כאן נמחקה הודעה

לזרוק או לא זה שיקול שלך בלבד,אבל...

תינוק שנולד מצמידים לו ישר ציצים לפרצוף, אז כעיקרון גבר נמשך לזה ולשפתיים באופן כמעט לא מודע. אבל בתור גבר אני אומר לך,שהוא לא יהיה הראשון והאחרון שינסה את מזלו עם החזה שלך. בואי כנסי לשעשוע חמוד אצלי בבלוג. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1003847

Potato chips1

New member
עשית טוב שהבהרת לו.

אם הוא מנסה שוב יותר מדי מהר, אז אולי תוכלי להסיק מסקנות לגבי איזה מן בחור הוא. אם הוא לא מנסה שוב איזה זמן, אז כנראה שהוא בסדר. בכל מקרה, זה טוב שהעפת אותו( לא כי זה לא בסדר שהוא ניסה, אלא כי אם את לא רוצה את צריכה לעמוד על שלך). בחורות צריכות לדעת לשמור על עצמן. בגילך היה לי איזה חבר שניסה כל הזמן לגעת לי בציצי, להוריד לי חולצה, וכו'..גם כשלא היינו במיטה הוא כל הזמן היה מדבר על זה ומנסה לשכנע אותי.הוא כנראה חשב שהלא שלי הוא סתם משחק שנועד לאתגר אותו, ואני לא העמדתי אותו על טעותו. אחריו, כשהייתי בי"א, היה לי חבר רציני( עד היום, 4 וחצי שנים טפו טפו טפו), ופעם הראשונה כשהיינו בסיטואציה הזו, במיטה וזה..הוא היה אם היד באיזור ושאל "אפשר?" :) זה אמנם נשמע מצחיק, אבל לדעתי זה ראוי להערכה. בגלל הנסיון הלא מוצלח עם הבחור הקודם, נכנס לי לראש שסקס זה מן משחקי "תן וקח", ופתאום כשלמישהו היה אכפת מה אני רוצה הייתי מופתעת. אח"כ,כשאמרתי לו שאני מאוד מעריכה את זה שהוא שאל, הוא אמר "מה, את הרי לא בובה או משהו..".

Potato chips1

New member
וואו, את בת 18?

לא ראיתי. אז עזבי את "כשהייתי בגילך".הייתי בגילך סה"כ לפני שנתיים וחצי..:) בכל מקרה, לא קשור הגיל, זכותך לא לרצות מגע מהסוג הזה כשאת מרגישה שאת לא מכירה אותו. עזבי את התגובות הלא שפויות פה. זה נורמלי שירצה, וזה גם נורמלי שלא תרצי על ההתחלה. אבל אני לא חושבת שאת צריכה לזרוק אותו. רק אם יבסס את החשדות נגדו בהמשך :)

לדעתי..

אם חוץ מכל הקטע הזה הוא התייחס אליך כמו שאת מעוניינת והיה לך רצון לפתח את הקשר [כמו שזה נשמע...] תפגשי איתו שוב ותראי אם הוא לקח לתשומת ליבו את הבקשה שלך... ולפי ההתנהגות שלו תחליטי עם להמשיך את הקשר או לא... איך שמתאים לך:)

יצאתי פעם עם רופא והוא עשה לי בדיוק

אותו דבר שאלתי אותו "מה לעזעזל אתה עושה?" והוא השיב בתמימות "בודק לך ת'שקדים!" התעצבנתי ואמרתי "ושם נמצאים השקדים?". והוא השיב "זהו..שגם שקדים לא הצלחתי למצוא לך שם, מצטער אני לא יכול לעזור לך! המקרה חמור אך לא סופני, ממליץ לך לרדת מימני וללכת על פלסטיקאי". סיפור עצוב. אני עושה לך סטנאפ אבל כעת אעבור לתשובה יותר רצינית: לאחר מה שקרה לא נראה לי שלהבא הוא ימהר לשלוח ידיים במוחד כשהוא קלט שהיית מאוד אסרטיבית בדברייך. אגב-הבנתי שאת בת 18 את לא כל כך ילדה והוא גם לא כל כך ילד..דהיינו-יש הורמונים, אך זה תלוי איך את מרגישה. ואין צורך להיות בדילמות הוא ניסה, ראה שלא נעים לך הפסיק והתנצל, עד כאן סוף! אך אם להבא יעשה זאת שוב מבלי שתהיה מוכנה, זה הזמן להוריד אותו מימך לצמיתות.

