כאן נמחקה הודעה

אז ככה

אני לא לסבית או משהו כזה למי ששאל. והרבה לא הבינו, הנשיקה הייתה במסיבה אבל במסיבה שהלכנו ביחד לא במסיבה שהכרנו. ונתתי לו עוד היזדמנות.. נחכה וניראה מה יקרה בעתיד. תודה לכל התגובות :)

REGENERATION

New member
למה אתם סתם מלחיצים אותה?

היא כולה מכירה אותו שבועיים וזה כן עניין רציני בשבילה, במיוחד אחרי שהם הכירו במועדון ואנחנו יודעים מה הולך שם. תצאו מהסרט של סקס והעיר הגדולה, ואל תלחיצו את המסכנה סתם.

annafff

New member
../images/Emo45.gif וליפיופה בסטייל 15...

מותק, זה בסדר, את לא צריכה להיות לחוצה. באמת שאתם לא מכירים הרבה זמן ואם זה עוד לא מתאים לך סבבה. לפי מה שהבנתי ממך, את כן תרצי לפתח את המגע המיני, אבל בהמשך, זה בסדר ואין עם זה שום בעיה. את יכולה גם להגיד לו, שאין לך בעיה עם מגע מיני, אבל אתם צריכים קודם להכיר קצת אחד את השני... אם לא מתאים לו, אז שלום ולא להתראות, אם הוא מבין אותך נהדר, כשתרגישי שיותר נוח לך איתו, תמשיכי הלאה לאן שתרצו...(למרות שבעיניי 3 חודשים זה דיי הרבה זמן רק למגע חיצוני...אבל כל אחת ואיך שהיא מרגישה, העיקר שאת תרגישי טוב ובנוח איתו...
) בהצלחה...

אני לא מבין

באיזה עולם את חיה. זה שהוא הלך על החזה אחרי 5 פגישות, לא אומר שהוא רוצה רק סקס. זה אומר שהוא רוצה גם סקס, וזה אומר שהוא בחור בריא ונורמלי, לכי תמצאי מישהו שלא ירצה לגעת לך בחזה, אני בטוח שתהיי מאושרת איתו. זכותך המלאה, כמובן, לא לרצות ולא להסכים, אבל לא צריך להתחיל להשתגע ולצרוח, אפשר להגיד לו להפסיק וזהו. ההתנהגות שלו לא מראה על חוסר רצינות, הוא התנהג נורמלי לחלוטין, מה, לא ידעת שבנים הולכים על החזה? חשבת שרק אחרי החתונה מותר? למה נראה לך שהוא תופס ממך פרחה, מי שמתקדמת פיזית עם בן היא פרחה?

הכל תלוי בגישה, לדעתי.

נוכחתי לדעת שחברה נורא טובה שלי, הנה אשה שעברו בחייה הרבה מאוד גברים. אבל- היא דורשת כבוד, היא מתנהגת בכבוד, מדברת יפה. וחסר למי שיתפוס ממנה פרחה. מצד שני, יש את אלו שיעצרו אותך בצומת, לשאול אם אתה מגיע לבית שלך. הכל תלוי באיך שאנחנו בוחרים לראות את הדברים, ואיך להראות את שלנו.

y a e l m a

New member
למה ציפית?

פגשת אותו במסיבה וישר התנשקת איתו, העיקר שאת ילדה בלי שטויות כאלה...

אסיברק

New member
יש לך בחור נדיר! תגידי תודה כל יום...

שהוא נשאר איתך!. מתי רצית שיגע לך בחזה? אחרי שיהיו לכם 3 ילדים? תתבגרי ילדה או שתיכנסי למנזר ל-10 שנים וצאי רק כשתהיי מוכנה.

נ ט ע 9 1

New member
גברת 18 יקרה..

