כאן נמחקה הודעה

fluppster

New member
גם אני בת 21.....

ואני דווקא מסכימה עם בן ה-15 ההוא, הוא נשמע לי הרבה יותר בוגר ממך.... נמאס לי כבר מבחורות שחושבות שמי ששוכבת עם גבר בפגישות הראשונות, היא פרחה. לא שמעת על המהפכה הפמיניסטית, במקרה? אני שכבתי עם החבר שלי אחרי 3 שבועות של היכרות, והוא היה הראשון שלי. היום אנחנו 4 שנים ביחד. רע לא יצא לי מזה, נכון? אז אני לא אומרת שעכשיו כל אחת צריכה לשכב בפגישה החמישית, אבל אם כן, אז אין בכך שום רע. אני גם בהחלט לא אומרת שהכותבת הייתה צריכה לתת לו לעשות מה שירצה גם אם זה מפריע לה, מותר להגיד לא, אבל לא צריך להיות כאלה תוקפניים ולהחליט שהוא רוצה רק סקס כי הוא נוגע בחזה! הוא בסך הכל אנושי, או ליתר דיוק גבר, למרות שאולי גם אני במצב הזה לא הייתי שולטת בעצמי והייתי נוגעת בגבר שאיתי....
נכון, יש הרבה בחורות שחושבות כמוך, וזו זכותכן המלאה, הבעיה היא שאתן מפילות את זה על אחרים. אתן קוראות לבנות משוחררות "פרחות", ואומרות שהבנים שבסך הכל נמשכים אליכן "רוצים קצת סקס". אז אולי הגיע הזמן לנפץ את הבועה, לא?

מן הסתם את מכירה

הרבה בנות שחושבות כמוך, כי את השטויות האלה דואגים להכניס לראש של כל בחורה - מי ששוכבת מוקדם, יענו, שמה זין על העולם ועושה מה שנוח וטוב לה, עם הבחור שנוח וטוב לה איתו, היא לא בסדר (או בשפת העם - שרמוטה). מי את, או כל אדם אחר, שתגידי למישהי אחרת מתי זה בסדר לשכב עם בחור מסוים? למה כל העולם צריך להתערב בזה? יש כאלה שמרגישים נוח אחד עם השניה בפגישה הראשונה, יש כאלה שבפגישה השביעית. אי אפשר "להקציב" את אותו הזמן לכולם.

keton13

New member
על מה לעזאזל את מדברת?

וואו, איזו גישה ילדותית. "אתה בן 15 אתה בן 15" בינתיים זה נראה הפוך. מתי אמרתי שהיא צריכה לתת לו לגעת בה אם *היא* לא רוצה? את בכלל קראת מה שהיא כתבה? הבחור המסכן ניסה לגעת לה בחזה, היא הזיזה לו את היד, ופה נגמר הסיפור, הוא אפילו לא ניסה לגעת שוב! ומה עוד? הבחורה נכנסה לכאלה סרטים כאילו הוא אנס אותה באותו רגע. לזרוק אותו? לסלוח לו? WTF? למה מה הוא כבר עשה? אף אחד לא דיבר על זה שהיא לא רצתה שהוא יגע בה, אני מדבר על מה שהיא עשתה מזה ואיך שהיא הגיבה לזה. ואת עם המסקנות המטומטמות שלך בכלל הרגת אותי. "הוא נגע לך בחזה? תזרקי אותו הוא רוצה רק סקס!!! אם גבר נוגע לך בחזה- הוא רוצה סקס!" "מה את נותנת לו כל כך מהר? תחכי, תני לו להתאמץ, אחרי שהוא יתאמץ מספיק תביאי לו את הפרס" וכל שאר השטויות שאמרת. ובכלל, הזלזול שלך וצורת הכתיבה שלך ("אופססס שוב שכחתי שאתה כולה בן 15, אתה לא יודע מה זה פסיכומטרי אתה בן 15" ושאר הזבל שאת כותבת) זה רק מראה לי כמה את באמת בת 12. לא אכפת לי אם את מסכימה איתי או לא, זה לא יעזור לי בחיים. מצידי תמשיכי לחיות עם הגישה המטומטמת הזאת ונראה לאן תגיעי.

אפשר להפסיק עם האלימות?