bilbolim

New member
זה שהוא התנצל במשך שעה שלמה

יכול להראות על רצינות כלפייך. בכל מקרה, את לא צריכה להיעלב אבל תבהירי לו שהקצב שלך יותר איטי משלו.

מגיבה לכולם.

תצטרכו לסלוח לי שאין פסקאות אני פשוט כותבת מהטלפון. ועכשיו לעניין. בשרשור שמעלי איכשהו נוצרו ויכוחים שלא כל כך ברור לי איך הם קשורים לנושא? הדבר החשוב כאן זה שהבחורה הזו עשתה מה שנראה ומרגיש לה נכון, ואם ככה טוב לה - קטונו מלומר לה מה לעשות. אני דווקא יכולה להבין למה הועלתה השאלה אם לסלוח לו ולהמשיך בקשר או לומר לו שלום ולהפרד כל אחד לדרכו: לא מדובר כאן על כך שהוא נגע בה ושלא יודע מאיפה זה בא לו פתאום התחילה לצעוק עליו, הייתה כאן הבהרה חד משמעית מצידה עוד בהתחלה שהתנהגות כזו לפחות בנתיים לא באה בחשבון כחלק מהקשר. מישהו כאן חשב לרגע שההתקוממות הזו היא לא על עצם כך שהוא נגע בה, אלא על כך שלא כיבד את הבקשה שלה? לדעתי זה בכלל לא קשור לאופי, נכון שאני שכבתי עם החבר הנוכחי שלי אחרי שבוע וקצת, וכיום אנחנו כבר 7 חודש יחד ומאוהבים מתמיד, אבל מי אמר שאם הייתי מחליטה שלא מתאים לי שהוא יגע בי כבר בהתחלה והוא בכל זאת היה עושה את זה, אז היינו מגיעים עד הלום? סביר להניח שבאופן הזה חלק גדול מאוד מהאמון שלי היה נפגע ואני לא יודעת עד כמה הייתי יכולה להמשיך להיות עם בחור שלא מכבד את הרגשות והגבולות שלי. זה הדבר היחיד שמראה על בגרות. לשכב זו לא בעיה. גם להמנע מלשכב זו לא בעיה אם זה עיקרון שבאמת חשוב לך בקשר. כבוד לצד השני והתחשבות בו דורשים רמה הרבה יותר גבוהה של אמפתיה ובגרות, וגם הרבה יותר קשים ליישום, בעיקר אם הם לא מגיעים ממקום אמיתי. זהו. אמרתי את מה שהיה לי לומר. מקווה שתחשבו על זה.

ori239

New member
../images/Emo45.gif ואין בכלל קשר לבגרות/אי בגרות

כמו שרוב הכסילים פה קבעו.. עניין אינדיווידואלי, גם לגיל 15, וגם לגיל 50.. לא לכל אחת מתאים שיגעו בה ככה, כל עוד הביעה חוסר נכונות לכך.. כל השלשול המילולי הזה על בגרות ואי בגרות מקומו במדור הזה שיש בראש1/מעריב לנוער עם השאלות הטפשיות.. מפתיע איך הרמה יורדת פה כל פעם מחדש, כדאי לרובכם לחשוב על קריירה בערוץ 2..