את צודקת בחששך.. ואין מה לומר.. מי אמר שהבגדים צריכים להיות ליד המיטה ולא עלייך אחרי פגישה 3/5?.. מתוקה את צעירה, זה שיש כאלה שחושבים שאת כבר בת 35(מה יש לי מהספרות האלה חחח) זה בעיה שלהם.. הבחור הבין את טעותו ולכן התנצל..סה"כ הוא לא היה מתנצל אם הוא לא היה חושב שיש טעות.. הכרת אותו במועדון.. זה לא שהוא ידיד נפש מהעבר.. לאלה שטוענים שהוא לא רצה רק סקס, אני יכולה להגיד ש.. האמת היא שכשהוא נגע לה בחזה הוא באמת לא רצה רק סקס, הוא חשב על כמה האופי שלה מדהים, ואיך שבא לו להחבר בכייף עם האופי שלה, ובכלל..הפיטמות זה ראי לנפש.. תעשו טובה.. הבחור היה חרמן רצח ורצה רק ל*** אותה.. אל תספרו סיפורים, זה מראה על בורות.. אז טוב, הבחור שלנו הבין את טעותו.. הבין שהוא או שיצתרך לעבוד טיפה יותר קשה כדי לקבל משהו ממנה, או שפשוט הוא רוצה סקס, אבל גם אותה.. אז הוא התנצל..(עובדה..!) אחרת לא היה מתנצל.. הבין את טעותו.. והבין שהיא לא מעוניינת להיות איזה פריחה שלו.. את בכלל לא צריכה להרגיש מוזר שלא רצית.. מה זאת אומרת.. מי אמר שאת חייבת להתפשט אחרי כמה פגישות.. והוא לא יכול להתאפק.. יאללה.. לא חסר בחורים.. מה זה לא יכול להתאפק.. לא יכול לחכות.. אם הוא לא, בעיה שלו.. ולאלה שממהרים לייעץ לך להתפשט, מאמי הם חושבים ממקום אחר..וזה לא מהשכל..(אני בת 21 ואני מבינה דבר או שניים מהחיים..)מבחינתם את עוד אחת..נראה את אותם אלו שמייעצים לך להתפשט בקלות ממליצים לאחותם בת ה16-18 שכותבת בפורום לגבי בחור שהכירה במועדון.. את בסדר מאמי, תרגישי הכי טוב עם עצמך.. את תקבעי ת'קצב שטוב לך, ולא אף גבר.. מי שלא מעוניין תגידי לו בייי..!!

keton13

New member
את בת 21?

