טוב שאלת בוקר

bar666xp

New member
את האמת את כל האמת ורק את האמת

who gives a fuke אם אין ריחות מלבבים לא מזיז. אבל לרוב ריח השינה ביכלל מעביר בי בחילה אז לא רק ציחצוח רצוי גם מקלחת לפני שנוגעים בי בבוקר... אבל....יש גם משהו נורא כפי בסקס ה...מסריח של בוקר אם כל הריח שינה וכו' בקיצור הגעתי למסכנה הסופית שאין לי תשובה חד משמעית כי לפעמים בא לי ככה ולפעמים אחרת.

basket case

New member
ואני הגעתי למסקנה הסופית..

שאיות זה לא הצד החזק שלך

bar666xp

New member
מה שוב צריך לפתוח את הב"ס ...

לדיסלקציה מדוברת ? כמה פעמים אפשר לחזור על זה ???

basket case

New member
את באמת חושבת..

שאני עוברת אחד-אחד ומסתכלת בכרטיסים של כל האנשים..?!

אין לי מושג מה את עושה

זה מה שאני עושה כשאני רוצה לראות אם ניתן לברר משהו על הבן-אדם (הניק) לפני שאני באה אליו באיזה שאלה /טענה. אולי תנסי את זה. פטנט בכלל לא רע.

חיבוקון

New member
בואי נגיד שהנשיקות לא יהיו אותו דבר

אלה מרפרפות כאלה. תהיה נשיקת נימוסין כזו (לא תמיד, אני בחור שנסחף) :) אבל למה להתרכז בנשיקות (לפני ציחצוח) בסקס הבוקר שלנו? כשאפשר להתרכז בחלקים טעימים אחרים בגוף? וזה המקום להודות לבורא עולם הרי בבוקר אחרי שאספנו כוח כל הלילה, (בשאיפה, בכל זאת מה יש לעשות מתחת לפוך כל הלילה? לישון? ) אנחנו מרגישים מלאי און וכוח לכבוש את העולם, שלא לדבר על בת הזוג. את הצחצוח נשלים במקלחת בסיבוב השני, זה אומר לחזור מאוחר הבייתה כי את השעות בעבודה צריך לתת (אם אני תופס את אדם שאכל מהתפוח אני חונק אותו על המקום, מנייאק, לא יכל לאכול סנדוויץ?)

מי אמר תפוח???

זה הפתרון דרך אגב. תפוח ליד המיטה. ביס אחד מהתפוח (זהירות, לא בשכיבה שלא להיחנק) וזה מעביר את הריח. לימד אותי את הפטנט הזה איזה הולנדי אלוהי אחד. (אוףףף געגועים...) אגב ברשימת ה - one line שמידי פעם מריצים בכל מיני פורומים גם מופיעה העובדה הזאת. שתפוח מנקה יותר טוב ממשחת שיניים.

לורן29

New member
נכון

גם ממליצים בחום לאכול תפוח לפני השינה. היתה תקופה שהייתי עושה את זה. לצערי לאחרונה אני לא מוצאת את התפוחים הירוקים החמוצים הם בעונה?

מזקיר לי בדיחה...

בתחרות הגידולים הכי ביזאריים מציג פטנט יהודי הטוען כי פיתח תפוח שכל הנותן בו נגיסה חש על לשונו את טעמו הנפלא של הכוס ניגשים אליו צווט השיפוט ובהתרגשות מה אחד הברנשים מן הצוות נוגס בפוח ו...."פוי" צועק האחרון יש לזה טעם של "חרא" התעשת מיד היהודי וצועק לברנש: "תסובב תסובב"

tokit

New member
אין לי בעיה עם סקס של בוקר,

אבל נשיקה לפני צחצוח שיניים תבוא רק על השפתיים או על הלחי. בלי לשון, בבקשה..

corpion1

New member
ברור שכן!

כשאוהבים זה לא משנה אם ציחצחנו שיניים או לא. אני בעד נשיקה על הבוקר בכל מצב...

tokit

New member
אז לי זה כן משנה !!

אגב, יש עוד דברים שלא מקובלים עליי, למרות שאוהבים, אבל זה לא לפה..

למעלה