כאן נמחקה הודעה

REGENERATION

New member
זכות האשה להגן על עצמה.

ויש באישה צד אלוהי, אישה נותנת חיים, מאיפה אתה חושב שאתה הגעת? מהחסידה? מסנטה קלאוס? לא, זה שקר. הבחור צריך לדעת את התזמון הנכון, הבחור צריך להבין את הקצב של הבחורה, הבחור צריך לדעת שהבחורה יותר סגורה בד"כ, יותר הגנתית מאשר הגבר, והוא צריך לדעת מתי לשלוח ידיים. אל תפנה לנטע, אל תפנה לבחורה, תפנה לדביל חסר ההבנה שנכשל להבין את הקצב, ונכשל לתזמן כמו שצריך. וכן זה נותן רושם שלילי, זה נותן רושם שהבחור הוא אידיוט ולא יודע לשים לב לתזמון. לכל בחורה אתה צריך להתייחס באופן מיוחד, כל בחורה היא שונה ומיוחדת, אתה צריך ללמוד אותה קצת, להבין אותה כדי לתזמן כמו שצריך. אל תשכח שכל בחורה היא אמא, היא סובלת ממחזור. כשאתה בא מזלזל בהן ומראה לעג כלפי הרגישות שלהן כלפי אינטימיות, אתה מזלזל בהן.

keton13

New member
תפקיד האישה,

לא שונה משל הגבר. אני לא רואה באישה שום דבר אלוהי, שכן דרושים גבר ואישה כדי להביא צאצאים. ככה שאני רואה בשניהם כדברים שווים. (מישהו אמר פמניזם?) אתה צודק, טיימינג זה דבר חשוב ולא שולחים ישר ידיים. אבל, אתה לא מצפה מגבר ללכת על ביצים שהוא ליד בחורה. זו הבעיה העיקרית של הרבה גברים, שהם פשוט הולכים על ביצים שהם ליד בחורה. מה הכוונה? הם נזהרים בכל דבר שהם עושים, חושבים איך הבחורה תגיב, חושבים אם כדאי, מהרהרים עם עצמם, חוששים ודואגים לכל פעולה שלהם. אתה לא צריך לחשוב 100 פעם לפני שאתה מנסה לגעת לבחורה בחזה. אם בחורה לא תרצה, היא תזיז לך את היד. זה הכל. מה שכן, צריך לדעת איך להתקדם. כלומר, אתה לא תגיע ממצב שאתם מחזיקים ידיים למצב שפתאום אתה ממשש לה את החזה נכון? צריך להתקדם באיזשהו "סולם". אפשר לקרוא לזה "סולם נוחות". מתקדמים לאט לאט, צעד צעד, ורואים איך הבחורה מגיבה. בקשר ללגעת בחזה וכל מני דברים כאלה, אני ממליץ לא לקפוץ ישר ולהניח יד על החזה. דבר שאפשר לעשות במקום זה פשוט להחליק את היד מהכתף של הבחורה, לצידי החזה, ולהוריד לבטן. (ככה בבת אחת) לפי השפת גוף שלה, אתה תדע אם זה מרתיע אותה או לא. הרי האפקט הוא אותו אפקט בדיוק, רק שלא השארת את היד שלך על החזה.

REGENERATION

New member
ככה צריך.

אתה בא מכיר מישהי, אתה לא יודע עליה דבר, אתה בשבילה כמו זר, אתה צריך ללכת בזהירות על החבל הדק וללמוד אותה, זה יהיה צפוי שהיא לא תהיה פתוחה בסקס, היא אישה, היא אמא והמגנה, בהתחלה צריך לזהר וללמוד את הקצב, האידיוט הזה לא עשה ככה, הוא לא התייחס אליה כבוד, לא למד אותה כמו שצריך ופישל, שיגיד תודה שזה לא עלה לו בשן או שתיים. הוא פישל, ולכן היא הגיבה ככה, אל תאשים אותה, היא בחורה, זה היה צפוי. כמו שזה היה צפוי שנטע תחזיר לך בלעג, כי זה מה שנתת לה. זה היה צפוי שאני אגיב לך ככה אחרי שביקרת את העלמה נחמדה על היותה אישה. תחשוב מה היה קורה אם בחורות לא היו סגורות והגנתיות, היריון, אם חד-הורית, מגיפת איידס ואפוקליפסה. להיות בחורה זה לא פיקניק, יש עליהן אחריות רבה בתור "אמא" ו-מגנה.

keton13

New member
אנחנו לא יודעים בדיוק מה היה שם.

