טוב שאלת בוקר

לורן29

New member
טוב שאלת בוקר

אתם ביחד. זוג, אוקיי? שלא נתבלבל בין חד פעמי למשהו קבוע. על הבוקר אתם קמים יחד, מחייכים, הציפורים מצייצות בחוץ. הוא/היא רוכנים לנשק אותך-ופה השאלה: בעד או נגד נשיקות בוקר לפני צחצוח שיניים? (רציני, כי יש זוגות כמובן שעל הבוקר חייבים את הזיון-שהרי אין כמו זיון על הבוקר, אז האם ישר עם הקימה או...?) תהיה רצינית איך זה אצליכם
ובוקר טוב

alfalf

New member
תלוי

לי אין בעיה לאלפית יש בעיה הפתרון: נשיקה על הלחי

shellush

New member
כשאוהבים זה ממש לא משנה

אם כן צחצחו או לא צחצחו, לא חושבת על זה בכלל כשמתקבלת נשיקת בוקר. זה נורא לא רומנטי להגיד 'רגע, בוא נצחצח שיניים ואז נתנשק', הורס את הספונטניות ואת הכיף של נשיקת הבוקר ממישהו שאוהבים.

alfalf

New member
לא מסכים עם הכותרת שלך !!

אנחנו בהחלט מאוהבים, ועובדתית זה כן משנה וכן אכפת לפחות לאשתי עם הנשיקה היא לפני הצחצוח. זה שזה מפריע לה, לא אומר שהיא פחות אוהבת אותי. נכון, זה הורס חלק מהספונטניות, אבל מי אמר שבשביל להראות אהבה בספונטינות חייבת להיות נשיקה. מה יש חיבוק לא מספיק? זיון בלי נשקיה לא טוב? לכן כשאוהבים זה כן משנה, כי עושים מה שנוח לנו. זה שאנחנו מאוהבים לא אומר שצריכים לעשות דברים מבלי לחשוב עליהם. כפי הנראה, לך זה לא מפריע ולכן את לא חושבת על זה. אבל אילו זה היה מפריע לך, היית חושבת אחרת. זה בדיוק כמו כל דבר אחר. למשל אנאלי - כשאוהבים זה לא אמור להפריע? זה תלוי בכל אחד ואחד. אני פשוט לא מסכים עם הביטוי שלך "כשאוהבים זה לא משנה".

לורן29

New member
סליחה על החוסר ספונטאניות

מסכימה עם אלף-אין קשר בעיני בין לאהוב לבין הנושא הזה.

shellush

New member
שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני

אעלב או אחשוב שהוא לא אוהב אותי בגלל זה, אני לא עד כדי כך רגישה. אין לי בעיה עם זה שהוא יקפיד על צחצוח לפני נשיקה. רק אמרתי שלי אישית זה לא משנה אם הנשיקה היא לפני צחצוח או אחרי צחצוח. כשאני בטוחה באהבה של מישהו, זה לא יתערער בגלל שטויות כאלה. ברור שהכי כיף לנשק פה רענן ונודף טעם וריח מנטה.

לורן29

New member
אז אני כנראה לא רומנטית למרות הכל

איזה בעסה. תמיש חשבתי שאני כן. הייתי מכינה ארוחות לאור נרות... מכינה אמבטיית קצף עם שמנים ועלי ורדים מפוזרים מעל...עם יין... הייתי משאירה פתקים מפגרים בתיק או בכיסים והוא היה מסובב את גבו אלי בלילה כדי שאעשה לו נעים בגב כי לא יכל להירדם. (איכסה פיכסה רומנטיקה!) אז אני לא מוכנה לצרפתית בלי צחצוח אז אני כנראה לא רומנטית, למרות הכל לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה ולא רומנטית כלל טוב, גם זה קורה רק תצחצח פליז כי לי זה כן מזיז וסליחה על הטמטום זה רק מהשיעמום! (ומהכדורים כמובן)

shellush

New member
רק בגלל צחצוח שאני אחשוב

על מישהו/י שלא רומנטי/ת? פחחחח מה פתאום?! חוץ מעניין הצחצוח, כל מה שכתבת אכן רומנטי (AS U KNOW AND SAY), וזה מה זה מתאים לי לעשות כשאני רוצה לפנק מישהו.

