את בת 21?
וואו. גברתי היקרה, לא זכור לי שהבחור הפשיט אותה, זה שהוא נגע לה בחזה לא הופך אותו לסוטה. אני לא מאמין שאת מרשה לעצמך להגיד שאת בחורה עם נסיון ועברה דברים בחיים, עם כל ההשקפות המפגרות האלה. "לאלה שטוענים שהוא לא רצה רק סקס, אני יכולה להגיד ש.. האמת היא שכשהוא נגע לה בחזה הוא באמת לא רצה רק סקס, הוא חשב על כמה האופי שלה מדהים, ואיך שבא לו להחבר בכייף עם האופי שלה, ובכלל..הפיטמות זה ראי לנפש.. תעשו טובה.. הבחור היה חרמן רצח ורצה רק ל*** אותה.. אל תספרו סיפורים, זה מראה על בורות.." אני רוצה לתקן. סביר להניח שהבחור רצה סקס, אבל לא שהבחור רצה *רק* סקס. את בת 21, ועדיין עם השקפה של ילדה בגן לגבי סקס. מה רע בסקס? סקס זה רע? בחייאת, תתבגרי. מה הקשר בין האופי שלה לבין זה שהוא נגע לה בחזה? מה, רק הוא נהנה מזה? הוכח שבנות נהנות מסקס הרבה יותר מגברים, בנות הרבה יותר חרמניות מגברים, כמו כן שבנות הרבה(אבל הרבה) יותר רגישות למגע. בינתיים נראה לי שהיא זו שיותר נהנית ממנו. "והבין שהיא לא מעוניינת להיות איזה פריחה שלו.." אם היא נותנת לו לגעת לה בחזה אז היא פרחה שלו? מה לעזאזל הקשר? כבר הזכרתי שהיא נהנית מזה הרבה יותר ממה שהוא נהנה, החזה זה איזור רגיש אצל בחורות, וכידוע- בחורות נהנות הרבה יותר ממגע מאשר גברים. "ויבין שהוא צריך להתאמץ יותר" =] משפט של כל בת טיפוסית. ולכל אלה ששופטים אותי- זו בדיוק הסיבה שאני גורם לבחורות להתאמץ בשבילי. מבינים? את בכלל שומעת מה שאת אומרת? מה היא נותנת לו איזה פרס בזה שהיא נותנת לו לגעת בה? למה היא מפסידה משהו? זה כואב לה? מה זו הגישה המפגרת הזאת? את מדברת כאילו בחורה היא אלוהים והגבר צריך לעבוד ולהתאמץ כדי שהבחורה תרשה לו לגעת בה. וכמו שהזכרתי, אתן נהנות מזה הרבה יותר מאיתנו. תפסיקי להזכיר את זה שיש לך נסיון ואת בת 21, כי בינתיים לפי ההודעה הזו אני חושב שאת בעצם ילדה בת 12 שעדיין חושבת שסקס זה רע, ואם את באמת בת 21, כנראה שזה רק פיזי. את בטח לא מדברת כמו מישהי עם נסיון וכבת 21, כי אז הייתי אמור להתרשם ממך הרבה יותר (מה שבינתיים קיבלתי הרושם שאת ילדה בת 12) תתבגרי.