כאן נמחקה הודעה

REGENERATION

New member
מאוד רחוק?

לגעת בחזה רחוק מלקיים יחסי מין? אז איך נראה לך מתחילים? ישר מורידים את הבגדים? מנשקים, עוברים לחזה וממשיכים.

keton13

New member
לגעת בחזה רחוק מקיום יחסי מין.

בחורה צריכה להרגיש איתך הרבה יותר נוח כדי לשכב איתך מאשר שתגע לה בחזה

REGENERATION

New member
לידעתך:

משחק בחזה זה חלק ממשחק מקדים לסקס. בגלל שאתה לא אוהב אותי, אני אתן לך ציטוט מויקיפדיה: "זהו השלב הראשון והמכין לקיום יחסים. בשלב זה נהוג ללטף, לגעת ולנשק את איברי הגוף של בן או בת-הזוג, על מנת לעוררו לקיום היחסים. שלב זה חשוב במיוחד לאישה, הואיל ותהליך ההתעוררות שלה איטי לרוב משל הגבר ומתרחש בעיקר בשל מגע ולא בשל ראייה כמו אצל הגבר. "אצל האשה מתרחשת הזדקרות של הפטמות, התרחבות של הנרתיק, התרחבות של השפתיים עקב אצירת דם באזור, הזדקרות של הדגדגן, והפרשת חומר סיכה בנרתיק."

keton13

New member
אני לא מבין מה זה אמור לחדש לי..

גם נשיקות זה חלק מהמשחק המקדים. אני לא רוצה להתווכח איתך על זה, אבל תשאל בחורות מה ההבדל בין הנוחות שהיא צריכה להרגיש שגבר נוגע לה בחזה לבין הנוחות שהיא צריכה להרגיש שגבר שוכב איתה. ובכלל, זה בכלל לא היה המסר שלי בהודעה, אני אמרתי שאם היא הודיעה לו שהיא לא רוצה סקס, זה לא אמור להגיד לו שהיא גם לא רוצה שהוא יגע לה בחזה.

REGENERATION

New member
לכל הבחורות

שטוענות שפותחת השרשור הגיבה בצורה מוגזמת והוציאה את זה מפרופורציות. קודם-כל, לכן הבחורות יש הרגל להכנס להיסטריה ולעשות דרמה מכל שטות, זה הרגל ידוע ומוכר, זה בסדר, אני מבין את זה והתרגלתי כבר. הבעיה פה זה שאתן לא הראתן התחשבות כלפיה, את אותה ההתחשבות שאנו הגברים מראים כלפיכם לעיתים מאוד קרובות. אתן רוצות שאני אתחיל לספור כמה פעמים בחורה התקשרה אלי באמצע הלילה ובכתה שיש עכביש על הקיר? לא מעט פעמים בחורות שהכרתי הפכו עכביש קטן וכנראה ללא רוח-חיים (מזקנה) לדרמה/טראומה. שאני אתחיל לספור כמה פעמים בחורה שהכרתי לקחה עכבר ועשתה ממנו להר? או שבעצם עדיף שאני אתחיל לספור כמה פעמים הפכתם ויכוח של "למה לא זרקת את זבל" למלחמת עולם? עדיף לכן שאני לא אתחיל לספור את סרטי-הדרמה שראיתי, אפילו פה בפורום זה ראיתי מספיק. מה הנקודה? הנקודה היא שהיא בחורה כמוכן, ואם היא הגיבה בצורה מוגזמת, ועשתה מזה דרמה, זה די טבעי, כל אחת מכן עלולה היתה להגיב ככה תחת נסיבות אלו או אחרות. אז בבקשה, אל תגזימו עם הביקורת כלפיה, כמו שאתן לא אוהבות שאנחנו מבקרים על הדרמה המוגזמת, אתן נשים, רובנו מבינים את הדרמה ומתחשבים בכן, אבל גם אתן צריכות להראות התחשבות בבחורות אחרות. אל תהיו צבועות ותתחילו להגזים עם הביקורת כלפיה. כל אחת מכן היתה עלולה להגיב כך, זאת עובדה.

