יש לי רעיון לסקר

שחור2

New member
יש לי רעיון לסקר

אני יודע שכולם מתאמנים פו אומניות לחימה. אבל השאלה שלי היא האם אתם גם רואים אומניות לחימה? אני אישית כן, ואני חושב שזה בושה ספורט 5- מביאים את זה פעם בשבוע. וגם רוב התחרויות משנת 1994.

yanivtil

New member
מתי בדיוק יש משהו ראוי לראיה?

ואני לא מתכוון לפרי-פייט. לא סובל את המכות האלה ולא מבין מה בדיוק אמנות שם. לא זוכר שראיתי לוח השידורים תוכנית שווה לצפטיה על אמנויות לחימה. יניב.

יש את ערבי הקרבות

שמשודרים בימי שישי בשעה 22:00 בערוץ 5 תחרויות מאוסישקין ת"א של קראטה, אגרוף, אגרוף תאילנדי, ו FREE FIGHT כרגע נדמה לי שנגמרו השידורים, אבל או טו טו יתקיים ערב נוסף! יניב

yanivtil

New member
זר לא יבין זאת,

ואני עדיין לא מבין איפה האמנות פה...מה עם תחרויות או מיצגים של טאי צ´י / אייקידו / סגנונות קונג פו שונים? לפעמים נדמה לי שהאמנות הלכה לאיבוד ונשארנו רק עם מפתחי השרירים,מחשלי העצמות והלחימה סתם. יניב.

שחור2

New member
ממש לא נכון?

אני רואה כל יום שישי ב10 פריד 11 מלך הזירה 12 יולטמיט. ושולשתם מעולים, פריד הכי טוב השני יולטמיט והשלישי מלך הזירה. זה שילוב של כל אומניות הלחימה. השולט שם זה גוגיטסו אחרי זה האבקות ואז סתם אנשים מרקעים שונים. היה שם אחד של קונג פו שבוע שעבר אכלו אותו. גם בקראטה עדין לא הולך כל כך. היה תחרות בין שתי קרטיסתים היה פאדיחות ושוב אל תעירו על שגיעות כתוב ומצטער על מה שיש

zedprime

New member
רק רגע

מפתחי שרירים , מחשלי עצמות ועוסקים בלחימה - בהם אין אלמנט של אמנות????? נו באמת.. מופעי בלט אני בטוח שאתה יכול למצוא בלוח השידורים.

yanivtil

New member
אולי לא היה במקום....

אולי זה רק אני, שחושב שהספורט לא עושה טוב לאמנויות הלחימה. אולי זה רק אני, שמעדיף את המסורתי,העתיק,הלא-נוצץ והלא ממוסחר. אולי זה רק אני, שמעדיף את ההליכה ב"דרך" (דו) הנפשית של הלוחם,על פני הליכה בדרך הגופנית בניסיון לזכות בעוד מדליה. אולי זה רק אני, ואם כך אני מתנצל בפני כל מי שהעדפותיו שונות. כך או כך,יצליח איש איש בדרכו. יניב.

zedprime

New member
עתיק ומסורתי יותר טוב מחדש ומקורי?

מי אמר שאותם ספורטאים לא הולכים ב"דרך" של הלוחם ? מי אתה שתקבע מה היא דרך הלוחם? מתי לאחרונה מר.לוחם השתתף במלחמה? מהי דרך גופנית?

חידת ג´קי השבועית

ברוניה הנערה החביבה עשתה פוש הנדס עם המתאמנים במרכז הישראלי לטאי-צ´י בתרגול ראנדורי של קראטה-דו, ולפתע יצאה מקו האמצע שלה ואינה מוצאת אותו יותר. אנא, ילדים, עיזרו לברוניה למצוא את הנקודה שלה! (צבע בצבעים עליזים ושלח ללחימה משולהבת).

zedprime

New member
שהרי בידור זו אמנות הלחימה של

חלק מהאנשים פה. כנראה שמישהו צריך להזמינם למה שאני נוטה לכנות "pushing fists" - ברוניה חוטפת אגרוף או שניים מהמתאמנים מהמרכז הישראלי לטאי-צי , צוחקת לשנייה ואז נותנת אגרוף משלה , המתאמנים בעלי יכולת הפושינג הנדס המרשימה (שלעולם לא זלזלו בה) נופלים על הרצפה (בשילוב הרבה שיניים מתעופפות כמובן) - ועל כך נאמר , צוחק מי שצוחק אחרון. אבל , ברצינות - קביעת הנחות אבסולוטיות כגון "מסורתי עדיף ממקורי" שוות ערך ל"קונג פו יותר טוב מקראטה" - וההפך ! , לכן מדובר באוסף שטויות - גם מצד משתמש מסויים שחושב שרק מסורתי זה הכי הכי , ומצד משתמש שני שטוען שרק קרבות בזירה יהפכו אותך ל"אמן לחימה" .

alon_o

New member
מה אתה מנסה להגיד?

קונג פו זה לא יותר טוב מקראטה? נראה אותך נגד המורה שלי, אחר כך תדבר! וברור שמסורתי יותר טוב ממקורי, אצלנו לומדים מסורתי אחושילינג ואין יותר טוב מזה.

zedprime

New member
זה כי הסיני לא היה ציני...

שימו לב לנקודות... הרבה נקודות... יותר שוות מהנקודות של אהד כי הנקודות שלי באות מהמותן ושלו רק מהיד.. אבל ברצינות , אין רצינות.

למעלה