אני הייתי ילדה טובה ../images/Emo67.gif

ואמרתי כמוך, עניין יחסי. |דווקא כתבתי אחלה הודעה
|

keton13

New member
זו הבעיה,

שאתם פשוט משלימים את הסיפור שלה לפי מה שנוח לכם. רג'נריישן טעם שכל הסיטואציה הזו הייתה במועדון זול. את טוענת שהבחורה הבהירה לו כבר לפני זה שהיא לא מעוניינת שהוא יגע לה בחזה. כל המידע הזה שאתם "ממציאים", היה יכול לשנות לגמרי את התגובות של אנשים פה, ובמיוחד שלי. אולי אני זה שמפגר פה, אבל איפה היא כתבה שהסיטואציה הייתה במועדון זול? איפה היא כתבה שהיא הבהירה לו כבר לפני שהוא נגע לה בחזה שהיא לא מוכנה שהוא יעשה דברים כאלה?

litteldevil

New member
נראה לי באמת לא הבנת...

"הכרתי מישהו במועדון אנחנו מכירים סך הכל שבועים ניפגשנו סך הכל 5 פעמים פעם ראשונה במסיבה, בפעמים בשכונה סתם ופעם אחת הלכנו למסיבה ביחד, שבאותו יום החלטנו שאנחנו בקשר כזה, אתמול הייתה הפגישה ה5 שלנו, עכשיו התחלנו להתנשק וזה (ראוי לציין שהנשיקה הראשונה שלנו הייתה רק במסיבה)" שים לב...היא הכירה מישהו במועדון. כולנו יודעים מה הולך במועדונים נכון?...יפה. זה לא משנה אם המועדון זול או לא. בכל מועדון הסיפור הוא אותו סיפור.והייתי במספיק . אז בנתיים אף אחד לא המציא כלום. זה דבר ראשון. דבר שני..ממתי בחורה אמורה לבוא למישהו להגיד לו שמע..אתה לא נוגע לי בחזה..אתה לא נוגע בי פה ולא נוגע בי שם.מובן? ממתי?!.... זה לא אמור להיות ברור כשמש שאתה או כל גבר אחר לא אמור לדחוף את היד שלו למקומות אינטימיים בלי שאתה מכיר את הבחורה? הם לא היו בסיטואציה של מועדון הם ממה שהבנתי התחרמנו להם או משהו..סבבה..אולי איפשהו..איכשהו..היא הייתה יכולה לצפות שזה יקרה אבל עצם זה שהיא הייתה צריכה לצפות זה לא הופך את זה לנכון וללגיטימי!...סליחה..מה זה 5 פגישות?! בקושי מכירה את הבן אדם ורוב הפגישות שלהם בכלל היו במועדון!... אז לפני שאתה קופץ ואומר שאנשים פה ממציאים סיפורים או מאשים אנשים אחרים שלא קוראים את ההודעות שלך וסתם עונים לך..תקרא אתה בעצמך הודעות יותר לעומק.

litteldevil

New member
וד"א אחרי שקראתי שקצת נעלבת מהתגובות של כולם

אז רק שתדע שלא רציתי להעליב בתגובה למעלה באמת ביקורת בונה ואתה אחלה גבר..לפעמים יש לך אחלה תגובות