אם הייתי יודע בדיוק מה היה שם, ולא רבע משפט שכל מה שאני מבין ממנו זה "הוא נגע בי בחזה!! הוא רוצה ממני רק סקס!! הוא חרא אני צריכה לזרוק אותו?", אז הכל היה נראה אחרת. בינתיים אני ממליץ לך לראות תגובות אחרות של בנות פה, שהן אומרות איך הן מונעות מהגבר מלגעת להן בחזה אם הן לא מרגישות עם זה בנוח. דרך אגב, אני בטוח שאם גבר היה בא ואומר בדיוק אותו דבר(כן כן, אותו דבר בדיוק), והיה חושב שחברה שלו שרמוטה כי היא נגעה לו בחזה, אתה עצמך היית תוקף אותו ואפילו לועג לו. לגעת בחזה זה לא סקס, החברה השפיעה עלינו כיום שחזה של אישה נחשב למשהו "קדוש" ואינטימי הרבה יותר מחזה של גבר.

roycot

New member
קיטון איש

אתה מזכיר לי אותי בגילך. בשיא הרצינות. אתה צודק במאה אחוז. העניין הוא שאת מה ש"חיוני"(בגדי הלבשה תחתונה עליונים- חזיות, מחוכים וכו') הפכו ל"אופנתי", פשוט משום שהנשים הן מושא קניין של האופנה הרבה יותר גדול מאשר הגברים. ברבות הזמן התפישה של ההמון המטומטם נעשתה(בהכללה גסה): האישה מורידה את החזיה, לגבר עומד הזין, הגבר משפריץ בעקבות הורדת החזיה שלה באורח פלאי כמה זרעי תינוקות(כמו זרעי אבטיח) על איבר המין שלה(איזה איבר מין- תשאל את ההמון. היום יש לאישה כבר שניים) והזרעים האלה מגיעים לבטן של האישה ושם צומחים לתינוק. ואז אותם אנשי ההמון המטומטם מגיעות למרפאות פוריות ותמהים מדוע לאחר כ"כ הרבה נסיונות הריון אין תוצאות. ואז מטילים את האשמה בגבר. מניחים שמשום שהזין לא עמד לו כמו בול עץ ושהוא לא התקין מאגר מים מאחורי הזין והשפיך נהר הוא אשם. ואז נותנים לו גלולות ואבקות כדי שחס וחלילה זקפתו לא תיפגם- הרי הוא אחראי לכל. ואז האישה מתחילה לחוש רגשי אשמה- אולי אני לא מספיק מגרה אותו, אולי הוא לא מספיק נמשך אלי- כנראה בגלל זה אין בול עץ ואין זרע של אבטיח ואין תינוק. ואז היא הולכת להגדיל את שני "איברי המין" שלה בשקל תשעים. אולי אז הגבר ישאר בשלב גירוי גבוה 24 שעות ביממה וככה יהיה תינוק. לא מדברים על הגירוי של האישה, על הזיקפה שלה, על ההנאה שלה, על הגוף של הגבר. וכך קורה שאנשים דבילים עוברים אין ספור טיפולים בחייהם בלי לדעת שהאישה לא רק שלא גמרה, אלא לא יודעת מזה זה לגמור. והיא כבר בת 30. זאת משום שכשאת הזכרים בגיל 13 החברה מלמדת לשפשף, את הנקבות היא מלמדת שאיבר המין שלהן הוא טעות גנטית בדיוק כמו השדיים והפטמות של הגבר, ולמעשה תפקידו היחיד הוא פתח לבטן שלהן, שאם תדחוף בעדו זרעים מסוגים שונים ואף גלעין אבוקדו- כנראה יצמח תינוק שם(ואולי גם עץ). ההשוואה החולה בחברה היום אומרת שחזה ההגבר אקווילנטי לכוס, ואילו חזה האישה לזין. לך תדע, אולי בעוד חמש שנים ילמדו בבתי הספר בשיעורי חינוך מיני שכאשר האישה מניקה את בתה ופולטת חלב, היא למעשה גומרת. אני יכול להגיד לך מנסיון שהפסקתי לשכב עם בנות מסוג זה בערך בגיל 21. אמנם אין הרבה בנות שמודעות לעצמן, לטבען, למיניותן, אבל המעט שיש הוא השווה באמת. באשר להשוואות חזה- בעידן המודרני היו שתי תקופות בלבד בהן הנוהג היה גם אצל הבנות לחשוף את הפטמות בעיקר במתחמי רחצה ובכלל. לשדי האישה אין תפקיד אבולוציוני גדול מלשדי הגבר, אלא שזהו המעבר מ'חיוניות' ל'אופנה' שדברתי עליו לעיל. אלא מה? לטבע ישנה שאיפה פרדיקטבילית לאיזון, ועל כן את האיבר המיני השלישי בגוף האדם נהוג אצל הנשים לחשוף היום, ע"י חוטיני.