וואו. גברתי היקרה, לא זכור לי שהבחור הפשיט אותה, זה שהוא נגע לה בחזה לא הופך אותו לסוטה. אני לא מאמין שאת מרשה לעצמך להגיד שאת בחורה עם נסיון ועברה דברים בחיים, עם כל ההשקפות המפגרות האלה. "לאלה שטוענים שהוא לא רצה רק סקס, אני יכולה להגיד ש.. האמת היא שכשהוא נגע לה בחזה הוא באמת לא רצה רק סקס, הוא חשב על כמה האופי שלה מדהים, ואיך שבא לו להחבר בכייף עם האופי שלה, ובכלל..הפיטמות זה ראי לנפש.. תעשו טובה.. הבחור היה חרמן רצח ורצה רק ל*** אותה.. אל תספרו סיפורים, זה מראה על בורות.." אני רוצה לתקן. סביר להניח שהבחור רצה סקס, אבל לא שהבחור רצה *רק* סקס. את בת 21, ועדיין עם השקפה של ילדה בגן לגבי סקס. מה רע בסקס? סקס זה רע? בחייאת, תתבגרי. מה הקשר בין האופי שלה לבין זה שהוא נגע לה בחזה? מה, רק הוא נהנה מזה? הוכח שבנות נהנות מסקס הרבה יותר מגברים, בנות הרבה יותר חרמניות מגברים, כמו כן שבנות הרבה(אבל הרבה) יותר רגישות למגע. בינתיים נראה לי שהיא זו שיותר נהנית ממנו. "והבין שהיא לא מעוניינת להיות איזה פריחה שלו.." אם היא נותנת לו לגעת לה בחזה אז היא פרחה שלו? מה לעזאזל הקשר? כבר הזכרתי שהיא נהנית מזה הרבה יותר ממה שהוא נהנה, החזה זה איזור רגיש אצל בחורות, וכידוע- בחורות נהנות הרבה יותר ממגע מאשר גברים. "ויבין שהוא צריך להתאמץ יותר" =] משפט של כל בת טיפוסית. ולכל אלה ששופטים אותי- זו בדיוק הסיבה שאני גורם לבחורות להתאמץ בשבילי. מבינים? את בכלל שומעת מה שאת אומרת? מה היא נותנת לו איזה פרס בזה שהיא נותנת לו לגעת בה? למה היא מפסידה משהו? זה כואב לה? מה זו הגישה המפגרת הזאת? את מדברת כאילו בחורה היא אלוהים והגבר צריך לעבוד ולהתאמץ כדי שהבחורה תרשה לו לגעת בה. וכמו שהזכרתי, אתן נהנות מזה הרבה יותר מאיתנו. תפסיקי להזכיר את זה שיש לך נסיון ואת בת 21, כי בינתיים לפי ההודעה הזו אני חושב שאת בעצם ילדה בת 12 שעדיין חושבת שסקס זה רע, ואם את באמת בת 21, כנראה שזה רק פיזי. את בטח לא מדברת כמו מישהי עם נסיון וכבת 21, כי אז הייתי אמור להתרשם ממך הרבה יותר (מה שבינתיים קיבלתי הרושם שאת ילדה בת 12) תתבגרי.

נ ט ע 9 1

New member
נו מה לצפות..

עוד גברברון(אלק..) שההורמונים אוכלים אותו.. מזל שציינת שבנות '-רגישות- למגע' אני חוזרת רגישות.. אני לא יודעת אם איי פעם היית בראש של אישה, כל שיש לי לומר לך הוא שבנות מחברות רגש למין, ולכן הן רגישות.. ושוב, אתה כולההה בן 15, אני לא מצפה ממך לתובנות היסטריות.. זה שיש הרבה בנות שנותנות לגבר לגעו בהן כבר בפגישה 3 לא הופך את זה לנורמלי, זה פשוט אומר שזה נפוץ, לא בהכרח מה שטוב שיהיה.. אבל הבחורה לא רצתה.. מה לא ברור, וטוב שהגיבה איך שהגיבה, לא רוצה ביי..!! ובאמת שלא חסרים חרמנים.. בטח שלא גברים.. לא על נשים המציאו את המשפט כשדגד** עומד השכל בתחתונים.. גיב מי אה ברייק.. דווקא עכשיו הוכחת מין בן 12.. יש לך הרבה מה ללמוד בטרם עת מר 15/12.. אותו הדבר

keton13

New member
לא יאמן.

את מדברת כאילו הגבר ניסה לאנוס אותה ולגעת לה 100 פעם בחזה. "לא רוצה? לא צריך ביי!" מה הוא כבר עשה? נגע לה בחזה פעם אחת, ואחרי שהוא הבין שהיא לא רוצה אז הוא הפסיק? איך זה בכלל הביא אותך למסקנות שהוא רק רוצה סקס, לא אוהב אותה, ושהיא צריכה לזרוק אותו מיד? צאי מהסרטים שאת אוכלת.

נ ט ע 9 1

New member
ובקשר למסקנות הלא נכונות שלך..

