לבוש בטיש.

spag

New member
עדיין אני לא להבין אותך. הזדקנתי?

את שואלת משהו? עונה משהו? מבקרת אותי?

spag

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifאֵת../images/Emo153.gif

spag

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שבלולית, 'זהרי מני, יש לי ת'טלפון שלך, את מספר הדירה שלך ואת הקוד בבנק שלך
----
סתם שאלה , אני מבין למה כשתפוז רוצים שיהיה ציור של
הם כותבים "קפה", וכשרוצים
- כותבים מוצץ. אבל למה כשרוצים שיהיה מעדר הם כותבים "אַת"? זה נראה לי יותר מדי שובניסטי... |ליצן בוכה|

עובבי

New member
סליחה שאני מתערב.

אם בן הצבי ילבש ג'ינס טישרט וקסקט- רק אקורדיון יהיה חסר לו כדי שהוא יוכל לשבת בפינה ליד הטיש ולנגן לעוברים ושבים. אני משוכנע שעם המראה הזה הוא יוכל לגייס כסף רב. (למעשה אני בטוח שהתקציב שהוא יגייס יוכל להזרים להל"ל שפע של תזרים מזומנים שלא נראה כמותו מעולם) סליחה על ההתערבות, עובבי התותח.

Le Fay

New member
בני... סליחה שמתערבת, אבל

ענייני אופנה אולי מוטב שתשאיר לסגן שלה?

גוזל

New member
מרצה שמאלני../images/Emo35.gif

האם למרצה ימני יש צורה אחרת מאשר מרצה שמאחני

עובבי

New member
יש לי דיעה קצת שונה.

לאור השירשור החשוב הזה לא יכולתי שלא להביע את דעתי בנידון. חברה, בינינו- יש מישהו מכם שמסתובב בבית עם בגדים? יש מישהו מכם שלא יושב בשבת בצהריים במרפסת כשלגופו תחתונים אדומות ומשקיף על השכנים? יש מישהו מהגברים שבכאן שלא יודע על פה מה תפקידה של "ידית קטנה" (חצי מיכל) ו..."ידית גדולה"(נו תצעקו...מיכל מלא)? יש מישהו מכם שלא עמד בזמן האחרון בחדר האמבטיה מול המראה, העווה את פרצופו בצורות משונות וחשב שמצלמים אותו? יש מישהו מכם שלא הצליף על עכוזו עם שוט? (אהמ...סליחה התבלבלתי בפורום-התנצלותי הכנה) קיצור. די ללבוש ה"רשמי" שיש בפורום. די כבר להתנהג כמו ש"הם" רוצים. די כבר להיכנע "לתכתיבי"-האופנה. הגיע הזמן להראות את הגופות השריריים שיש לחברי הפורום! הגיע הזמן שגם יוצאים בשאלה יאמרו להעולם "גם אנחנו כמוכם", גם אנחנו גאים במרובעים שיש לנו בבטן (טפו שוב ישנתי על הפלסטיק עם הריבועים), גם אנחנו לא זורקים תחתוני-סבא עם שבע-עשרה חורים כל עוד בחיים חיותינו. שורה תחתונה: הגיע הזמן להשתלב בעולם ה"חילוני". הגיע זמן "תחתונים אדומות". אמור מעתה: תחתונים, לטיש של היוצאים.

עובבי

New member
בעקבות תלונות של אבזץ

בעקבות תלונות של אבזץ שטען ש"לכל היותר יש לו ששה עשר חורים בתחתונים" אני חוזר בי מהודעתי האחרונה. בברכה, עובבי. נ.ב. בשבת האחרונה הלכתי לבית-הכנסת עם שמלה של ספתא ז"ל. עמכם הסליחה.

עוד לבנה נופלת מהחומה

ביציאת מצרים, לשונות הגאולה הם כנגד, שלא שינו את שמם, לשונם ולבושם. בישיבה הסבירו לנו, שהלבוש שומר על היהודי מלחטוא. והנה לנו, שהלבוש לא בהכרח שומר.... === לטעמי, ראוי להתחשב בדעת האחרים, כל זמן, שהדבר אינו מוביל לגיחוך והגזמה. אני עצמי, במקרים דומים, שואל לפחות אדם אחד מהנוחכים, האם כיפתי תפריע ואם כן, אני שם אותה בכיס. די ברור לי מקריאת השרשור עד כה, כי יש כאלו, שלבוש חרדי\דתי במפגש המדובר מפריע להם. על כן בכוונתי בפעם הבאה, שאבוא לטיש להסיר את כיפתי. אך ברור, שזה שונה מאדם לאדם וכל אחד ינהג כפי שמתאים במצבו ונכון עבורו. וודאי וודאי שאין לכפות לבוש כלשהו על אי מי. והערה מוקפת בסוגריים רבים: נדמה לי, שחלק מהקושי המדובר והמבוכה הנזכרת, מקורן בשנאת זרים פשוטה, הקיימת לדעתי בחלק מהחברה הישראלית כלפי החרדים. וזהו אות קלון, שראוי לעוקרו מן השורש. ואני מדגיש: איני אומר, שמי שתומך בהצנעת הזהות החרדית בטיש, הוא עצמו שונא חרדים. אלא, ששנאת הזרים הבזויה הנ"ל, היא הגורמת לו להרגיש, שלא בנוח. והרי זה דומה, למה שהיה בדרום אמריקה לפני מלחמת האזרחים ובדרום אפריקה בתקופת האפרטהייד, ביחס לשחורים. ואיני רוצה לתת דוגמאות קיצוניות יותר מתקופה ידועה לשמצה. סגור סוגריים [וירטאליים] רבים

