לבוש בטיש.

בן הצבי

New member
חרדי, קבל את השרשור ברוח טובה,

אף אחד לא ביקש ממך להחליף לבוש אם באמת קשה לך. אנשים כאן רק העלו את רחשי ליבם הלגיטימיים. אנא,נסה להבין.

s h a y 4u

New member
:-וחשבתי שהטיש מקלט שיחה לחרדילונים

אם לא הטעני המקום חשבתי שכל החיובי בו שיוכלו אנשים גם שנראים "חצוני" חרדים לחלוק את הבלבול או הרגשות או בכלל להתערות חופשי חברתי מה לייזר אומר על זה מעניין

גם את תמים

אולי מישו ירים ת'כפפה וישכנע את תפוז לפתוח לנו פורום נפרד ואולי החברים הנכבדים שאנחנו מפריעים להם ימליצו לתפוז?

מה זה ? איחוד ומאוחד ?

(גבעת חיים) פילוג רק יפגע בנו יש למצוא דרך להסתדר על אף הקשיים המאד מובנים. חרדי, אתה מסכים ? אני מקווה ומצפה שכן ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ ובניגון חסידי : אחדות... "ויחן שם ישראל כנגד ההר" בִּים בָּם ... "כאיש אחד בלב אחד" בִּים בָּם אחדות... קורח עניין פון מחלוקת "ותפתח האדמה את פיה" בִּים בָּם אַי אַי אַי "מדה טובה מרובה"

ועוד

פעם החליטו כל החיות שביער להתכנס בכדי לקבל החלטות בנושאים החשובים העומדים על הפרק. קבעו יום, קבעו שעה. ובזמן המיועד, בקרחת יער, התכנסו האריה, הנמר, השועל והדוב, החזיר, החמור, הסוס והסנאי. רק השפן לא הגיע. חיכו דקה, חיכו עשר דקות והשפן איננו. פקד האריה על השועל, לך הבא את השפן. רץ השועל בכל כוחו אל מחילתו של השפן. אמר לו השפן, לך אמור להם, שאני עסוק בפעילות מינית. חזר השועל אל מקום המפגש והגיד להם את דברי השפן. החליטו כולם להמתין לשפן. חיכו חצי שעה, חיכו שעה והשפן איננו. החליטו כולם ללכת יחד לראות מה קורה שם אצל השפן. באו למחילתו של השפן ואמרו לו, איזו פעילות מינית זו שלוקחת כל כך הרבה זמן ??? אמר להם: אני שם זין עליך האריה אני שם זין עליך הנמר ועליך השועל ועליך ועליך ועליך ועליך כל המקשר דבר זה לנושא כלשהו, עושה זאת על אחריותו האישית והודעה זו אני מוסר אצל נוטריון

זה

שמעתי בגן התקומה ברובע היהודי בי-ם למרגלות חומות העיר העתיקה בליל ירח מלא.

למי בדיוק אתה מתכוון שאתה אומר מישו

? האם אתה מודע כמה פטטי אתה נשמע? אתה רוצה מקום שבוא תקבל לגיטימציה חברתית על היותך תקוע. קום ועשה מעשה. וגם אני רוצה לשתף אותך במשהו מההיסטוריה היהודית. בעבר הלא רחוק של גירוש ספרד יהודים המירו את דתם, וירדו למחתרת. כלפי חוץ הם נוצרים ואדוקים לקהילה, בבית, במרתף למטה, יש להם בית מקדש קטן, הם קוראים בתורה, טלית, תפילין, הכל. חוגגים את כל החגים בקידוש שם שמים. עבר הרבה זמן מאז. והיום, אם תלך לבקר בארצות דוברי ספרדית, תוכל למצוא (אם תחפש) את צאצאי צאצאיהם. ואם תאמר את המילים הנכונות הם יראו לך את המרתף (אולי תשאל על מניין?). אם תעשה את כל זה, ותספר להם על ארצך ומוצאך וסיפוריך, ותסביר להם שיש מקום שבו אין צורך לעשות טקסים דתיים במתחם המרתף, אלא אשכרה, לאור היום! הם יסבירו לך יפה שאתה יכול לקפוץ עד ראש הגג, אבל זאת הדת שלהם וטוב להם, תודה רבה. כרית? המקום הזה הוא עריסה ליוצאים. צא בחוץ (או צא בחוץ!) >ספל חמאה לא חרדה (משום דבר) לא דתיה ולא תמימה<

תשובות

האם אתה מודע כמה פטטי אתה נשמע? תשובה: לא אתה רוצה מקום שבוא תקבל לגיטימציה חברתית על היותך תקוע? תשובה: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קום ועשה מעשה, כבר עשיתי בעצם הבקשה ממישו להרים את הכפפה, אני עסוק מדאי וגם אין לי כח שכנוע לדבר איתם בעצמי.

