בוא תסביר לי מותק
מה אתה מבין מזה שהיא אמרה לו שהיא "לא ילדה של שטויות כאלה" או איך שהיא לא ניסחה את זה בהודעה הראשית? אז יכול להיות מאוד קטון יקירי שאתה לא מסכים עם הגישה שלה, וזו זכותך המלאה, אבל אני מניחה שאם היא אמרה לו שלא מתאים לה, ולא משנה איך היא אמרה את זה, משמע שהיא לא מעוניינת בזה. בעיניי, ברגע שאני אומרת משהו שקשור לעקרונות החשובים לי, והבחור שמולי לא לוקח אותם 100% ברצינות - מצידי הוא לא מספיק רציני ובוגר והוא יכול להמשיך הלאה לבאה בתור. בכל הקשור לזוגיות, עברתי את גיל 15, אני לא מתרגשת מסקס, אבל למרות זאת אני לא אלך ואתן לכל אחד לגעת בי, וכשזה יעשה זה יעשה אך ורק ברצוני והסכמתי. בחור שלא מוכן לקבל את הגישה שלי, לקבל אותי כפי שאני, ולכבד את הגבולות שלי, לא ראוי לי מבחינתי. וזה לא בגלל שאני חושבת שאני אלוהים או משהו כזה, אלא כי אני באמת מאמינה שמגיע לי לא פחות מכבוד ואמון מלא בתוך מערכת יחסים זוגית. אני לא חושבת שבחור יכול להיות אידיוט מספיק כדי לא להבין שכשאני אומרת לא, אני גם מתכוונת וזה לא רק בגדר המלצה, משמע שאם הוא בכל זאת הפר זאת, אני לא מספיק חשובה לו. אני מנסה להכנס לראש של כותבת ההודעה, ולדעתי זה מה שהיא רואה, ואם זה אכן כך, מה הפלא שהיא נסערת כל כך? כמו שרג'נריישן אמר, קטון, עם כל הכבוד, אתה גבר. אני לא אתייחס לגיל שלך כי זה לא פרמטר מבחינתי לשום דבר. בגרות לא נמדדת במספר שמודפס לי בתעודת זהות, וגם לא לך. אבל מה שכן, אתה בן, גבר, זכר. עד כמה שתתיימר, ועד כמה שתרצה או לא תרצה, לעולם לא תוכל להבין בחורה ב-100% ואפילו לא ב-80%, כי מבחינה ביולוגית אנחנו פשוט שונים מידי אחד מהשני (ולא מדובר כאן רק באיברי המין ובכל מה שקשור לסקס), ולפי מה שהבנתי ממה שסיפרת עוד לא הייתה לך חברה רצינית אף פעם, ואני באמת לא יודעת עד כמה אתה מנוסה או לא מנוסה, אבל אני מאמינה שביום שתהיה לך חברה רצינית שתקיים איתה יחסי מין, אתה תגלה שהרבה פעמים סקס הוא לא רק כיף כיף וכיף, יש גם הרבה קשיים במערכות יחסים, גם כאלה שקשורים ליחסי מין ואינטימיות, ואם הבחורה לא מרגישה שהיא יכולה לסמוך עליך בנוגע לזה - אז בקשר למה היא כן תסמוך עליך? הרי זה הדבר הכי אינטימי שקיים! אולי אתה לא רואה את זה ככה, אבל לפי דעתי, מראש של בחורה, אני לא יכולה לשכב עם מישהו שלא מכיר אותי, החשפות פיזית היא באותה רמה של החשפות רגשית בשבילי, ואם אני אוכל להתפשט מול הבחור, משמע שאני אסמוך עליו מספיק כדי לספר לו על הרגשות, המחשבות, הפחדים והרצונות שלי, משמע שאני בטוחה בכל הרצינות שאני יכולה לסמוך עליו. ואם לא? אז מה יש לי לעשות איתו?