אני כותבת את זה בתגובה לך, אבל מתכוונת לכל השרשור שסטה קצת מגבולות הטעם הטוב. שימו לב איך אתם ואתן מתנסחים ומתנסחות. הבעת דעה וביטול דעה זה שני דברים שונים. תכבדו אחד את השני, גם אם אין הסכמות. בינתים אני לא מוחקת הודעות, מקווה גם לא להגיע למצב כזה!

hadar142

New member
בחור, שה' ישלח לך רפואה שלמה ,,,

אם אתה חושב שבנות הן גוף תקבל גוף, אם תבין שבחורה בת 19 היא לא הכלבה שלך, לאסי שנהנת כשמלטפים אותה תסכים עם העצה של הבחורה בת ה21, אני מסכימה לחלוטין , חוצמזה לעניות דעתי הגיע הזמן שאנשים במדינה הזאת יפסיקו להפקיר את עצמם, ובכלל זה את הגוף שלהם, בחורה לא חייבת שום מגע פיזי למישהוא שיש לה איתו איזה שהוא קשר ומי שלא חושב כמוני, שיתפקח או ילך לשחק אותה קשוח.

Krishi

New member
כנראה שלמרות שאת בת 21 אין לך כל כך ניסיון

בחיים עם תגובה כזאת. נגיעה בחזה זה עדיין לא סקס. וקיימים המון קשרים שבהם מתחילים לאט קודם מנשיקות, אחרי זה מנגיעות בפלג גוף עליון, אחרי זה גם בתחתון, אחרי זה בלי חולצה, אחרי זה בלי מכנסיים, והופ גם בלי תחתונים וחזיה ובסוף מגיעים לסקס. כמובן שהכל לוקח זמן ולא נעשה במהירות שבה זה נקרא פה. כל מה שהבחור רצה, זה להיות קרוב אליה אינטימית. והתחיל ממשהו אחד. בין מה שהוא חושב (שבהחלט יכול להיות גם על סקס) ובין מה שהוא עושה זה 2 דברים שונים לגמרי. אני יכול להגיד לך שמלא גברים חושבים על ההתחלה על סקס אבל מתוך כבוד לבחורה מחכים עד שהיא תהיה מוכנה ובינתיים עושים דברים אחרים. בקיצור רשמת הודעה פמיניסטית, פקצתית ומפגרת בעליל, בהחלט לא ביישת את הגזע.

Octavarium

New member
לזרוק אותו

עד שתתבגרי... עזבי בצד את זה שאחרי שבועיים את לא מוכנה שהוא ייגע בך אפילו... אני לא מבין למה הוא צריך לעבור סדרת השפלות שכזאת... בן אדם בוגר אומר "לא" וממשיך הלאה... אל תשכחי שמדובר בפעולה טבעית... אני במקומך רץ לבקש סליחה ומיד.

qwerty113

New member
איזה שטויות...

אני רק לא מבינה על מה היא צריכה ללכת להתנצל מיד? על זה שהיא משפילה אותו? איך בידיוק שהיא לא נותנת לו לגעת בה אחרי 3-5 פגישות?? שטויות..קחי את הזמן שלך לא מתאים לו שלום.. יש עוד מספיק גברים בעולם הזה.. אם את מרגישה לא מוכנה זו זכותך המלאה להגיד שלא וזה הכל.. בכל אופן שיהיה בהצלחה

roycot

New member
צחוק צחוק

אבל שאלתי בשיא הרצינות. אם היד שלה הייתה על החזה שלו והוא הרגיש עם זה בנוח- סביר שהוא ישתף פעולה. חוץ מזה, הם מתנשקים. לא בפעם הראשונה ולא השניה. מה היא ציפתה, שהוא יגיע עם הלשון למקומות האסטרטגיים? אני בטוח שהוא לא ציפה ממנה את הנ"ל... לכל אחד נוחים הדברים בקצה שונה, אבל אם זה הקצב שלה- שתידע את בןזוגה. ובכל אופן, מצחיק מאוד שהיא מדברת כאילו נעשה דבר אסור, נורא ואיום. הוא הרי לא פיטרל למטה. רוב הפעמים בנות מחזיקות אותך קצר בקשר לחרמונים, אבל נותנות לידיים שלהן לשייט חופשי על החזה שלך, התחת שלך... נו שווין, התרבות המערבית

keton13

New member
זה לא מפתיע אותי.