ori239

New member
זאת אולי ההודעה הכי מוזרה שיצא לי לקרוא

בתקופה האחרונה.. מאיפה המוזה לכתוב את כל זה?

גוברנור

New member
מאמר מדהים. תבורך!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נו באמת ג'נוריישן

כולה נגע לה בחזה. אני הייתי עושה דברים הרבה פחות חסרי טאקט מהבחור ההוא, והייתי אפילו אידיוט וחזרתי על זה במקום לקבל את שהיא לא רוצה, ואף בת לא הגיבה לי כמו הבחורה הזאת אלא רק הפסיקנ אותי או דיברה איתי שאני יפסיק. עם כל הכבוד לבנות - זה כבר כבוד מוגזם .. ככה לפחד לגעת בהם ? תיזמון נכון, ללמוד על הקצב של הבחורה .. דאמט, אני לא רוצה בחיים להתחיל לחשוב על הדברים האלה. כולה סקס ומיזמוזים לא עבודת חקר.

BIGBARR

New member
שון פול בארץ !!!!!!!

28/06/07 זה קורה.... שון פול מגיע לארץ... בהופעת חימום של מוש בן ארי . אומן הרגאיי הגדול בארץ בקטעים מהדיסק החדש . המופע יתקיים באמפיפארק (ראשון לציון) הסעות מכל הארץ.... מחירים מוזלים עד ה10/06 כל הקודם זוכה. 150 190 עם הסעה לפרטים בר גינדי: 0507673080 [email protected] ICQ-426128124

../images/Emo32.gif כמה דברים חשובים:

