כך חזרתי בשאלה

סביר בהחלט ! יש לחשוש שמא מדובר

במיסיונר ! ואל לך לשכוח שהבחור התנצר, ואינו רואה כל פגם באותה כת משיחית.

3 דברים

1. אני היום לא מאמין בשום כת ודת. 2. אני לא שומר שבת לפחות 20 שנה. 3. אני לא מבין ממה אתה חושש?!

לי אין בעיה עם נוצרים

הדת שלהם יותר סבירה מהיהדות. ההבטחות של אלוהים (למי שמאמין באלוהים) ליהודים מתקיימים למדי בנוצרים (אעשך לגוי גדול, יעבדוך עמים, ארץ זבת חלב ודבש ולא ארץ אוכלת יושביה, איש תחת גפנו וכו). אבל.. הם מאמינים באלוהים..........

.

ז"א הם לא אמת, אבל מי שחושב לחזור להיות דתי (ביהדות) רק מטעמי נוחות כשברור לו שזה לא אמת (וכבר שמעתי פה כזה), נראה לי ששווה לו לשקול נצרות, זה יותר נוח נראה לי .

היש מתנדב ?

לבדוק את מניין התוים באחת המגילות ? ומה שתמוה, שגם אני גולש דרך אורנג` ביג טוק, ועכ``ז מניין התוים העומד לרשותי בקושי 259 תוים לא כולל כותר

על איזה מכשיר את ממליצה ?

2000 תוים נשמע מעניין. האם אפשר לדעת איזה מכשיר יש לך ? וכמה עלותו ? והאם פתוח לרשת אוראנג ביג טוק ? ואגב,אני מתעניין בפאלם - מכשף כף יד. עם אפשרות להתקשרות. האם יש המלצות ?

המשך מדף קודם

למחרת אני באתי לשם בלילה וחיכיתי לה. עבר כמעט שעתיים ואני עדיין ממתין לא שתבוא ואז חבר שלי (זה מהכיתה) פוגש אותי ושואל למה אני לא נכנס לדיסקוטק?! וכשאמרתי לו למה הוא התפקע מצחוק ואמר לי דבר שעד היום זה חרוט בנשמתי (למרות שאני לא מקבל את זה) ``בנות זה עם נחש`` . האמת שהייתי מאוד מופתע מזה שהיא לא באה אחרי שקבענו. זה מאוד הכעיס אותי שהיא לא הגיעה לפגישה. כשבוע לאחר מכן באתי הביתה היה אז חופש מהלימודים ולא היה לי בדיוק מה לעשות בבית או ברחוב אז בהחלטה של הרגע חתכתי את הפאות אצל ספר וקניתי בגדי קיץ (חולצת גופיה ומכנסי ברמודה) וכך באתי לבית שלי. איך שאמא שלי ראתה אותי היא לא חשבה פעמיים והיא העיפה אותי מהבית (לתמיד לדבריה). תאמינו לי זה היה סיוט כי מצד אחד לא ידעתי מה אני עושה עם עצמי ומצד שני לא ידעתי איפה אני יגור. אני לא רוצה לעלות אתכם בפרטים מה שקרה לי אני כן יספר על מה שכן היה לי. וזה בדף הבא.

המשך מדף קודם

אחרי שאמא שלי העיפה אותי מהבית שלה אז חשבתי שזה יהיה לזמן קצר אבל משום מה אף אחד מבני הבית לא דיבר איתי ולא התייחס אליי למרות שהייתי כל הזמן בחצר של הבניין. אחרי שראיתי שאין מי שידבר איתי וגם לא היה לי מה לאכול אז הלכתי למכולת השכונתית ולקחתי משם אוכל בשבילי וכמובן גם קצת כסף קטן כדי לנסות לשרוד. נסעתי משם לת``א וישנתי בחוף ובבוקר למחרת הלכתי לטייל קצת עד שראיתי נגריה ביפו . באתי לבעל הנגריה ושאלתי אותו אם יש אפשרות שאני יוכל לעבוד אצלו. בערב אחרי שגמרתי לעבוד הלכתי לאיזה מחסן נטוש ושם ישנתי. אחרי כמה לילות הבוס שואל אותי למה הבגדים שלי מלוכלכים ?! ספרתי לו למה ואז הוא שאל אם יש לי בעיה לגור אצלו בבית בעזה?! אז אמרתי לו. לא אין לי בעיה עם זה. וכך עבדתי וגרתי אצלו במשך שנתיים. עזבתי אותו כי רציתי לעבור לגור בת``א אבל אחרי זמן מה ראיתי שאין לי מה לחפש בת``א אז ירדתי לאילת ושם עבדתי בתור מטפל סיעודי. עד גיל 17.5 לא הייתי בקשר עם הורי

המשך מדף קודם

בגיל 17.5 הוריי הצליחו למצוא אותי עובד באילת והם מאוד רצו שאני יחזור בחזרה אליהם הביתה. סיכמנו ביינינו שהם לא יתערבו בחיים שלי איך שאני רוצה לחיות אז לא הייתה להם ברירה והם הבטיחו לי שהם לא יגידו לי איך ללכת ולהתנהג בבית או בחוץ. אחרי שזה נסכם ביינינו חזרתי הביתה. בגיל 22 הייתי מיואש מהחיים שלי כי לא היה לי עבודש מסודרת כמו שתכננתי לעצמי ואז נזכרתי בחבר שלי (זה מהכיתה עם הפלייבוי) שסיפר לי על זה שהוא יתנצר כדי להרוויח כמה אלפי שקלים. אני ניסיתי כמה וכמה פעמים להשיג אותו בכל מיני דרכים כולל אצל הוריו שהם אגב אמרו ``ברוך דיין האמת`` אחרי שהזכרתי את שמו ! בסופו של דבר מצאתי עמותה מת``א שמתעסקת עם דת הנצרות. הקיצר הלכתי לשם ואחרי כמה מפגשים הוטבלתי לנצרות. כשההורים שלי שמעו (רק שמעו) הם לא נתנו לי להכנס אליהם לבית יותר אלא אם אני יעזוב את הנצרות. אגב זה לא הנצרות הרגילה אלא הם קוראים לעצמם ``היהודים המשחיים`` ז``א שישו הוא המשיח...

למעלה