גם אתה ער בשעה כזו ?

אני הולך לישון. אולי. אולי תנסה גם אתה?! [בעצם מה אני מתערב לך בשעות השינה ?] [בעצם בעצם לפעמים זה נעים שמתערבים] [בעצם מה אני מתערב לך בנעים?] [בעצם בעצם על מה דברתי בעצם ????]

Le Fay

New member
אתה טועה: לא שנאת זרים ולא פשוטה

כשבמשך כל החיים אתה חוזר ופוגש אנשים שכופים עליך התנהגות מגבילה, דבילית ולעיתים קרובות משפילה, מטילים רפש בכל מה שחשוב בעיניך, והם תמיד לובשים אותה תלבושת, אתה מתחיל לפתח אלרגיה גם לתלבושת. אם בתוקף אמונתם הם גם מצדדים בכפיה המגבילה, הדבילית והמשפילה הזו ומעודדים אותה, דומני שיש הצדקה מלאה להרגיש אלרגיה גם כלפי התלבושת. זה לא דומה לשחורים בדרום אפריקה ולא להיספנים בארה"ב, זה יותר דומה לחיבה שאנשים רוחשים לניידות של משטרת ההגירה ושל משטרת התנועה.

הלוואי שאת צודקת ואני טועה !

אך לי נראה,שבחלק מהחברה הישראלית קיימת שנאת זרים פשוטה כלפי הצבור החרדי. כנראה, שישנם אנשים אחרים, שגם להם יש התנגדות, אך לא שנאת זרים. לכל שונאי הזרים, בכל התקופות, היו נימוקים מצויינים לשנאתם ועדיין מדובר בשנאת האחר, שנאת זרים.

תעצרי בצד.

אני נאלץ למחות (בפעם המי יודע כמה) על ההכפשה והרפש שזורקים כאן בציבורים שלימים. אני מחבב שוטרי תנועה מאז ילדותי, תמיד הייתי מביט בשוטרי התנועה, רואה את מדיהם הנוצצים, את האקדוחים שחגורים במותניהם, את דרך-הילוכם השחצני (משל הם ג'ון ויין בערבות המערב) ובעיקר את ישבנם הבולט. (מין ישבן כזה שבא להתריס כלפי העולם: "ראו נא גם ראו אף אני חי ונושם בעולמו של הקב"ה".) אין לי זמן להאריך יותר כי אני עומד להיכנס לחדר של דבר הקרוי "בחינה". רק זאת אומר. אני אמשיך למחות במרץ כנגד ההשתלחויות חסרות הרסן שלכם כנגד מיעוטים. זה מתחיל באמריקאים חובבי ישראל, זה נמשך בחובבי שוטרי תנועה וזה יגיע בסוף למעריצי הנשיא קצב. כן אני יודע שאני אומר כאן דברים חמורים וקשים-אבל לא הותרתם בידי ברירה. לא! אני לא מוכן לשתוק! אני לא אמתין ואראה איך בסוף אתם מסיעים אותם ברכבות, מכניסים אותם לתוך מחנות ומכריחים אותם לצפות בקובי מידן. לא נשכח ולא נסלח. בברכה, ועד המיעוטים.

איפה, איפה השוטרים האלה?

מתחייבת לאהוב שוטרים ואפילו להפסיק לקרוא להם מניאאקים ברגע שתראה לי אחד עם מדים נוצצים ואחלה ישבן. עד היום נתקלתי בכאלה שהדו"ח היה מלא בשגיאות כתיב ולא רוצה בכלל לדבר על המראה. אוף, שונאת שוטרים!! <אלוהימית אוהבת מלאכים!>

לרוב אני כאן בשעות אחר-הצהריים.

(אלא אם כן הלכתי להפסקה של דונאטס וזונות.) יופי, אכשיו את צריחה לאמוד בהטחייבויות שלך ולהפסיק לכלל שוטרים. בברכה, ואד המיאוטים.

למעלה