כפי שאמרתי:
"מדובר בנערה בת 18 שפגשה בחור במועדון, בתנשקה איתו שם, ובפגישה החמישית נרתעה מהנגיעה שלו בחזה שלה. היא שואלת אם לוותר לו [ולהתגבר על אי הרצון שלה], או לזרוק אותו [ולשמור על הרצון שלה]. רוב התגובות קראו לה להתבגר. בגרות פירושה איפוק. מי שנגע יותר, או מי שקיים יותר יחסי מין, הוא לא יותר חכם ולא יותר בוגר. צר לי לפוצץ את הבועה שלכם, חבר'ה. נראה כאילו אתם עונים מהמקום הצמא בכם, לא מהמקום הלוגי. הוא נגע בחזה שלה וזה לא מצא חן בעיניה. אני לא יודעת עד כמה זה באמת קשור למספר של הפגישה. לדעתי, זה יותר בכיוון של חשש שהיה טמון בה בלא קשר לנגיעה הספציפית עצמה. חשש כלפי הקשר, אי החלטיות. ההתנצלות של הבחור מתפרשת בעיני כסוג של הכרה שהסיטואציה לא הטיבה עם האקט. אין ספר חוקים בדברים האלה, צאו אתם מהסרט. יש אנשים שלא נוגעים אחד בשני הרבה יותר זמן משלוש פגישות, אז עשו לי טובה. יכול להיות שהאינטלגנציה הרגשית שלה נמוכה. וזה בסדר גמור, וזה לא עניינו של אף אחד. כולם נכנסתם לה לחיי המין שלה. מה זה בכלל עניינכם מתי ואיך היא תשכב איתו או מתי היא תסכים שיגע בה? זה עניין יחסי ואישי. אם היה לה נוח איתו במאה אחוז, זה לא היה מפריע לה ובטח שלא הייתה מגיבה בצורה הזו. סקס זה חלק, וחלק הוא דבר שיכול להיות קטן או גדול, תלוי ביחס של שאר החלקים. כנ"ל לגבי נגיעה מינית כזו או אחרת. מספיק להתנהג כמו זאבים רעבים. זה בסדר להיות לפעמים עכבר שקצת בורח, או פרפר שזקוק לחופש. אף אחד לא נמדד במספר הנשים שעברו במיטתו. הניסיון המיני שכולם כאן מתיימרים לייצג, הוא ז-נ-י-ח. מערכת יחסים צריכה להיות מבוססת על אמון, נינוחות, שיחה ושייכות. הסקס הוא דרך אחת מיני רבות לבטא את זה. וסקס, זה עניין של זמן וטיימינג. המסקנה שלכם הייתה שהיא צריכה לתת לו לגעת בה בניגוד לנוחות שלה, שעליה לתפוס את עצמה ולהתגבר. המסקנה שלי, היא שמי שצריך להתבגר- אלה אתם. הבעיה של הבחורה הזו, זה לא חוסר במין או בביטויים למין, אלא בנוחות והביטחון עם הבחור. נוחות וביטחון זה דבר שבונים. זה דבר שהוא מעל ל'תתבגרי' ומעל ל'אינטואיציה'. מערכת יחסים זה דבר שבונים. וגם את המערכת המינית, צריך לבנות. זה ממש לא עניין של מה בכך וזה לא עניין פחות שצריך לזלזל בו. כשתתבגרו, תבינו. -ואתם יכולים לסתור אותי עד מחרתיים.-" אנחנו היסטריות? אולי, בחלקנו. כפי שבחלקנו יש זונות, טיפשות, גאונות וחריפות. הסכמתי עם הכבוד שלך למין הנשי, אבל כרגע? זה נראה כאילו אתה מזלזל בו. כמו אומר "טוב, נו, הן כאלה, נתגבר, נשלים עם זה". בחייך, ערן. לא נולדנו אתמול. אתה יודע יופי כמה חשוב הכבוד בין אנשים. למה אתה פוגע בו? אם אחרים פגעו בשלה, אין זה מפתח הלגיטימציה בשבילך להתנהג כמוהם. מה הטפות המוסר האלה? חלאס. אימרי בכלל הגזים. הוא רוצה עולם של זונות, לשבת על כיסא ולבחור למי הוא יעשה טובה. ואתה? אתה סתם רוצה לשבת ולבחור. "להשלים" עם החסרים של הבחורה. נו, יופי. מאוד בוגר. אני מאוכזבת ממך.