כפי שאמרתי:

"מדובר בנערה בת 18 שפגשה בחור במועדון, בתנשקה איתו שם, ובפגישה החמישית נרתעה מהנגיעה שלו בחזה שלה. היא שואלת אם לוותר לו [ולהתגבר על אי הרצון שלה], או לזרוק אותו [ולשמור על הרצון שלה]. רוב התגובות קראו לה להתבגר. בגרות פירושה איפוק. מי שנגע יותר, או מי שקיים יותר יחסי מין, הוא לא יותר חכם ולא יותר בוגר. צר לי לפוצץ את הבועה שלכם, חבר'ה. נראה כאילו אתם עונים מהמקום הצמא בכם, לא מהמקום הלוגי. הוא נגע בחזה שלה וזה לא מצא חן בעיניה. אני לא יודעת עד כמה זה באמת קשור למספר של הפגישה. לדעתי, זה יותר בכיוון של חשש שהיה טמון בה בלא קשר לנגיעה הספציפית עצמה. חשש כלפי הקשר, אי החלטיות. ההתנצלות של הבחור מתפרשת בעיני כסוג של הכרה שהסיטואציה לא הטיבה עם האקט. אין ספר חוקים בדברים האלה, צאו אתם מהסרט. יש אנשים שלא נוגעים אחד בשני הרבה יותר זמן משלוש פגישות, אז עשו לי טובה. יכול להיות שהאינטלגנציה הרגשית שלה נמוכה. וזה בסדר גמור, וזה לא עניינו של אף אחד. כולם נכנסתם לה לחיי המין שלה. מה זה בכלל עניינכם מתי ואיך היא תשכב איתו או מתי היא תסכים שיגע בה? זה עניין יחסי ואישי. אם היה לה נוח איתו במאה אחוז, זה לא היה מפריע לה ובטח שלא הייתה מגיבה בצורה הזו. סקס זה חלק, וחלק הוא דבר שיכול להיות קטן או גדול, תלוי ביחס של שאר החלקים. כנ"ל לגבי נגיעה מינית כזו או אחרת. מספיק להתנהג כמו זאבים רעבים. זה בסדר להיות לפעמים עכבר שקצת בורח, או פרפר שזקוק לחופש. אף אחד לא נמדד במספר הנשים שעברו במיטתו. הניסיון המיני שכולם כאן מתיימרים לייצג, הוא ז-נ-י-ח. מערכת יחסים צריכה להיות מבוססת על אמון, נינוחות, שיחה ושייכות. הסקס הוא דרך אחת מיני רבות לבטא את זה. וסקס, זה עניין של זמן וטיימינג. המסקנה שלכם הייתה שהיא צריכה לתת לו לגעת בה בניגוד לנוחות שלה, שעליה לתפוס את עצמה ולהתגבר. המסקנה שלי, היא שמי שצריך להתבגר- אלה אתם. הבעיה של הבחורה הזו, זה לא חוסר במין או בביטויים למין, אלא בנוחות והביטחון עם הבחור. נוחות וביטחון זה דבר שבונים. זה דבר שהוא מעל ל'תתבגרי' ומעל ל'אינטואיציה'. מערכת יחסים זה דבר שבונים. וגם את המערכת המינית, צריך לבנות. זה ממש לא עניין של מה בכך וזה לא עניין פחות שצריך לזלזל בו. כשתתבגרו, תבינו. -ואתם יכולים לסתור אותי עד מחרתיים.-" אנחנו היסטריות? אולי, בחלקנו. כפי שבחלקנו יש זונות, טיפשות, גאונות וחריפות. הסכמתי עם הכבוד שלך למין הנשי, אבל כרגע? זה נראה כאילו אתה מזלזל בו. כמו אומר "טוב, נו, הן כאלה, נתגבר, נשלים עם זה". בחייך, ערן. לא נולדנו אתמול. אתה יודע יופי כמה חשוב הכבוד בין אנשים. למה אתה פוגע בו? אם אחרים פגעו בשלה, אין זה מפתח הלגיטימציה בשבילך להתנהג כמוהם. מה הטפות המוסר האלה? חלאס. אימרי בכלל הגזים. הוא רוצה עולם של זונות, לשבת על כיסא ולבחור למי הוא יעשה טובה. ואתה? אתה סתם רוצה לשבת ולבחור. "להשלים" עם החסרים של הבחורה. נו, יופי. מאוד בוגר. אני מאוכזבת ממך.

keton13

New member
עולם של זונות?

