כך חזרתי בשאלה

בשירותי הרווחה אין פסיכולוג

או אחד שמתיימר להיות כזה. יש כן עובדת עו``ס שאולי תיהיה מוכנה להקשיב לי. רק אני לא מאמין שהיא תוכל לעזור בדרך כלשהיא.

Le Fay

New member
למשרד הבריאות יש.

במרבית היישובים הגדולים יש תחנות לבריאות הנפש, שמספקות שירותים פסיכולוגיים במחירים סמליים. כיוון שיש להם ביקוש עירני ביותר, יש אמנם תור ורשימת המתנה; אבל יזרזו את הטיפול ככל שהצורך נראה להם דחוף יותר.

Le Fay

New member
לתחנה ברח' יאנוש קורצ'אק 36: 02-6434378/9

ולתחנה ברח' שלום יהודה 31: 02-6721569. תוכל להיוועץ בהם גם בנושא הסדרי ראייה של הילדים לפני שתפגוש עו"ס.

אכן. לשם כך ישנה הנהלה

בעיית הסיפורים המפוקפקים, בהיותם יכולים לשמש כאמצעי נגד אמינות הסיפורים המאומתים, וגורלם יהיה כגורל אמינות סיפורי העיתונות שאינם לקוחים מהמציאות.

barr1969

New member
חסל סדר בית דין שדה

אם לא היינו ברורים עד עכשיו, הודעות מסוג סיפורים מפוקפקים, יוכלו להתקיים בפורום, בנפרד משמות וניקים. אם אתם יודעים מי אמיתי ומי לא, אתם מוזמנים לפתוח שרשור עם הגיגים ותובנות על איך נראה סיפור מופרך, וכמה קל לאתר אותו, כולנו נשמח ללמוד מנסיונכם העשיר, אבל בלי לנקוב בשמות. על הודעות בעלות אופי פחות מעליב <הרבה פחות מעליב, אדמור> אני נמחקתי. עכשיו אמרתי הכל בלי נו נו נו לפעם הבאה, אבל נשבעת לכם- זה יקרה.

admor

New member
מה שאני מחקתי הגיע לך

אני הייתי מנהל מרושע לא כמוך שאת מנהלת סבלנית.

admor

New member
ניסיתי להסביר

שאין מצב שבפורום ירדו ניק אחד על מישנהו, גם אם הבחור חדש. גם אם הוא לא "מריח" לך טוב אתה יכול לדסקס את זה עם חברך בשיחות פרטיות, במסרים ואפילו להעלות את התובנות שלך בפני מנהלי הפורום בפרטי! אפילו נאמר שאתה מכיר אישית את הירושלמי והוא כותב לידך את ההודעות ואתה רואה שזאת בכלל בני ברקית בת 68 שקיבלה לחתונת הזהב מכשיר טלפון לא כשר. אתה יותר ממוזמן להגיד את מה שאתה יודע, אבל לא מעל גבי הפורום אלא במסרים פרטיים למנהלי הפורום.

זה מה שמקבלים לחתונת הזהב? ../images/Emo2.gif

איך פיספסתי!

על מה אני בדיוק יקבל כסף?

על זה שסלחתי לו כבר?! או על זה שבגללו קשה לי ליצור/לשמור קשרים חדשים/ישנים?! אה?! כנראה שאתה חושב שזה קל לי להזכר על מה שקרה לי באותן השנים?!! דע לך שמתי שאני כותב שורות אלה וגם מה שכתבתי בחלק מהמגילה (כמו שחלק מכם קרא לזה) אני נזכרתי ממה שקרה לי אז דע לך שכאב לי ויותר מכך קרה כמה פעמים שגם בכיתי כמו איזה תינוק. אז אני מבקש ממך אל תזכיר לי אותו. כי זה עושה לי חררה בלב. תודה.

סיפור קשה

אתה סוחב משא כבד. טוב ששיתפת אותנו ופרקת אותו במעט. הייתי חש בנחמה אם הייתי יודע שאלו דברים שקרו לפני שנים והיום הכל כבר שונה.

היום שום דבר לא השתנה.

בוא תשמע משהו. אחי הקטן היה אצל אותו הרבה וגם (רק הוא בדיוק כמו אצלי ואף לא אחר בכיתה) הוא חטף מאותו הרבה. איך שאמא שלי ראתה את הסימנים היא ישר הוציאה אותו משם ושמה אותו בחיידר אחר שנמצא ברח` סוקולוב בב``ב.

למעלה