טוב שאלת בוקר

לורן29

New member
אם זה לא לפה אז מה כן?

תפתחי עץ חדש
סיקרנת אותי!

tokit

New member
זה יותר מתאים לפורום "עקרות בית"..

ולא ממש מסקרן..

נימרודM

New member
איך אפשר

זיון בוקר מנומנם לפני שבכלל קמים מהמיטה בלי נשיקות????? זיון בוקר הוא מיוחד ואהוב עלי במיוחד, אחר יש את ריטואל הויכוח הקבוע האם הזיקפה בבוקר זה מהתשוקה אליה או עניין פזיולוגי זיכרי מה שנקרא "זיקפת בוקר",,, :) כלומר בתשובה ישירה לשאלתך כן להתנשק בלי לצחצח שיניים קודם, נ.ב ואז כשמצחצחים גם מנקים את הפה מהחידקים שלה :) ואני בכלל מצחצח שיניים רק פעם בחודש אם צריך ואם לא.

יש לי תמיד ליד המיטה

קופסה קטנה של "טיק-טק", כמה שניות וריח מנטה מרענן ממלא את חלל הפה...

לנו זה לא משנה

אבל לא מתחייב לגבי אחרים
הכל תלוי איך הפה מרגיש בבוקר ואיזה ריח/טעם יש לפה של בן/ת הזוג...

holgersen

New member
אז ככה,

בתור אדם שהיגיינה מוקפדת וחשובה אצלו אני לא נוהג לדפוק צרפתיות עמוקות לפני ציחצוח. מצד שני,כאשר אני בקשר זוגי ומן הסתם מאוהב אני מנשק המון.וכל הזמן.לא יכול בלי. לכן, בבוקר תיהיה נשיקה,אבל על השפתיים/לחי/מצח... חוץ מזה, אם לאהובה יש פתאום פרץ של רגש והשתוקקות ונורא תתחשק לה צרפתית אז ברור שאני הולך על זה. למדתי כמה דברים בחיי,לאהובה לא אומרים לא (כשאוהבים מי בכלל רוצה לאמר לא...)

הליויתן

New member
ואני נוהג לדפוק צרפתיות מתי שאפשר

וכל המרבה הרי זה משובח................. למעשה,אחרי הנשיקות העמוקות,נהדר לי לצלול ולשטוף שיניים במיץ כוס טרי של בוקר לא איסטניסט אוהב חיים

שקר החן

New member
אמממ... ודעתי..

לי זה לא ממש משנה כמו שרבים אמרו לפני, זה לא מה שיקלקל לי את היום ולא יקלקל את האהבה שלי...

זוג קבוע.... כבר לא מתנשקים../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

קמים, דופקים, ויאללה לעבודה בשביל מה להתנשק זה כבר זוג קבוע לא צריך את כל גינוני האהבה!!

שוב חזרנו לעניין השיניים והאסטטיקה

בשום צורה ואופן לא מתנשקת על הבוקר ללא צחצוח! גם לא סגור גם לא בערך וגם לא בכלל. אחרי צחצוח חוזרים למיטה וקדימה הפועל

basket case

New member
בטח, למה לא..?

ואם יש לו ריח רע אז פשוט שולחים אותו לצחצח שיניים!

תלוי ...

יש כאלה שאיתם אני מתנשקת בכל שעה בכל מצב ... יש כאלה שפשוט אי אפשר לדבר אליהם קרוב מידי על הבוקר ... אבל אין לי שום דבר עקרוני נגד

Hendrixon

New member
HELL NO../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

אני חושב שבכל מהלך חיי קרה לי פעם או פעמיים שהתנשקתי עם ההשכמה, כאילו THE WORKS, לשון עד לוושט, חילופי רוק, THE USUALL STUFF
, לא סתם ריפרופים על השפתיים, וזה היה עם חברה בתחילת קשר ובגיל שבו היה לי יותר טסטוסטרון מכדוריות דם אדומות (ותאים אפורים
). אבל חוץ מהחריגה הזאת
NO BABY NO כבר עדיף סקס עם קנדום
(NOT
)

סמיאגול

New member
אני מאלה שמתעוררים רע

לוקח לי חצי שעה להכנס אל העולם ובחצי שעה הזו אין שום סיכוי שאני אעשה סקס בקושי אפשר לדבר איתי(נראה לי שאני היחיד פה שכותב דבר כזה). את החצי שעה הזו אני מנצל לצחצוח שיניים וארוחת בוקר אז ככה שהתשובה שלי היא: אין סקס לפני הדייט אם מברשת השיניים.

מה הבעיה לעשות מה שאני והחבר עושים

להחזיק מסטיקים ליד המיטה. והרי תמיד יש את מי שמתעורר עם החשק אז הוא לוקח מסטיק לועס לשניונת רק בשביל להפיג כל חשש לריח ואז מנשק את הבנזוג שעשוי להיות סטינקי ואז מעבירים את המסטיק שעדיין עם טעם לפה של הבנזוג... זה די סקסי ומתחיל פורפליי מצויין מנסיוני.

למעלה