בן הצבי

New member
האנוסים.

האם אתה רואה בעצמך אנוס,ובעצם לא מגדיר את עצמך יוצא בשאלה? האם יש הבדל מהותי או שמצב האנוס הוא סה"כ פרוזדור?

הייתי מעדיף לא להגדיר ת'צמי

לא יודע מה אני ומי אני, בפורום שלנו (לכשיקום) יתקבלו גם חילונים גם יוצאים ממש, בתנאי אחד, ללא הטפות הדדיות.

ב נ י ק ו

New member
פשוט לא היה לי זמן

אחי ואחיותי היקרים! נשמות טובות וטהורות כבר כמה ימים שרציתי לכתוב כאן כמה שורות בעניין ולא יצא לי. אני מקוה שלא איחרתי, כי בטח אתם כבר לא נכנסים בכלל לשירשור המגעיל הזה. בכל זאת אכתוב כמה מילים. ראשית אם אתם זוכרים את הבלאגן של אותו טיש שלא אחזור שנית על מה שהיה. אבל זה כמובן כשלעצמו היה קשה. אבל בכל זאת אני כשלעצמי עשיתי מעשה והתחלתי לשפר את מעשי (חזרתי בתשובה) והתחלתי להופיע עם כמה שינויים לאלו ששמו לב לזה אני יגלה שעשיתי ניתוח לייזר על העניים כחלק מהעניין בכל מקרה לא את הכל אני מסוגל לעשות, אבל אני עוד מסוגל לעשות דברים מה שיש כאלו שאינם מסוגלים בגלל שאין להם את כל האמצעים כגון רכב וכו' ומיקום. אבל מה אומר (לא שאני רוצה להתבכיין) אבל עוד לא הרגשתי כל כך מאז איזה שהוא הרגשה בגישה לאחד שהוא בכל זאת עדיין לא נהיה חילוני.... יש איזה שהוא תחושה שכדי להיות חלק ורצוי מהטיש חייבים להיות חילוני "יוצא בשאלה" ואם לא אז עדיין אתה עלול לקבל איזה קטיושה באיזה לילה כי אתה עדיין גר מעבר לשטחי הקו הירוק. אז ליבי שואל אם באמת כל התייפייפות הזאת של תכניס ציצית ותוריד כובע ופיאות וכו' אם באמת זה יעזור. כמובן שברור מעל לכל ספק שמי שמגיע עם ציציות שלופות הוא לדעתי קצת חסר לו בורג, ללא קשר לטיש וליוצאים בשאלה, פשוט אדם שאינו יודע להתאים את עצמו למקום בו הוא הולך אז אינו בר אנוש..... אבל לענינינו. מה שהייתי מצפה שכן יגלו יותר הבנה להיוצאים שלא הצליחו עדיין לעשות מעשה של אחרים שכן הצליחו וליכנס לנעליים של האחר להבין אותו, גם אני בוכה על כמה דברים שלא עשיתי בעבר, ולמה לא היה לי שכל בעודנו נער, וכו' וכו' אבל כשקצת מאוחר בגלל זה לא צריכים לאבד את העולם האחר. ומה אומר לכם חברה לפעמים במקמות אחרים כן מבינים אותנו ואפילו בלבוש כזה או אחר, דוגמא קטנה באילת באיזה מועדון הדיזעק דוקא שמח וקירב אותנו והיה שמח מאוד לארח אותנו וגם לשוחח ולדבר. בכל מקרה הייתי רוצה לשמוע אם כיום למי שמכיר אותי זה די או אפשר עוד לשפר. ביי

R a c h e

New member
היי, אתה../images/Emo70.gif

אתה יכול לפרט על אילת ועל המועדון? איזה ערב היה שם באותו היום? ובכלל, איך ביליתם?

ב נ י ק ו

New member
בהזדמנות אני יפרט

ואולי כמה אנשים כאן יעמדו דום!!! בראותם שיש קצת רחוק מתל אביב אנשים עם סוג מבט אחר על האנושיות הישראלית. אולי זה יעשה משהו כי הגיע הזמן לקרב ולא לרחק ובפרט את אלו שרוצים להתקרב ביי

Le Fay

New member
קודם כל - כן קוראים

שנית, באילת זו לא חוכמה, הם רגילים לתיירים
שלישית, איך היו הסטייקים? ואחרון חביב, קודם כל תבוא איך שאתה, בקשר לשאר נראה אחר כך.

למעלה