בוא תסביר לי מותק

מה אתה מבין מזה שהיא אמרה לו שהיא "לא ילדה של שטויות כאלה" או איך שהיא לא ניסחה את זה בהודעה הראשית? אז יכול להיות מאוד קטון יקירי שאתה לא מסכים עם הגישה שלה, וזו זכותך המלאה, אבל אני מניחה שאם היא אמרה לו שלא מתאים לה, ולא משנה איך היא אמרה את זה, משמע שהיא לא מעוניינת בזה. בעיניי, ברגע שאני אומרת משהו שקשור לעקרונות החשובים לי, והבחור שמולי לא לוקח אותם 100% ברצינות - מצידי הוא לא מספיק רציני ובוגר והוא יכול להמשיך הלאה לבאה בתור. בכל הקשור לזוגיות, עברתי את גיל 15, אני לא מתרגשת מסקס, אבל למרות זאת אני לא אלך ואתן לכל אחד לגעת בי, וכשזה יעשה זה יעשה אך ורק ברצוני והסכמתי. בחור שלא מוכן לקבל את הגישה שלי, לקבל אותי כפי שאני, ולכבד את הגבולות שלי, לא ראוי לי מבחינתי. וזה לא בגלל שאני חושבת שאני אלוהים או משהו כזה, אלא כי אני באמת מאמינה שמגיע לי לא פחות מכבוד ואמון מלא בתוך מערכת יחסים זוגית. אני לא חושבת שבחור יכול להיות אידיוט מספיק כדי לא להבין שכשאני אומרת לא, אני גם מתכוונת וזה לא רק בגדר המלצה, משמע שאם הוא בכל זאת הפר זאת, אני לא מספיק חשובה לו. אני מנסה להכנס לראש של כותבת ההודעה, ולדעתי זה מה שהיא רואה, ואם זה אכן כך, מה הפלא שהיא נסערת כל כך? כמו שרג'נריישן אמר, קטון, עם כל הכבוד, אתה גבר. אני לא אתייחס לגיל שלך כי זה לא פרמטר מבחינתי לשום דבר. בגרות לא נמדדת במספר שמודפס לי בתעודת זהות, וגם לא לך. אבל מה שכן, אתה בן, גבר, זכר. עד כמה שתתיימר, ועד כמה שתרצה או לא תרצה, לעולם לא תוכל להבין בחורה ב-100% ואפילו לא ב-80%, כי מבחינה ביולוגית אנחנו פשוט שונים מידי אחד מהשני (ולא מדובר כאן רק באיברי המין ובכל מה שקשור לסקס), ולפי מה שהבנתי ממה שסיפרת עוד לא הייתה לך חברה רצינית אף פעם, ואני באמת לא יודעת עד כמה אתה מנוסה או לא מנוסה, אבל אני מאמינה שביום שתהיה לך חברה רצינית שתקיים איתה יחסי מין, אתה תגלה שהרבה פעמים סקס הוא לא רק כיף כיף וכיף, יש גם הרבה קשיים במערכות יחסים, גם כאלה שקשורים ליחסי מין ואינטימיות, ואם הבחורה לא מרגישה שהיא יכולה לסמוך עליך בנוגע לזה - אז בקשר למה היא כן תסמוך עליך? הרי זה הדבר הכי אינטימי שקיים! אולי אתה לא רואה את זה ככה, אבל לפי דעתי, מראש של בחורה, אני לא יכולה לשכב עם מישהו שלא מכיר אותי, החשפות פיזית היא באותה רמה של החשפות רגשית בשבילי, ואם אני אוכל להתפשט מול הבחור, משמע שאני אסמוך עליו מספיק כדי לספר לו על הרגשות, המחשבות, הפחדים והרצונות שלי, משמע שאני בטוחה בכל הרצינות שאני יכולה לסמוך עליו. ואם לא? אז מה יש לי לעשות איתו?

ובמילים שלה ממש:

"מה דעתכם? הוא מעונין רק בסקס? הבהרתי לו מהתחלה שאני ילדה בלי שטויות כאלה אז למה הוא עדיין ניסה? זה לא מראה טיפה חוסר רצינות? עכשיו אני בדילמה, אני דלוקה עליו אבל לא יודעת אם כדי לי להמשיך שטיפה ברור שהוא חושב שאני עוד אחת מהפרחות שלו."

keton13

New member
הודעה מעולה,

אני אכן אודה שלא שמתי לב למשפט "הבהרתי לו מההתחלה שאני לא טיפוס של שטויות כאלה", אולם אני עדיין לא בדיוק יודע מה היא אמרה, ואם היא התכוונה לסקס אז לגעת בחזה דיי(מאוד) רחוק מלקיים יחסי מין. בקשר לנוחות שצריך כדי לקיים יחסי מין, אני בחיים לא אמרתי שלא צריך. בהודעות שכתבתי יותר למעלה הקדשתי הודעות שלמות רק לנושא הנוחות, ללא ספק זה גורם מאוד חשוב ביחסים(ולא רק בין גבר לאישה) בכל זאת, דרך התגובה שלה היא זו שהפריעה לי, לא זה שהיא לא הייתה מוכנה שיגעו בה. בינתיים היא החסירה הרבה פרטים, ואם היא הייתה דואגת לציין אותם כל התגובות פה יכלו להיראות אחרת.

למעלה