עכשיו יבואו על הפמניסטיים בשקל "צריך לכבד את האישה..אישה זה דבר קדוש...אסור סתם לגעת בה..אתם חייבים לשכנע אותה שאתם ראויים לגעת בה.." וכל השאר שעשו את הנשים אלוהים. אני לא אומר שלא צריך לכבד את הרצונות שלהן, מה שאני אומר זה שהם חושבים שהיא עושה להם טובה שהם נותנים להם לגעת בה, שהיא בעצם סובלת מזה. עצוב.

REGENERATION

New member
אתה מקשיב לעצמך?

אתה בדיוק אומר שלא צריך לכבד את הרצונות שלהן. זה מה ש-בדיוק אמרת כרגע.. זה הגוף שלה וזכותה לעשות מה שבא לה, ולא בא לה. כמו שאתה בטח לא תאהב שתבוא איזשהי זקנה מכוערת ותדחוף לך אצבעות לתחת, ככה הן לא אוהבות שבאים זרים ואנשים שהם לא הכי מכירות ששולחים ידיים. זה הגוף שלהן, זה זכותן להרגיש לא מוכנות וזכותן לא להסכים, לא משנה מה הסיבה. אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולכולנו יש זכויות, אנחנו לא חיים ביער ללא חוקים וזכויות. היא הכירה מישהו, הם מכירים שבועים בערך והיא לא מרגישה נוח שהוא שולח אצבעות, כמו שאתה לא תרגיש נוח אם זקנה זרה תדחוף לך אצבעות לתחת. היא לא רוצה לחשוף את הגופה למישהו שהיא לא סומכת עליו, היא שומרת על גופה, זכותה המלאה. אישה היא לא אלוהים, אישה היא בת-אדם, כמוך וכמוני, ויש להן זכויות (אולי זה קצת מופרז בבתי המשפט), אבל עדיין יש להן זכות. "שהיא עושה להם טובה שהם נותנים להם לגעת בה"? תגיד לי, מה קרה לך? אתה נהנה שבחורה נוגעת בך? אז בואו נזרוק אליך כמה זקנות שידחפו לך אצבעות לתחת. אני חושב שהחוסר בגרות הוא בצד שלכם, החוסר-הבנה והיחס המגעיל כלפי נשים מוכיח על חוסר-בגרות. לפני שאתם מפרסמים הודעה, תחשבו קצת לפני שאתם מפרסמים.

keton13

New member
הכוונה הייתה,

שיש גברים רבים שחושבים שבחורות לא נהנות מסקס, שהן לא נהנות ממגע, שאם בחורה נותנת לגבר לגעת בחזה זה אומר שהיא מוכנה לסבול בשביל שהוא יהנה, שהיא בכלל לא נהנית מזה והיא בעצם עושה לו טובה שהיא נותנת לו לגעת בה. (ותתפלא לכמה גברים יש את האמונה הזאת בראש) מה שאני מנסה להגיד, זה שיפסיקו להסתכל על נשים כאל אלוהים, ושיפסיקו לחשוב שאסור לגעת בנשים כי הן לא אוהבות את זה. כל אישה אוהבת שנוגעים בה(וגם הרבה יותר מגברים), כל אישה אוהבת סקס. אם הן לא מוכנות למגע אינטימי במיוחד או לסקס, זה לא בעיה בה, זה לא בגלל הזמן המועט שהם מכירים. זה בגלל הנוחות שיש ביניהם, עד כמה היא מרגישה איתו באמת בנוח? ונוחות עם כל הכבוד, אפשר ליצור. זה לא משהו שבא אחרי X זמן, זה לא משהו שבא לבד, זה משהו שיוצרים, בדיוק כמו משיכה. אם אישה לא מוכנה לסקס זה בגלל שהיא לא מרגישה בנוח, וצריך לגרום לה להרגיש בנוח. להגיד "טוב היא לא הסכימה בפעם הראשונה עכשיו אני בחיים לא אגע בה יותר" זו חשיבה של אפסים שלא מוכנים לקחת אחריות. ועדיין לא הבנתי איפה ראית זלזול ואי-כיבוד בנות בהודעות שלי.

