כאן נמחקה הודעה

Noam S

New member
הפוסט הגיע עד לעמוד הראשי של תפוז...

בכל מקרה, אפשר לחשוב... דייט חמישי נגיעה
במקום לשמוח שלאט לאט אש התשוקה מתחילה לבעור לה את צועקת עליו. ברכותיי - החבר שלך אנושי.

memememe

New member
הוא לא מעוניין רק בסקס

אבל הוא מעוניין גם בסקס בסופו של דבר. למרות שכל הפגישות האלה עם הנשיקות נשמעות לי קצת הזויות.

Krishi

New member
עד כמה שזכור לי, נגיעה בחזה זה עדיין לא סקס.

לא נראה לי שזה גם אמור להראות על משהו מיוחד מלבד הרצון שלו להתקרב אליך אינטימית וזאת עד שלא תהיי מודעת לעובדות אחרות כלפי רצונותיו. נגיעה בחזה זה עדיין לא סקס, זה בסך הכל.. נגיעה בחזה. בכל מבקרה, אם הבחור התנצל אחרי זה במשך שעה באמת שאיני מאמין שכוונותיו הן מגונות. אל תקחי דברים קשה מדי... זה לא בריא לחיים.

eli1986

New member
ההיסטריה קצת מיותרת...

התגובה שלך(ובלי להכליל), היא בדיוק מאותן תגובות שגורמות להרבה גברים להיות חסרי ביטחון בקשר מיני ולהרגיש כמו אנסים שאוטוטו המשטרה הולכים לדפוק אצלהם בדלת. אני לא אומר שאת לא צודקת, זאת הדרך שלך, אולי את עדיין לא בשלה מספיק בשביל הבחור הזה, ואת רוצה עוד זמן, אבל לכל דבר בחיים יש גם דרך וצורה, ובמקום לצרוח ולהתעצבן כמו ילדים בגן, אפשר גם לדבר ולהבהיר את העניין, אם זה מתאים לו אז על הכיפאק, ואם לא? לא קרה כלום, יש הרבה בחורים שהדרך שלך כן תתאים להם. ואגב, זה לא שקניתם חלב ועוגיות בסופר ופתאום הוא נגע לך בחזה, התנשקתם וכנראה שזה נראה לו מתאים, אותו דבר בדיוק יכל לקרות גם לך, ההבדל הוא שהוא לא היה עוצר אותך כנראה

מציל! יש פה נסחפת!

מסכן הבחור מה את רוצה? אוקיי ניסה לגעת לך בחזה, לא מוכנה לזה? אומרים! רגוע יושבים ומדברים...כנראה הוא רגיל למשהו אחר מנסיונות קודמים, זה שאת לא בקטע עדיין לא אומר שהוא עשה משהו רע! אם הוא היה מעוניין רק בסקס הוא לא היה מתנצל ככה כמו שאמרת, ובטח שלא נשאר איתך או בסוג כזה של קשר איתך - העובדה שאנחנו חרמנים לא בהכרח אומרת שאנחנו מחפשים תמיד "לדפוק ולזרוק" כמו שאתן אוהבת להציג את זה. שבועיים לא מספיק זמן בשבילך? ריספקט! יש בנות צעירות ממך שכבר בדייט הראשון נכנסות למיטה...באמת שמעריך את התכונה הזו בך, ואם זה מה שטוב לך - תמשיכי. אבל גם לסבלנות שלנו בקטעים האלה יש גבול...חוץ מזה שאת כבר בת 18, לא קובע לך מה לעשות בחיים...אבל את ממש לא אמורה להרגיש "פרחה" אם הוא מנסה לגעת בך...לא לייבש ת'בחור מסכן, כשאת מוכנה תיידעי אותו...ואם הוא חשוב לך אל תגיעי למצב שנמאס לו לחכות.
בהצלחה.

מציל! יש פה נסחפת!

מסכן הבחור מה את רוצה? אוקיי ניסה לגעת לך בחזה, לא מוכנה לזה? אומרים! רגוע יושבים ומדברים...כנראה הוא רגיל למשהו אחר מנסיונות קודמים, זה שאת לא בקטע עדיין לא אומר שהוא עשה משהו רע! אם הוא היה מעוניין רק בסקס הוא לא היה מתנצל ככה כמו שאמרת, ובטח שלא נשאר איתך או בסוג כזה של קשר איתך - העובדה שאנחנו חרמנים לא בהכרח אומרת שאנחנו מחפשים תמיד "לדפוק ולזרוק" כמו שאתן אוהבת להציג את זה. שבועיים לא מספיק זמן בשבילך? ריספקט! יש בנות צעירות ממך שכבר בדייט הראשון נכנסות למיטה...באמת שמעריך את התכונה הזו בך, ואם זה מה שטוב לך - תמשיכי. אבל גם לסבלנות שלנו בקטעים האלה יש גבול...חוץ מזה שאת כבר בת 18, לא קובע לך מה לעשות בחיים...אבל את ממש לא אמורה להרגיש "פרחה" אם הוא מנסה לגעת בך...לא לייבש ת'בחור מסכן, כשאת מוכנה תיידעי אותו...ואם הוא חשוב לך אל תגיעי למצב שנמאס לו לחכות.
בהצלחה.

ori239

New member
ממד"א נמסר

כי הרופא קבע את מותו של חוש ההומור שלך..

חשבת על זה לגמרי לבד חמוד?

כי זה פשוט עלוב! לא ניסיתי להיות הומוריסטי סתם צורת התבטאות יכלתי באותה מידה לכתוב "את נסחפת רצח". לי יש אחלה הומור אח שלו, ולך לעומת זאת אין הומור בכלל אם אתה חי בסרט שמה שכתבת מצחיק. הרבה פוזה יש עלייך בשביל יציאה שבכלל לא הצחיקה, תוריד ת'אף טמבל ואת הפוזות האלה תעשה על חברים שלך.

לגבי כולכם אני חייבת לציין....

שזה היה השרשור הכי מצחיק שקראתי כל חיי.... התגובות הלא הגיוניות והסטומות של כמה מכם... חחח... הרגתם אותי תמשיכו ככה.... וכמה מכם לדעתי צריכים לפרוש מהעניין של"אני נכנס לפורום הזה כדי לעזור" כי חלק מכם מדברים ש=ט=ו=י=ו=ת!!!

למעלה