על השומרי אמונים או על הסלונים וסרבים. באשר לשניהם בתי מגרש בבית ישראל.[ראיתי שערורייה?] ולא ייקשה עלי לברר עם ברי סמכא, את אמינות סיפורי ההתעללות [לכשתרצה, ח`פיפניקים ותינוקות שנשבו, שאינם חשודים באהדה יתירה לדת ולמוסדותיה]
אני מבין שהסיפור לא אמין בעינייך. כיאה לשמך גם הודעת לבעל הסיפור שהסיפור לא אמין. כי הרי אתה נמצא בפורום ספרות יפה ובסה"כ אתה מנסה לגרום לבחור לכתוב סיפור אמין יותר. אני באמת לא מנסה לקבוע אם היה או לא היה (ולדעתי היה ולא כאן המקום לפרט) אבל סיכוי של מאית האחוז שהיה דינה של ההודעה שלך לזבל. בקיצור יקרי בחרת לעצמך שם מעולה.
ביריית הפתיחה של מר ירושלמי כלפי איזבל עוד טרם הציג את עצמו בפורום ? בחור הזקוק בתמיכה, אינו פותח את דבריו בשאלות תחקיר כה פרטניות ! ואף לא פתז את קורות חייו רק כאשר נתבקש לאור התעניינותו בטווח גילאי הפורום, ומקום המפגש. ``כבדהו וחשדהו`` אא``כ בדקת את אמינותו
אתם באמת חושבים שמי שירצה להיכנס לפורום ולרגל יכנס עם סיפור כל כך לא קובנצינלי? סיפור שמעלה חשד כל כך גדול? אני בתחושות שלי מאמין שיש בחור כזה והוא עבר התעללות כל שהיא. תהיה בטוח שאנשים ישבו איתו וידברו איתו לפני שהוא יגיע למפגשים.
ביקשתי מאיזה תינוק שנשבא לבין החסידים, [מקהל חסידים בעברו שפרשו מקרלין מסטולין] לבדוק את אמינות הסיפור. ואחד הדברים שהחשידוני, שאיני מאמין שישנו מוסד בארץ שיפשיט את תלמידו לעיני הכיתה, ובפרט בת``ת חסידי.