כמה אפשר להתערב...?!

קודם כל

עדיין לא גירשתי אף אחד מביתי. זה יכול לקרות, תיאורטית אבל זה לא קרה עדיין.
גם לא כשחמי ניסה בכוונה להעיר את אחת הבנות, וזה חוק ידוע: לא מעירים תינוק ישן. לא חוק של הבית שלי, אלא כלל אצבע ידוע לכל.
גם לא כשהוא ביודעין נתן לכלבה עם בטן רגישה שוקולד. אצלי בבית.
אבל כמו שבלו אמרה: יש לך כללים, את פשוט אוכפת אותם בשקט, בהתנהגות. גם אני. אבל במקרה הזה, אין חוקים של הבית, יש פשוט חמות שרוצה מאד להראות לכל העולם שהיא הכי טובה וכולם לא שווים.

אז מה? זה הבית שלה

ומי שלא מתאים לו מוזמן שיעזוב כי מן הסתם בעלת הבית לא תלך לשום מקום

לגבי חוקים אומר בפעם האחרונה
אין לי חוקים לאורחים היות שהם חופשיים להתנהג איך שבא להם

מצד שני גם אין לי אורחים וונדליסטים שגדלו בג'ונגל ולכן אין צורך להעמיד להם חוקים

לא מעירים תינוק ישן זה חוק שלך

אני עודדתי לא פעם להעיר את התינוקת כדי שתשאר עייפה כשגם אני אוכל לישון (קרי, כשאין אורחים וכשאנחנו בבית)

מרתק

כי דוקא אותי לימדו את זה עוד בהיריון, בערך כל אשה שניה שפגשתי...

הגזמת לגבי החמות

אם את מתכונת לזו של פותחת השרשור.
להסתכל 50 פעם בנכד החדש שלה זה אמנם מציק ומעיק אבל בטח לא אומר שהיא חושבת שאחרים לא שווים

למה החלטת מה הכאלו?

אני קבלתי ממנה משהו אחר לגמרי. מישהי שמאוד רוצה להיות מעורבת ולעזור ולקחת חלק. אני מסכימה שזה סופר מציק, ומוגזם, אבל בכלל לא נראה לי שזה נובע ממקום רע כמו שאת לוקחת את זה, לי זה נראה מוקצן בגלל הפיטורין שלה שמשאירים אותה בבית משועממת מאוד, כשהיא יודעת שיש אנשים בחדר הסמוך.

האמת שעכשיו שאני חושבת על זה, אני תוהה כמה זה פייר לחסוך על חשבון מגורים אצל אמא שלא עובדת וצריכה לשמור את הכסף שלה לעצמה בשלב הזה

היא אומרת מפורשות

שגם אם הילד על הידיים שלה, החמות מנסה לקחת אותו כדי להרגיע במקומה.
אני גם חושבת שזה בגלל הפיטורין, הצורך להרגיש שהיא שווה משהו איפשהו, גם אם זה על חשבון כלתה.
לגבי המגורים על חשבונה, אני לא יודעת, יתכן שהם משתתפים בהוצאות, או מכסים את ההוצאות של עצמם באיזו דרך. לא שאלנו.
בכל מקרה, לדעתי, לצאת משם. כי רק בחוץ תהיה אפשרות למדר את החמות למידות שנכונות גם לזוג הצעיר.

לצאת משם ללא ספק

אני כל פעם מופתעת מחדש איך נופלים לבור הזה של לגור אצל ההורים עם ילדים משלך.

יש הבדל בין להתערב לבין לקחת מהידיים

בכל מקרה הפתרון הוא לצאת לחיים עצמאיים בבית משלה

עוגיות.

שמת צלחת עם עוגיות במרכז שולחן הקפה. אין לכל אחד צלוחית אישית עם עוגיה אחת, הם אמורים לבחור לקחת מהערמה שמחכה ליד המלון נניח.

מי שמלכלך מנקה זה חוק.

אני לא חושבת שהיתי שמחה שמישהו היה נכנס לי כשאני ישנה ומבהיל אותי, בטח לא שאני לא תמיד לבושה בצניעות במיטה.
מה עוד, שאם אני יושבת ולומדת ופתאום מישהו מתגנב מאחורי כדי להציץ על תינוק ישן זה מבהיל, לא נעים, ואחרי מספר פעמים כאלו גם על גבול המטריד. אני מבינה מאיפה זה בא-שהיא כל היום מסתובבת בין החדר שלה למטבח לסלון,אבל כשהיא לא אמא שלו, ואמא שלו יושבת מטר ממנו, אין מה להציץ עליו כל רגע.

רוב האנשים שאני מארחת

לא צריכים שיציבו להם חוקי אירוח. הם מנומסים, וזה מספיק...

אצלי זה כולם

מעולם לא היתה לי בעיית משמעת עם אורח
זה מצחיק אפילו לכתוב את זה

אצלי זה כולם חוץ מ....

חמי, שהוא קצת נוטה לדוקא ולג'ונגליות בשם הדווקא. שוין, לא נורא. גם אותו לא גירשתי מהבית אף פעם.

למעלה