תירגום לבעלי השכלה תיכונית מגיל 15 ומטה.. לא אמרתי שסקס זה רע, אבל סקס בפגישה 3/5 הוא בעניי זול, ולא משדר בחורה שרוצה קשר לטווח רחוק, בד"כ זה יתפרש כקשר זמני/לא רציני, ולמה לשדר חוסר רצינות אם היא רצינית לגביו, 'והבין שהיא לא רוצה להיות פריחה שלו'.. הוא אכן הבין זאת, הוא חשב שהיא עוד אחת, ואחת שמאפשרת מגע, ללא שליטה מלאה על עצמה ועל המעשים שלה(וודאי בפגישות ראשונות) תשדר פרחיות. כן.. הוא צריך להתאמץ בשביל(ובכלל.. כל אחד צריך להתאמץ בשביל האחר בקשר, אבל אנחנו מדברים עכשיו עליה) מה לעשות..היא לא רוצההה כעת..היא אמרה בפירוש, אז מה הקטע לכפות..? מה?.. עובדה היא גם אמרה לו, התנגדה והוא התנצל, מה כ"כ קשה לקרוא..היא חייבת לתת לו לגעת בחזה שלה בפגישה 5 אם היא חושבת שזה מוקדם לטעמה?..!!! אולי היא רוצה קצת לחכות עם זה?.. אם אנחנו כ"כ נהנות מזה כמו שאת מצהיר(דווקא נראה לי שבנים יותר... כאמור.. לא על נשים נאמר המשפט המפורסם כש*** עומד השכל בתחתונים...") מדוע היא מתנגדת לזה וחושבת שזה מוקדם לטעמה?..היא בתת..?.. איך ייתכן?.. אוהבות החרמנות הפכו עורן?.. 'היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו'?..(אופססס זה לקוח מהפסיכומטרי.. שכחתי שזה שירשור למר 15 ומטה.. אההה אתה בטח גם לא יודע מהי הבחינה הפסיכומטרית חחח) מר ליברל(15.. או איך שתירצה לקרוא לעצמך) עם כל הכבוד לפתיחות, לליברליות, למודרניות, שום עידן לא יקבע לבחורה את הקצב שלה, העניין תלוי בה ורק בה, ומי שלא מעוניין שידלג לבחורה אחרת.. אתה גם מוזמן לדלג..(אופסססס שוב שכחתי שאתה כולה בן 15)

היא לא חייבת לעשות כלום

הבעיה היא בהתנהגות ההיסטרית והתוקפנית שלה כלפיו, ובכך שהיא בטוחה כי מי שמנסה להתקדם במישור הפיזי, חושב שהבחורה היא פרחה. אני מאמין שאף אחד כאן לא באמת חושב שהיא היתה צריכה לאפשר לו לגעת בה, כשהיא לא רוצה את זה. סקס בפגישה שלישית זה זול בעינייך? מראה על חוסר רצינות? אולי ככה את חושבת, אבל את לא יכולה לקבוע דבר כזה בצורה נחרצת. זה תלוי בשני האנשים במערכת היחסים, ולא בהאם הסקס הגיע בפגישה השלישית, הרביעית או השישית.

נ ט ע 9 1

New member
חבל שלא העתקת כמו הקודמים

ציינתי בפירוש 'סקס בעניי'.. אני משתדלת תמיד לציין לטעמי/בעניי/לדעתי.. מאחר וזו דעתי.. מובן שזו דעתי.. כי זה אני רשמתי, אבל למקרה ש.. ציינתי 'בעניי'.. ואגב, אני מכירה עוד כמה בחורות(הרבה יש לציין) שחושבות כמוני

נטע, מותק,

הפורום הזה עבר הרבה טלטלות וויכוחים. אני מבקשת ממך, סגלי לעצמך תרבות דיון טובה מזו. כל אחד אומר את דעתו, וזהו. בלי ויכוחים מטופשים. אם תבואי בקטע של לנגוח, לא תחזיקי מעמד והחברה פה תקיא אותך. תהיי נחמדה, יהיו נחמדים אלייך בחזרה. יחס גורר יחס.

roycot

New member
לעומת זאת

אם תבואי בקטע של לגנוח, גם לא תחזיקי מעמד נוכח הנסיבות כנראה, אבל התחושה דווקא תהיה הפוכה מהקאה

למעלה