כאן נמחקה הודעה

לאיזו מטרה?

למשל כשאת פשוט לא מרגישה בנוח. פשוט כך. אני לא מחשיבה את עצמי לבחורה מתחסדת או מאופקת במיוחד, אבל קורה כל כך הרבה שאני מסרבת, לא זורמת, עוצרת, אומרת משהו ולפעמים גם תוקפנית (אם לא מבינים מהפעם הראשונה/שניה). זה לא עניין של דייט ראשון או שני, זה יכול לקרות גם בקשר, או אחרי תקופה לא קצרה. וגם, בייחוד, בפגישות הראשונות. אבל לא בגלל ש"זה פגישה ראשונה" מבחינת הספירה או מה שהוא או אחרים יחשבו, רק בגלל שאני הרבה פעמים עדיין לא מרגישה מספיק בנוח. גם סקס (ומין בכלל) זה משהו אינטימי הרבה פעמים ולא מספיקה לי שיחה קצרה על "מי ואיך" כדי לפשוט מעלי את הבגדים. אבל לפעמים כן. תלוי בבנאדם. וכן יש מצבים שבחורות מתאפקות לא בגלל שבספירה של הדייטים עוד לא הגיע הזמן המתאים, אלא רק בגלל ש(אפילו שהן מאוד רוצות) הן יודעות שהן עדין לא ממש שלמות עם זה. וזה לא משנה אם זה פעם ראשונה, שניה, שביעית או מליון. יש כאלה שמרגישות בנוח יותר בקלות, ויש שפחות. ואני באמת יכולה להסכים שאיפוק לשם האיפוק מיותר להחריד. נורמות חברתיות, דעות ושאר ירקות רק מגבילים אותנו לעשות מה שאנחנו רוצים. לעומת זאת, אם הדברים נעשים מסיבותינו הרגשיות - נרגיש הרבה יותר בטוחים ושלמים עם עצמנו. לא בושה להרגיש חוסר בטחון ולא לזרום באקטים מיניים בתחילת קשרים, אבל כשזה בא מתוכך ולא מתוך איזה קונספט או תאוריה (כמו "אם אני אשכב איתו, הוא יאבד עניין ויעזוב" וואלה, נכון - אולי הוא יעזוב, אבל כנראה בגלל שמראש לא עניינת אותו יותר מבשביל סקס, אז אם לא תשכבו הוא אולי ישאר בסביבה קצת, ואח"כ יעזוב ויופי - הצלת את "כבודך" אבל אם הוא מעוניין *בך* זה לא משנה. ואם תשכבו *רק* בגלל שאת רוצה לא פחות ממנו, גם אם הוא יעזוב, את עדיין לא תרגישי פגועה - כי עשית את זה מתוך שלמות ולא בשביל אף אחד אחר חוץ ממך.)

מה קשור?כל הכבוד לה!!!!!!

שתעמוד על שלה אם לא בא לה... ושתמשיך ככה.. זה לא קשור בגיל בכלל!!! יש בנות שלוקח להם זמן לכל זה ויש בנות ששומרות את עצמם לפחות עד שיכירו את החבר קצת יותר טוב.... מה קשור להתבגר?

עכשיו כשקראתי ת`גילאים שלכם,

אני מסכים בהחלט עם התגובה האחרונה. אממ... אין מה להוסיף. (מנסיון עם אקסית שלי, העניין הזה יכול להיות סיוט ולמרות שיש בזה משהו יפה-לא לכל אחד זה מתאים.)

תראי מה

יתפתח , אם את רואה שהוא ממשיך והוא יודע שזה לא נעים לך פשוט תעצרי את זה ותגידי לו שלוםם וזהוו אבל אם את רואה שהוא נורא מישתדל וקשוב לך ולרצונות שלך אז תוותרי ותמשיכי תקשר ... ותגידי רגע בת כמה את?

רגע שניה

זה לא שלא עשיתי דברים בעבר.. פשוט לא בא לי על ההתחלה כאלה דברים אולי אחרי 4 חודשים 3 ככה בכיף.. אז זה לא קשור לקטע שהוא יסבול רק לקטע שהוא ניסחף בתקופה כ"כ קצרה.

pacific ocean

New member
ניסחף..לא הייתי אומרת

באמת כמו שנאמר כאן כל אחת בקצב שלה.....אבל את לא מצפה מבחור בן 19 שיתאפק 3-4 חודשים ולא ייגע בך.....give me a break בתור אחת בת 18 את בטח מתארת לעצמך וכבר למדת מניסיון שזה בלתי אפשרי להתאפק....גם לא בתור בחורה....

hpgirl3

New member
לא נכון ..

אני יוצאת כבר שנה עם גבר בן 28 והוא לא נגע בי במשך 3 חודשים ראשונים כי הוא ידע שזה לא מתאים עד שאני לא אמרתי שזה בסדר! ואני בת 19. כך שאם את חשובה בשבילו הוא כן יחכה ... אז לדעתי כדאי לך קצת לחכות ולתת הזדמנות.. בהצלחה

pacific ocean

New member
זו סיטואציה אחרת לגמרי

אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל זה שונה....

litteldevil

New member
אני בת 17 הייתי עם מישהו בן 19

והוא לא נגע לי בחזה אחרי 5 פעמים שנפגשנו איך תסבירי את זה?

pacific ocean

New member
חחח אתם לא מבינים מה אני מנסה לומררר

גם אני הייתי עם בחור בן 18 שלא נגע לי בחזה עד החודש השני שהיינו ביחדד בערךך אני מדברת על התגובה שלה למעשה שלו ולא על המעשה עצמו אמרתי כבר אלף פעםם אם תקראו תגובות אחרות שלי תבינו שכבוד זה #1 אצלי שלא נדבר על רצון ואם זה מפריע לה והיא אמרה לא אז כל הכבוד אבל להגיב בצורה כזו על נגיעה בחזה זוהגזמה לדעתי זה הכל!

hpgirl3

New member
את צודקת

בעניין התגובה ... אבל את בעצמך אמרת שגבר/בחור לא יכול להתאפק במשך 3-4 חודשים בגלל זה הבאתי את הדוגמא שלי שגבר כן יכול להתאפק!

למעלה