REGENERATION

New member
כדי להנות,

צריכים להרגיש פתוחים ומוכנים. אחרי-הכל לסקס יש קצת משמעות, אתה לא שוכב עם אחיות שלך, נכון? בשביל בחורות סקס מסמל יותר מהנאה. גם הן, וגם אנחנו צריכים להרגישים בנוח עם זה. בחורות וגם הרבה גברים נותנים חשיבות גבוה לסקס. אולי אתה רואה את זה מוגזם, אבל יש בזה צדק, אם סקס הזה כזה דבר פשוט, כולם היו שוכבים עם אחיות שלהם. סקס זה משהו אינטימי, זה דורש הרגשת נוחות ואמון בבן-הזוג. איפה ראיתי זלזול? ההודעה האחרונה שלך אמרה זלזלה באמונה שלהן ובמשמעות שבחורות נותנות לסקס. לא רק זלזלת בבחורות, גם זלזלת באמא טבע ובעולם. אם סקס זה דבר כיף ופשוט, [מצטער מראש על הדוגמה הקיצונית, אבל זה בא טוב]אז למה שלא תלך לדפוק את אמא שלך? היא תהנה לא? זה כיף לא? אז מה אכפת לך? הנקודה שבה אתה חודר לתוך גופה, מסמל משהו ועולם נותן לזה חשיבות, שאתה בא ככה ומדבר בצורה ילדותית וחסרת הבנה ורגשות, זה זלזול. אל תשכח שהנרתיק נמצא אצל הבחורה, הבחורה היא האמא וילד גודל אצלה, מתוך רגש אמהי היא צריכה לגונן על עצמה ועל גופה. בחורות הן יותר ריגשיות, זאת עובדה, וברגע שאתה מזלזל ברגשניות שלהן (זה רק סקס), אתה מזלזל בהן. אם אתה רוצה להתסדר עם בחורות, אתה קודם כל צריך להבין אותן, אתה צריך להבין שבחורה אינה גבר. בחורה זה לא החברים שלך שאפשר לזלזל בהם, לצחוק עליהם ולהשפיל אותם, בחורה היא יותר רגישה ועדינה. ובקשר לבחור הזה, אני חושב שהוא יצא אידיוט, בחור צריך לדעת מתי לשלוח יד, בחור צריך להבחין ברגע הנכון, בחור צריך לדעת עם מי יש לו עסק לפני שהוא נוקט בפעולה כלשהי. איפה אני רואה זלזול? * "לא הגיע הזמן להתבגר?" * "זה לא אומר שהן בוגרות" * "מה הוא כבר עשה? נגע לה בחזה פעם אחת" * "הבחורה נכנסה לכאלה סרטים כאילו הוא אנס אותה באותו רגע. לזרוק אותו? לסלוח לו? WTF" * "לא אכפת לי אם את מסכימה איתי או לא, זה לא יעזור לי בחיים." (אתה מרגיש גבר מההצגה הזאת?) * "מצידי תמשיכי לחיות עם הגישה המטומטמת הזאת ונראה לאן תגיעי." * "אני לא אומר שלא צריך לכבד את הרצונות שלהן, מה שאני אומר זה שהם חושבים שהיא עושה להם טובה שהם נותנים להם לגעת בה, שהיא בעצם סובלת מזה" * "אם אישה לא מוכנה לסקס זה בגלל שהיא לא מרגישה בנוח, וצריך לגרום לה להרגיש בנוח" אתה בתור בחור לא מצליח להבין בחורות. אתה לא מתחשב ברגשות שלהן. אתה מזלזל בהן וברצונות שלהן. אתה בא תוקף בחורה שנכנסה לסרטים בצדק (הי! היא בחורה! מן הסתם שהיא תכנס לסרטים, זה טבעי אצל בחורות). כשאתה מסרב להבין אותן, אתה מזלזל בהן, אתה מתייחס אליהן כיאלו אלו החברים שלך מהשכונה. כל החוסר התחשבות הזאת והתעלמות מהמצוקה שלה זה זלזול נוסף. סקס עושה להן טוב או לא, זאת בחירה שלהן. תאמין לי יש כמה דברים סקס שהן לא הכי נהנות, וזה די טבעי שהן יגינו על עצמן ועל גופן, זה טבעי שהן יתנו לסקס חשיבות גדולה, הסקס הזה שכל-כך כיף עלול להכניס אותן להיריון או להרוג אותן, אם לא שמת-לב,אבל הבחורה היא האם, היא סוחבת את הילד, היא הבסיס-אם של ילדך, היא בנויה להגן על עצמה ועל גופה, היא בנויה להיות דרמטית, זה מה שהוא עושה לכל-כך מיוחדת. איזה שמוק שלח ידיים לבחורה, היא לא היתה מוכנה לזה ולא הרגישה בנוח, נכנסה לסרטים (בצדק), ואתה בא ואומר "זה רק סקס", ומתעלם מהמציאות ומהאמונה שלה, אם זה לא זלזול, אני לא יודע מה זה זלזול. בהחלט אתה לא יודע מה זאת בחורה, אתה לא יודע כלום עליהן, אתה לא יודע להתייחס אליהן, ואני חושב שמגיע לך שאיזשהי זקנה תתקע לך אצבעות בתחת, אולי אז תלמד מה זה מחזור, מה זה תינוק, מה זה סקס וכמה לא קל להיות בחורה. אולי אז, אתה סוף-סוף תבין שבחורה היא שונה מהגבר, וצריך להתנהג איתן ביותר עדינות ורגישות. ואל תגיד שאתה לא מזלזל, הגישה הזאת שלך וחוסר-הבנה, זה הזלזול הכי גדול. אתה צריך להבין אותן, כדי להסתדר איתן.

