לבוש בטיש.

הדבר הכי פשוט היה לא להגיד לו כלום

דוקא בגלל שזה הוא הרשיתי לעצמי להגיד לו, וזה מגיע מהכיוון של אכפתיות ולא משום מקום אחר. ובקשר לציציות, ראיתי הרבה מאלה ותמורת חמישה שקלים אוכל לזכות באחת משלי.

זה בסדר אחותי

לא כועסים עליך, רק בגלל שבן הצבי הפך הערה / הארה לשירשור זה יצא מפפורציות. אני כמעט בטוחה שהוא לא לקח את זה כ"כ קשה נכון בן צבי?

בן הצבי

New member
ודאי שלא, ותודה שבלולה....

השרשור לא יצא מפרופורציות. אם הוא היה נוגע אישית אלי בודאי שהוא יצא מפרופורציות... אבל הוא לא. הדיון הזה הוא כללי. ואת אלוהימית לקחתי בקלות, ואפילו שמחתי שהיא העירה לי. (וכמובן מני.. שבעצם דיבר איתי על זה בצורה רצינית.)שמחתי משתי סיבות - אם הם לא היו מרגישים פתוחים איתי - הם גם לא היו מעירים לי. ותארו לכם שהייתי מגלה עוד שנה שהייתי גוןרם אי-נוחות שבוע אחרי שבוע לאנשים שסביבי, והם התביישו לומר לי את זה? איזו הרגשה זה היה נותן לי?

בן הצבי

New member
אלוהימית,

יש לי הרגשה משום מה שאת חושבת שלקחתי את הערתך קצת קשה. הפוך!!! אני יודע שלא הערת על זה לאף אחד אף פעם, ועצם העובדה שהערת לי על כך הראתה שחשבת שדווקא אני אקבל את זה בכיף. אז תדעי לך שבאמת קיבלתי את הערתך בסבבה. ולכן גם העליתי את זה לדיון בפורום.

דברי סיכום (ביניים?)

ידידי ואהובי חברי הפורום. השרשור הארוך והנפלא הזה גרם לי להכיר כמה מכם טוב יותר, את רובכם לטובה. השמחה הכי גדולה שיש לי למקרא השרשור היא, שאנחנו ממש חבורה מלוכדת. אכפתית ומתחשבת. אנחנו לא סתם כמה עשרות ניקניימים, אנחנו קבוצה של חברים טובים. מגיע לנו פירגון ענק בשביל זה.
אחרי השרשור הזה, אני אומר לבן הצבי: לא משנה עם איזה לבוש תגיע, אתה איש כל כך מקסים ומתוק, שתבא איך שבא לך. אני גאה להיות חבר שלך, ועם מישהו יגיד לך משהו, ת'שלח אותו אלי. (אבל אם לא איכפת לך, מגולח, עם גופיה, פירסינג וג'ינס ממש יעשו לי את זה.
) יש פה כמה בפורום (לא בטישים) שנתגלו אצלם דברים אחרים, אבל עם הזמן, אני בטוח שגם הם יהפכו ליותר סובלנים (גם כלפי אנשים שחולקים על דעתם) ואולי עם העלמות האלוהים בצורה סופית מחייהם תיעלם גם התוקפנות שלהם. לעצם הדיון: דברי אלוהימית חיים. שבתי, אתה אומנם כותב המון סיפורי ר' שבתי מברסלב, ולדעתי אתה איש חביב מאד, ובמיוחד בגלל זה חבל לי שאתה נגעל מאיתנו, אני מקווה שעם הזמן תמצא בלב שלך יותר הבנה ופחות גועל. LOVE מני

את לא חושבת שכל הקטע ביציאה בשאלה

"זו מרדנות חברתית" למרוד בסביבה החרדית היה לו בצים ועכשיו את מבקשת שיקבל על עצמו את מוסכמות החברה החדשה למה שיקבל ?

בן הצבי

New member
תודה צליל, אבל-

אני לא רואה בזה אפליה על רק רקע דתי אלא אי נוחות לגיטימית ומובנת. התבואי עם פיגמה לטיש..?

בן הצבי

New member
חברים וחברות!!

גיליתי בעקבות השרשור הזה שאתם אנשים נפלאים, וכיום כשאתקל במילה "אנ"ש" אזכר בחברי הפורום הנפלא שלנו.

אם אתה מרגיש חופשי בשחורים

לך על זה לדעתי כל אחד יכול ללכת איך שהוא מרגיש חופשי כל עוד הוא לא מפריע לאחרים גם בערום אם בא לך.

האמת

האנוסים ביקשו כבר מזמן לפתוח פורום בתפוז אבל הם סירבו בתואנה שזה כמו יוצאים בשאלה אני חושב שאראה להם את התגובות של השרשור הזה אולי זה יגרום להם לשנות את דעתם.

ועוד משו

אני מכיר כמה חברים נחמדים בטיש ולא אפסיק להגיע, אם אני מפריע למישו שיגיד לי ואוציא אותו מרשימת החברים.

בן הצבי

New member
חרדי, קבל את השרשור ברוח טובה,

אף אחד לא ביקש ממך להחליף לבוש אם באמת קשה לך. אנשים כאן רק העלו את רחשי ליבם הלגיטימיים. אנא,נסה להבין.

למעלה