Vrock

New member
כי היהודים הם סוג אחר של לאום

מבחינה דתית הם לאום. מי שלא מאמין בדת לא יאמין גם שהם לאום.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לאום ומוצא אינם הינו הך. לפני 3 דורות כל משפחתי היו יהודים, לכן אני ממוצא יהודי, אני תערובת של ארבעה לאומים, רוסי, פולני, ליטאי ואוקראיני, בפועל אני בן הלאום הישראלי כי נולדתי בישראל.

Vrock

New member
לפני מספר דקות אמרת שהמוצא של

היהודיפ הוא שונה. עקב שרשרת המוצאים שלך אני לא אתפלא אם אתה צאצא של מישהו שנולד עקב אונס של קוזאקים.

למעלה