keton13

New member
וואו..

אתה שם לב שכל ההודעה שלך בעצם בדיוק דיברה על מה שאני אמרתי? במילים אחרות אתה אמרת: "כדי שבחורה תשכב איתך, היא צריכה להרגיש איתך בנוח" (כמובן שצריכה להיות משיכה, אך זה לא קשור עכשיו) אני אמרתי בהודעה שלי: "כדי שבחורה תשכב איתך, היא צריכה להרגיש איתך בנוח" אתה מוצא איזשהו הבדל? בשביל מה כל ההודעה הזאת הייתה נחוצה אם דיברנו בדיוק על אותו הדבר?

keton13

New member
ודרך אגב, למי ששם לב:

ההודעות שלך תמיד נראות כאילו אתה רואה הודעה שכתוב לידה "keton13", נכנס להודעה, מבלי לקרוא אותה כמו שצריך אתה קופץ לכפתור "הוספת תגובה" ופשוט כותב תגובה שמתבססת על הקו המנחה: "אתה לא מכבד בנות" אם באמת היית קורא את ההודעה, היית מבין שבדיוק דיברתי ההפך.

REGENERATION

New member
הבעיה שאתה סותר את עצמך.

אתה אומר שהיא צריכה להרגיש בנוח, פתאום אתה אומר שהיא גם היא נהנת ושלא תעשה קונצים. אתה לעגת לבחורה שלא היתה מוכנה ולא הרגישה בנוח, ואמרת שהיא אינה בוגרת בגלל שהיא השתמשה בזכותה והחליטה לא לתת לו (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=645&msgid=99865290), לא משנה מאיזה סיבה, זה גופה האישי, לא שלך.

keton13

New member
הנה שוב אותו קטע...

תקרא את מה שרשמתי לך למעלה. בקשר לחלק הראשון, אני דיברתי על משהו אחר וזה בעקבות מה שנטע רשמה. היא דיברה על זה כאילו שהבחורה סובלת מתי שהיא נותנת לו לגעת לה בחזה, היא דיברה על זה כאילו שהבחור הוא היחידי שנהנה מזה והוא צריך להתאמץ כדי שהבחורה תתן לו את הפרס לגעת לה בחזה. ההודעה שלה הרגיזה אותי מכיוון שהיא התייחסה אל האישה כאל אלוהים, ושגברים צריכים להתאמץ ולעבוד אותן כדי שהן יאפשרו להם לגעת בגופן. ועוד משהו- איך היא תהנה ממגע אם היא לא מרגישה בנוח איתו? היא לא תהנה אם הוא יגע לה בחזה אבל היא לא מרגישה בנוח עם זה. בגלל זה אמרתי אלף פעם, שצריך ליצור נוחות ברמה כזו או אחרת כדי שיהיה אפשר להתקדם. הרי היא מרגישה איתו מספיק בנוח כדי לנשק אותו, אבל כנראה לא מספיק לזה שהוא יגע לה בחזה. וכדי שתבין יותר טוב- ההודעות שלי אל נטע לא מכוונות לפותחת השרשור.

למעלה