יש לי רעיון לסקר

COGAN BENY

New member
../images/Emo59.gifהקרבות של ברוס לי../images/Emo59.gif

אגב אני חושב אחרת מלחימה משולבת ואני מקבל כל אספקט ועיסוק. אני עוסק בספורט ומי שלא מתחרה פשוט לא עוסק בספורט אלא רק באומנות לחימה. לגבי ברוס לי , כשהיה באוניברסיטה עשה 3 או 4 קרבות אגרוף חובבני אוניברסיטאי (והיה דווקא פייטר). בספריה הלאומית בבנגקוק יש סרט וידאו של קרב שלו באצטדיון לומפיני. כשברוס עשה את הסרט ביג בוס בתאילנד, הוא היה לא מפורסם והוא עדיין לא פרסם את הגט קון דו כשיטה. הוא עלה לקרב נגד נער במשקל שלו והפסיק בסוף סיבוב ראשון , אבל היה לו לב וביצים בקרב באמת כל הכבוד לו. בקרב עצמו הוא ראה שעדיף לא לבעוט נגד מואיי תאי . פעם האגרוף התאילנדי לא היה מפותח מבחינת הכרה עולמית. ברוס לי חיפש נוק אאוט רק באגרופ ולא בעט! הוא נפל כ3 פעמים לאחר שהנער תפס אותו ועבד עם הברכיים והמרפקים! בגדול הוא לא עשה פדיחות ולא פחד לעלות, זה היה נראה שהוא עלה בשביל הכיף וההתנסות .

השאלה היא מהי אותה בחינה

האם רק בזמן תחרות, או שמא ראנדורי חופשי בקבוצתך גם יכול לעזור?

אני חושב.. ש..

רנדורי בקבוצה זה לא מדד טוב... משום.. שאתה עושה אותו עם חברים שלך לקבוצה, אין לו את אותו האפקט שאתה בזירה או בתחרות ואתה מסתער על היריב שלך בכל הכח, והוא גם מרביץ לך חזק כי שניכם רוצים לנצח! בקרבות במזרון הטקטיקה היא אחרת לגמרי, יותר נינוחה, ויותר לימודית... אין דבר כזה בקרבות זירה או בתחרויות....

האם אין סכנה, כאשר מרביצים חזק כי

רוצים לנצח, שתרביצו לא נכון? כלומר ניצחון, אם הושג על חשבון עבודה נכונה, הופך את הנצחון למטרה במקום את העבודה הנכונה, לא?

לא בטוח כי...

כי צריך המון המון שליטה בגוף בתחרויות.. וכל הקיון שאתה עושה, וכל הקאטות, וכל העבודה עם בן זוג, בסופו של דבר מתמזגת לדבר אחד והוא הקרבות. שבהם יש את השליטה, ובהם נמדדת הטכניקה שלך לעומת הטכניקה של היריב. טכניקה טובה בסוף יכולה לתת מכה מנצחת... מי שמשתולל ואין לו טכניקה טובה, והוא עומד נגד טכניקן מעולה בסופו של דבר יפסיד!

zoti

New member
אתה לא תצא מזה בחיים ../images/Emo13.gif

שוב פעם טוחנים את אותם הנושאים

gafni

New member
לחימה משולבת שלום - אני מעריך מאוד

את גישתך לנושא ,אין לי ספק שיש בה הרבה מן האמת. יחד עם זאת בן דודי עוסק באמנות לחימה מעשית וקטלנית ,ששימוש בה מוגדר פלילי מעיקרו. משום כך אין ביכולתו להתמודד בזירה מול אמני לחימה העוסקים בלחימה משולבת. שאם לא כן אני בטוח לחלוטין שלא היה (ואין) סיכוי לאיש מידידך לאימון לשרוד קרב אמת עימו. לכאורה ניתן לקבוע התמודדות ברחוב , אך כפי שצינתי יסתיים עימות כזה לבטח באישפוז או קבורה של המתמודד ולכן בן דודי אינו מוכן לקחת את האחריות לכך. אציין עם זאת שהוא מסתובב ברחובות "קרבי" ואוי לו לאותו ברנש שיתקרב אליו בכוונת זדון בברכה גפני

gafni

New member
סליחה אני רואה ששחכתי לציין - אז

הוא מתאמן בירי מבצעי.

אתה מתכוון שירה במי שיתקרב אליו...?

א. לא נראה לי שהוא ירה במי שיתקרב אליו, כי מזה הוא יכול להסתבך... הוא יעדיף ללכת מכות.... ב. הוא יכול ללכת ברחוב באיזה פוזה שהוא רוצה... דווקא אלה שהולכים בפוזות ומשחקים אותה קשוחים בסופו של דבר מסתבר שהם לא.. חוץ מזה לירות באקדח במי שהולך נגדך מכות בידיים חשופות זה פחדנות!!

אשרי פחדן בחיים מגיבור מת

לא הבנתי את הטיעון האחרון שלך - האם למדינת ישראל אסור להכניס טנקים מול מחבלים עם רובים כי זה פחדנות? ומה בדיוק האומץ הגדול בהתנפלות על אדם תמים שהולך ברחוב?

לחימה משולבת, די ברצינות

לחימה משולבת, אם להשתמש בביטוי שקבעת בצורה כל כך מבריקה: "זה לא שההבנה שלך באומנות לחימה לא טובה, אל שהיא לוקה מאווד מאודד בחסר!" מקווה שזה יעזור לך להבדיל בין ספורט, גלדיאטורים, חיילים, לחימה ואומנות לחימה.

