כך חזרתי בשאלה

אליזבל

New member
הייתי יותר מידי חרדי....

אני גם ראיתי בת``ת מכות... אבל אני אישית קיבלתי אולי פעמיים... ותסלח לי על המילה אבל אם בגלל זה חזרת בשאלה אז אתה תינוק.... בגלל איזה אדם מטומטם... או שאתה מבלבל תשכל...

או שלא קראת את כל ``המגילה``

או שאתה לא זוכר מה כתבתי. ורק כדי לעזור לשכל שלך לעבוד עוד כמה שעות. אז, גיליתי את העולם החילוני בזכות החבר שלי (לשעבר) שהראה לי את חוברת הפלייבוי.

בנילה 1

New member
ירושלמי [הלם]

אני קורא בשקיקה פרק אחר פרק, ומשום מה הדמעות זולגות על לחיי..... יש בדברים נקודות רבות שאני מזדהה איתן, אני רואה לא פעם את עצמי בתוך הסבל הזה. אני חושב שאתה מעלה כאן את `ה`נקודה הבעייתית של אנשים שמשווים עצמם לגישה מסוימת, וכשהכבוד, או הרצון לתחושת עליונות תובע את שלו, מגיחה הגישה ונותנת את גבה למשענת לרשע..... אכן, יש משהו בחיים שיכול להופכם לאכזריים! ירושלמי, תהיה חזק! אל תיתן לאנשים שרצו לנצח אותך ולחסל את הנפש שלך להגשים את מטרתם! אל תיתן!!!

מזעזע

למרות שיש כאן כאלו שמפקפקים באמינות... כמו שאדמו"ר אמר, גם אם יש סיכוי קטן שהסיפור אמיתי, פשוט מחריד... אני מהיכרותי הקרובה (לצערי הרב) עם המגזר הזה, מאמינה לכל מילה!

גם אני ממתין להתבהרות

אבל בוא נגיד שלא אפול מהכסא אם יוודע לי שזה נכון, אני עצמי הייתי עד להתעללות של ר'בעס (שאפילו נחשבו מהטובים ביותר) בחבריי לכיתה, במיוחד זכור לי עד היום המקרה של ילד אחד שלא היה כשרוני במיוחד וכל חטאו היה שלא הצליח לסכם את הסוגיא המסובכת בבהירות, לא הפריע ולא התחצף היה מותק של ילד אבל מה לעשות כשרונותיו הדלים לא הספיקו כדי לסכם את הסוגיא המסובכת בבהירות, ואיזה מכות הוא חטף, צרחותיו הגיעו עד לשמים אבל הר'בה האכזר שנחשב למחנך מעולה לא חס עליו והכל מטעמי חינוך כמובן.

אני מכירה מקרוב מאד

ילד מוכשר וחכם ומקסים שהחיים לא הקלו עליו והגיעה ממשפחה לא קלה, וה"רבה" שלו באחת השנים כ"כ התעלל בו וניצל את החולשה שלו, היום הילד הזה סובל מבעיות נפשיות קשות, לא לומד, ממרר את חייהם של כל הסובבים אותו... בא לי לבכות כשאני חושבת על זה, הבעיות, אגב, התחילו זמן לא ארוך אחרי שהוא הפסיק את לימודיו שם. מישהו אמר החינוך החרדי?

בהחלט סבורה שהתעללות כזו אפשרית

אחים שלי למדו בחיידר חסידי, בעוד הם ליטאים, מה שגרר הרבה התעללויות מצידם של הרעבעס - בעיקר התעללויות נפשיות אך לא רק. מסיבות שונות לא ניתן היה להעביר אותם לת"ת אחר, אבל הם קיבלו את כל הגיבוי מההורים שלי שעודדו אותם, ובעת הצורך נלחמו בעבורם מול ההנהלה. ולמרות שבעקבות כך התוודעתי להתעללות הפיזית שילדים עשויים לעבור - היה בכיתה של אחד מאחי ילד שהרעבע הטיח את הראש שלו בקיר - הוא חטף זעזוע מוח. אני יודעת את זה מכלי ראשון - אמא שלי היתה האחות שטיפלה בו. ולא, הרעבע לא פוטר, תודה ששאלתם. למרות כל הסיפורים הנוספים שאני מכירה, משום מה הסיפור כאן לא נראה לי אמין כל כך. לא ממש יודעת להסביר את זה. יותר תחושת בטן.

