וכפי שנוכחתי לנכון, אי אפשר לסמוך במאת האחוזים על מבחני הקליטה עבור המפגשים. ולמרות רצוני להשתתף בם, ובפרט בפיקניק, עכ``ז במבט לאחור, לאור החשיפה, אני שמח שנעדרתי מאותו מפגש. ולפלא הוא, שאיני מוצא סימני שאלה, שמא נמצא מדליף ומרגל בתוכינו?
שהחשדנות היא לא רק מנת חלקך. הודעות כמו אלו, אתה מוזמן להעביר לפרטי, ולשתף את מי שאתה רוצה בתובנות שלך על האיש. בפורום זה לא יתקבל בברכה. אני חושבת שכדאי לך לקחת ברצינות את דבריו של אדמור, כמה שורות מתחת. אני סומכת על כושר השיפוט שלו. <בריאות עלה לי להגיד את זה>
נהיגה גם עם פרופיל 21. אבל אתה שוכח שאבא שלי רשם במפורש שאם יתנו לי נשק (כנראה שצה``ל משווה נשק לרכב [לא יודע]) ואני יתעצבן אז הוא לא רוצה להיות אחראי למה שיקרה. הבנת את זה ברוך !!!
``משחק אותה`` מסטול בכל אופן אם אתה אמיתי והסיפור שלך אמיתי אני הייתי מציע לך שתלך ותהרוג את הרבה החלאה הזה תחזיר לו כמו שצריך. אם אתה מפחד גש למשטרה ותגיש תלונה ותקבל כסף!!
אח שלי המתוק באדם בן 9.. חזר לפני שנתיים הביתה עם מצח כחול ונפול... התברר שאח שלי קיפצץ יותר מידי ..לרבה נמאס..ודפק את הראש של אחי בשולחן..! אבא שלי לא חיכה והלך לטגן את הרבה...נראה לכם שפיטרו אותו?מה פתאום! רק נזיפה קטנה מהמנהל .....חינוך כהלכה.......
אילו הבחור היה מתראה לאחד מבאי הפורום האמין והמוסכם על כולם, בכדי לודא שאין מדובר בסתם מתחזה. ובכלל, עוד נותרו לי מכרים במאה רשעים הפוסחים על שתי הסעיפים, ואשתדל לברר את אמינות סיפורי ההתעללויות. ולמרות שגם אצלנו נהגו להכות, עכ``ז לא בסדר גודל שכזה.
אני מאמין לך אבל האנשים פה לא יתנו לך עזרה מקצועית. הם קבוצת תמיכה. אני מציע לך לצלצל שוב לעמותת הלל ולבקש שיעזרו לך. אם אתה גרוש אתה בטיפול של שירותי הרווחה בגלל הילדים. יש פסיכולוגיות בשירותי הרווחה אבל בגלל הילדים אני חושב שכדאי לגשת אליה אם אין אפשרות לפסיכולוגית אחרת. צלצל להלל ושאל מה הם חושבים על הפסיכולוגיות של שירותי הרווחה. אני חושב שכדאי לך ללכת לפסיכולוגית כי אתה מתגונן יותר מידי כשתוקפים אותך. אין לך מספיק בטחון עצמי לשלוח את מי שתוקף אותך ל.... אתה יכול לצלצל מצאת השבת עד 2230.