אני רואה שאתם מומחים כאן.. ב..

לסלף , לשנות טיעונים שקשורים לשיחה לענינים שלא קשורים, לעשות מטאפורות שהקורא אותם יכול להחזיק את הבטן ולהתפוצץ מצחוק.. מהההה קשוווורררר מחבלים עם רובים, טנקים, הפצצות של מטוסים על הבונקר של סאדם??? זה אני הוספתי רק בשביל להראות לכם מה קורה... אולי תדברו לעניין סוף סוף??? בן אדם שתוקף אותך בידים ריקות לא תתקע לו כדור בראש . נקודה!! לא בגלל שאם תעשה זאת אתה בסוף תתן את הדין לא הוא... את טיעון ההגנה העצמית שלך יהיה לך קשה מאוד להוכיחח. אם משהו מתנפל עליך ברחוב במידה ואתה חכם.. לא תירא בו, אלה תחזיר לו מנה אחת אפיים במכות גם.... קרה לי פעם שהסתובבתי עם אקדח באוטו ויצא לי אדם שקילל, בעט ברכב, וכוו... וגם ניסה לתת לי אגרופים דרך החלון שהייתי קשור בחגורה.. אז מה אתה אומר הייתי צריך לירות בו????????

לזה אתה קורא לסלף? הנה סילוף

אתה טענת שאקדח מול ידיים ריקות זו פחדנות. לכך הגבתי. פעם הבאה שאתה מסלף, נסה לעשות זאת במקום בו לא רואים את העובדות.

מה סילוף כאן במה שאמרתי??

אתה יודע להבדיל בן סילוף דברים שנאמרים לבין לדיעה אישית?? אני עדיין חושב שזאת פחדנות... ד"א תקנה אקדח ואל תתאמן וכל מי שיתעסק איתך... פשוט... תירה בו...........

gafni

New member
אל תכעס לא רציתי לפגוע בך אבל באמת

בן דוד שלי כזה. הוא קנה אקדח ומתאמן איתו מאוד ברצינות. והוא חושב שהוא עוסק באמנות לחימה. הוא מתחרה במסלולי ירי מעשי וקרבי מול מתחרים אחרים. והיכולת שלו בזמן עימות (לשיטתך) היא אימתנית. חוץ מזה שאולי אם יירו עליו הוא יאבד את העשתונות. או שיתקפו אותו מאחור עם סכין וישחטו אותו לפני שיגיב. או...או ... או ... ובאמת בקרב זירה אתה מולו - אין לך סיכוי -הוא ירה בך -אם תסכימו להתחרות לפי החוקים שמקובלים עליו. בדיוק כמו שלטענתך תפרק איש טאי צי שיתחרה בך בתנאים שלך. (לא בדיוק כי לאיש טאי צי יש סיכוי -אבל זה לשירשור אחר.)

אתה ממש לא פוגע בי...

אבל תשאל את הבן דוד שלך ותחזור אלי עם תשובה, את השאלה הבאה:- תגיד לו ככה: מגיע אליו איזה ערס ומתעצבן עליו למה כי הוא הסתכל על החברה של הערס, אותו ערס מתקרב אליו יורק עליו, נותן לו שתי סתירות, הוריד של הערס במצח מתחיל להתנפח והוא מתחיל להשתולל באגרופים על בן דוד שלך. מה הוא עושה? א. מוציא את האקדח טוען אותו מדביק אותו לוריד שבמצח של הערס ויורה? ב. בולם אותו במכות משלו?? ג. בורח??? ד. כל התשובות נכונות?? אנא שיענה עליהם ברצינות!!! תוך לקיחת כל ההשלכות ומשמעותם מתשובותיו. תודה

gafni

New member
שאלתי ולהלן תשובתו :

1. אני לא מסתכל על חברות של ערסים. 2. אם אותקף אנסה לברוח. 3. אם לא אצליח אנסה להתגונן בידי. 4. אם אחוש סכנה ברורה לחיי אשתמש בכל כלי נשק שאמצא במיוחד האקדח. הוא ביקש ממני לשאול אותך מה תעשה במקרה שתותקף בנשק חם - נגיד מחבלים ? או מחבל מתאבד עם אצבע רועדת על המתג , או שלערס עם החברה יש אקדח והוא לא ממש משתמש בראש ? בבקשה תענה לו. תוך לקיחת כל ההשלכות ומשמעותם מתשובותיך - תודה.

../images/Emo6.gif בבקשה..

אם אני הותקף בנשק חם, ואין לי נשק אני יעשה מה שרבים וטובים עושים... אתפוס מחסה. אם יש לי נשק אגיב בחזרה בנשק כמובן... אבל בנשק העניין הוא כזה שמי שמוציא כדור ראשון ידו היא על העליונה לכן גם לבן דוד שלך - אם הוא במרחק שהוא קרוב לאותו ערס שיוצא עליו פתאום נשק - לא נראה לי שהוא יוכל להתגונן בחזרה.. עם כל המומחיות שלו... אם המרחק סביר... אולי... מי יודע... שמחתי לשמוע שבן דוד שלך יגיב בחזרה במכות במידה ואותו ערס יתקיף אותו במכות ושהוא לא יוצא עליו נשק.. מה שמחזק את טענתי שמי שמוציא נשק על אדם שתוקף אותו בידים ריקות הוא.. פחדן!! או סתם טיפש...

למעלה