בחור חסידי ?

לא היה כותב רבה חלף רעבע. ואף כי גם אני הולקתי בידי הסטרדיוט עכ``ז אף מבלי לעלעל בשאר הודעותיו - ניכר כי לחפור את משתתפי הפורום בראש מעייניו. ומה גם שבהודעותיו הראשונות התעניין בגילאי המשתתפים, ובמקום המפגש.

פלמוני, תבין דבר אחד או שניים.

ראשית: אני לא יודע איך כותבים רבה בלשון עבר. שנית: נכון שבהתחלה רציתי לדעת איפה המפגש ובני/ות כמה אתם/ן פה. זה עדיין לא אומר שום דבר. שלישית: מישהי מאחד הקומונות (שהייתה כאן עד לפני 4 שנים לערך) אמרה לי שעדיף לי מאוד (אם אני רוצה שיהיו לי חברים וידידים) אם אתחיל לספר על עצמי במקום שאני יתחיל לשאול שאלות. כי אם אני ישאל שאלות (כך היא אמרה) כולם יחשדו בי שאני מאחד השחורים. אז שאלתי אותה האם כדאי שאני יספר על עצמי?! היא אמרה שכן כי אז יכירו אותך ואז להם לא תיהיה בעיה להפגש איתך. אני מקווה שעניתי לך עד כמה שיוכלתי. ויותר מזה אין לי שום בעיה אם נפגש ואז תראה שאני לא מאלה.

רבה בלשון עבר?

שמישהו בבקשה יזכיר לי איך כותבים מקל בציווי, ושולחן בבניין התפעל.

../images/Emo6.gif הקל! והשתלחן. (ובלשון חז"ל - נשתלחן)

ורבה בציווי זה כמובן רה בי. בעבר ירה בי ובעתיד יירה בי.

barr1969

New member
מי הם "אלה"?

רעבע הוא לא רבה בלשון עבר, אלא צורת הכתיבה הנכונה למי שמלמד תינוקות. זו הודעה של מחפשת דרך: נשמח שתגיע, אבל אנחנו צריכים קודם לדעת מי אתה ושכוונתך אינן זדוניות. לאט לאט..., הייתה עוד מישהי שהגיבה ואמרה שכדי להיכנס לפה אתה מוזמן לספר על עצמך. הכוונה לא הייתה סיפור חיים דקה אחר דקה מרגע הלידה, אלא קורות חיים בראשי פרקים. מאחר שכבר כתבת עשרות הודעות, אני חושבת שהצלחנו להבין פחות או יותר מי אתה. כרגע אין מפגשים קבועים בימי חמישי. אם אתה חסר חברה ונורא רוצה להכיר דווקא את החבר'ה מפה, הדרך היא להשתתף בפורום. הודעות סוחטות דמעות <דמעותיו של בנילה1 בעיקר>, גורמות לאי אמינות, או לרחמים. שתי התגובות הללו לא יעזרו לך למצוא חברים.

george23

New member
סיפור מזעזע.

אתה חייב לפנות לעזרה. הצלחת להסתדר אחרי כל הדברים שקרו? אני מאמין שסיפור כזה יכול לקרות.

george23

New member
מסודר מבחינת

מקום עבודה ומקום מגורים. אתה רואה את הילדים? הילדים בסדר?

אממ...

* עבודה חדשה (מקווה להסתדר) * מגורים כרגע בסדר עד שגרושתי תעיף אותי מהבית או עד שאני ימצא מקום מגורים אחר. * הילדים בסדר. * בגלל שאני כרגע נמצא עם גרושתי אצלה בבית אז אני רואה את הילדים. אבל אי אפשר לדעת מה יקרה כשגרושתי תעיף אותי מהבית.

למעלה