WTF מאיפה אתם מביאים את זה? איך אתם מבינים את זה מההודעות שלי? ופה רשמית נמאס לי מכולכם, אני לא הולך להגיב לאף אחד שיעביר ביקורת על ההודעות שלי בדרך כזו. אני הולך להגיב רק לאנשים שיביאו ביקורת רצינית ולא מזלזלת. *ושאף אחד לא יגיב על זה, זה רק כדי להסביר לכם.*

חלילה.

לא מנסה לפגוע באף אחד. ההגזמה בהודעה שלי נעשתה כדי לעורר אתכם קצת. המלחמות הללו לא תורמות לאווירה, כי אם להיפך. שנשים קץ לויכוחים הללו ששבים בכל שרשור מחדש? בבקשה?

REGENERATION

New member
../images/Emo6.gif

אני ממליץ לך לעבור את הכתבה הבאה: http://www.starmed.co.il/Articles/Briut/76/MemoryDisturbance

xלורד

New member
עוד לא מוכנה.

התגובה שלך מראה שאת עדיין לא מוכנה, גם לא לנשיקה. אל "תיזרקי אותו" הוא לא שקית זבל אבל תפסיקי להתנשק, חכי קצת עד שתרגישי מספיק מוכנה למה שבא בדרך כלל אחרי נשיקה וזה לא נגמר בחזה.

חחח אחרי 5 פגישות../images/Emo80.gif

אני כבר מתחילה לגוון בתנוחות בסקס :) סתם ילדה, לכל אחד יש את הזמן שלו. את כנראה איטית יותר, מותר לך. אם הוא התנצל - תני צ'אנס. חשבי על זה באופן הבא - אם הוא היה רוצה רק סקס, בשנייה שלא היית נותנת לו הוא היה מתבאס, מתנצל, ולא מתקשר יותר. אז אם הוא יצר איתך קשר מאז, למרות המקרה הזה, כנראה שהוא מעוניין בך, ולא רק למטרות סקס.

donidori

New member
איזו נזירה משעממת

מה קרה ? כולה נגע לך בציצים ואת כולך היסטריה. יאללה לכי תחבקי דובי ותני לגבר למצוא בחורה אמיתית, כזאתי שיש לה ציצים שלא ממוסגרים בחלון ראווה.

שטויות!

יש גילאים שאפשר וגילאים שאסור??? שטויות! כל אחד והבגרות האישית והמינית שלו.

spidergirl

New member
תראי

אם היית צעירה יותר - הייתי אומרת שזה מוקדם מדי להתמזמזויות ואיזה סוטה הוא. אבל - את בת 18 ולגעת בחזה זה משהו שעושים כבר בגיל כזה לכן לא הייתי מייחסת לו כוונות אחרות פרט ליצר מיני בריא. להבהיר שאת ילדה יכול לקבל משמעויות רבות כמו - אני רק מתמזמזת ולא הולכת עד הסוף, זו הגדרה עמומה. אז - לגיטימי כמובן שאינך מוכנה, שאת עושה רק מה שאת רואה לנכון לעשות ועומדת על שלך והלוואי שיותר בנות היו עושות כן. מצד שני, סוטה הוא לא וגם לא יודעת אם יש מקום לצעקות ברגע שהפסיק.למה עדיין ניסה? כי אולי נראה לו שבפגישה החמישית זה כבר בסדר. תזרמי איתו בקשר, תתקדמי בקצב שלך אבל הוא ממש לא מצטייר לי כמפלצת.

Alinesis

New member
דייייי

מה זה כל השירשור הזה???... תזרקי אותו כבר וזהו!

למעלה