מדובר בנערה בת 18 שפגשה בחור במועדון, בתנשקה איתו שם, ובפגישה החמישית נרתעה מהנגיעה שלו בחזה שלה. היא שואלת אם לוותר לו [ולהתגבר על אי הרצון שלה], או לזרוק אותו [ולשמור על הרצון שלה]. רוב התגובות קראו לה להתבגר. בגרות פירושה איפוק. מי שנגע יותר, או מי שקיים יותר יחסי מין, הוא לא יותר חכם ולא יותר בוגר. צר לי לפוצץ את הבועה שלכם, חבר'ה. נראה כאילו אתם עונים מהמקום הצמא בכם, לא מהמקום הלוגי. הוא נגע בחזה שלה וזה לא מצא חן בעיניה. אני לא יודעת עד כמה זה באמת קשור למספר של הפגישה. לדעתי, זה יותר בכיוון של חשש שהיה טמון בה בלא קשר לנגיעה הספציפית עצמה. חשש כלפי הקשר, אי החלטיות. ההתנצלות של הבחור מתפרשת בעיני כסוג של הכרה שהסיטואציה לא הטיבה עם האקט. אין ספר חוקים בדברים האלה, צאו אתם מהסרט. יש אנשים שלא נוגעים אחד בשני הרבה יותר זמן משלוש פגישות, אז עשו לי טובה. יכול להיות שהאינטלגנציה הרגשית שלה נמוכה. וזה בסדר גמור, וזה לא עניינו של אף אחד. כולם נכנסתם לה לחיי המין שלה. מה זה בכלל עניינכם מתי ואיך היא תשכב איתו או מתי היא תסכים שיגע בה? זה עניין יחסי ואישי. אם היה לה נוח איתו במאה אחוז, זה לא היה מפריע לה ובטח שלא הייתה מגיבה בצורה הזו. סקס זה חלק, וחלק הוא דבר שיכול להיות קטן או גדול, תלוי ביחס של שאר החלקים. כנ"ל לגבי נגיעה מינית כזו או אחרת. מספיק להתנהג כמו זאבים רעבים. זה בסדר להיות לפעמים עכבר שקצת בורח, או פרפר שזקוק לחופש. אף אחד לא נמדד במספר הנשים שעברו במיטתו. הניסיון המיני שכולם כאן מתיימרים לייצג, הוא ז-נ-י-ח. מערכת יחסים צריכה להיות מבוססת על אמון, נינוחות, שיחה ושייכות. הסקס הוא דרך אחת מיני רבות לבטא את זה. וסקס, זה עניין של זמן וטיימינג. המסקנה שלכם הייתה שהיא צריכה לתת לו לגעת בה בניגוד לנוחות שלה, שעליה לתפוס את עצמה ולהתגבר. המסקנה שלי, היא שמי שצריך להתבגר- אלה אתם. הבעיה של הבחורה הזו, זה לא חוסר במין או בביטויים למין, אלא בנוחות והביטחון עם הבחור. נוחות וביטחון זה דבר שבונים. זה דבר שהוא מעל ל'תתבגרי' ומעל ל'אינטואיציה'. מערכת יחסים זה דבר שבונים. וגם את המערכת המינית, צריך לבנות. זה ממש לא עניין של מה בכך וזה לא עניין פחות שצריך לזלזל בו. כשתתבגרו, תבינו. -ואתם יכולים לסתור אותי עד מחרתיים.-

pacific ocean

New member
אפשר לומר משהו?

הדברים שנאמרו פה הם בגלל התגובה הקיצונית שלה......היא חושבת שהבנאדם רוצה רק סקס....ולדעתי בגיל 18 אחרי שעברה כמה דברים..היא צריכה לדעת שבנים הם לא רק זין מהלך סליחה על הביטוי...אני חושבת שיש לכבד את הרצון שלה והיא צודקת בהחלט שזה לא נעים לה וכבוד של בחורה זה הדבר הראשון שצריך לדאוג לו אבל התגובה הייתה ילדותית לחלוטין.....הבחור לא רוצה רק סקס...הבחור נמשך אלייה...זה צריך להחמיא לה.....גם אני לא נתתי לבחור שאני איתו במערכת יחסים לגעת לי בחזה אבל לא חשבתי שמטרתו היחידה היא פורקן מיני. היא צריכה להבין שאין מה לעשות...יש דברים שקוראים להם "הורמונים" וכשהם משתוללים אז קשה קצת לעצור ....אבל הוא עצר וביקש סליחה.....אין מה לבקש יותר מזה.....

sexytomato

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שרציתי להגיד.

ואני מוסיפה, שבנוסף לזה שתגובתה הייתה מוגזמת לחלוטין עם "הוא רוצה רק סקס", אלא שהיא גם העבירה אותו מסכת השפלות עם צעקות, כפי שהיא מתארת. כשהחבר הראשון שלי נגע לי בחזה (בפגישה השנייה בערך), לא הרגשתי עם זה נוח במיוחד, הורדתי את היד שלו, נתתי לו חיוך קטן ואמרתי "לא עכשיו". הוא הבין, ולא חזר על זה עד כמה פגישות אח"כ, כשהייתי מוכנה לזה יותר. עד כמה שנראה לך שבנים הם זין מהלך (כמו שמישהי אמרה פה), יש להם שכל, ורבים מהם יודעים לכבד רצונות של נשים או אנשים אחרים.

נ ט ע 9 1

New member
יווווו ../images/Emo12.gif

איזה תגובה ארוכה,מוסברת, ומנומקת היטב.. הכי אהבתי ת'סוף..

ברור

תבתרי עליו כאילו אם הוא לא מעוניין בך באמת ז ה סתם לא שפוי להיות איתוולא תמיד חייב לעשות סקס כל הזמן

למעלה