P u s s i c a t

New member
מה, אני שוב אוכיח שאני מוזרה?...

טוב, קשה לי לישון רצוף. ואני קמה המון באמצע השינה. בכל פעם שאני קמה לשירותים, לפני שאני חוזרת למיטה אי חייבת לצחצח שיניים אחרת לא מסוגלת להכנס למיטה. (איסטניסטית - אמרתי?) אז תלוי מתי הפעם האחרונה שקמתי. אם זה ממש אחרי שינה עמוקה - בעקרון זה די מגעיל..... אבל כשהיה לי חבר שגרנו יחד ונשמנו אחד את השניה בבריאות וחולי, כמו שנאמר... שום דבר לא הגעיל. כשאוהבים ממש הכל כמעט הולך אם לא... סקס על הבוקר הוא עדיין הדבר הכי מדהים בעולם וכמעט בגדר מאסט. אז מנשקים נשיקה מרפרפת על השפתיים, סקס טוב, ויאללה, לעבודה

לורן29

New member
חתולה-את מפחידה אותי

גם בהודעות אחרות גיליתי דמיון, אבל בשריטה הזו לא חשבתי שיש לי אחות! גם אני לא מסוגלת לחזור למיטה בלי לצחצח-חחח גדול

OCD../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

זה כמו להתקלח בכל פעם שמשתינים, לא? לא נורא....יאללה תביאו

P u s s i c a t

New member
לא,

אני לא מתקלחת אחרי שאני משתינה... אבל כשאני באמצע השינה והפה לא "פרש" לא מסוגלת להרדם ככה. קוראים לזה אסתטיקה... אבל מה אני מצפה מהמין הזחק שלא מבין בכלל למה רוחצים ידיים אחרי השירותים
ו OCD היה אם הייתי מצחצחת שיניים שמונים פעמים ביום. אחרי כל מילה שהייתי מוציאה מהפה או אחרי כל נשיקה כמה כיף לנפנף במונחים שלא מבינים בהם כלום הא?....

Hendrixon

New member
לא כל הפרעה מתבטאת בקיצוניות...

מה שציינת כרגע בהחלט לא נחשב סביר, כי אין בזה שום היגיון בריאותי, עובדה שרוב האנשים לא מתנהגים כך. את יכולה להגיד שכך את מרגישה וזה עושה לך טוב (או עוזר לך להירדם, WHAT EVER), וזה בסדר גמור, אבל זה עדיין לא עושה את זה לנורמאלי/סביר. זה דפוס התנהגותי OCDאי טיפוסי יקירתי
היה לי במשך שנה וחצי חייל OCD אמיתי, בצוות מצומצם, שהתעקש להישאר ביחידה, מה שהצריך ממני להיות בקשר קבוע עם הקב"ן שהיה אחראי עליו, כך ש"קצת" נחספתי לעניין. בנוסף חבר יקר שלי הוא גם OCD ובעל BA בפסיכולוגיה, כך שיצא לנו לדבר על הנושא לא מעט. זה בהחלט לא אומר שאת צריכה לעשות מזה טררם גדול, כולנו נויירוטים במידה כזאת או אחרת
כל עוד זה מקבל ביטוי רק בדברים קטנים שלא מפריעים לך לנהל חיים תקינים, אז זאת סתם שריטה, כמו שלכל אחד יש שריטה כזאת או אחרת, אבל אם כן יש לזה ביטוי יותר עמוק, ואת זה רק את יכולה לדעת, אז יהיה הכי טוב עבורך אם לא תחיי בהכחשה ותתמודדי עם זה. ולא, זה לא יוריד מהאינטלגנציה שלך

../images/Emo45.gif אבל אני לא חושב שהקב"ן...../images/Emo6.gif

היה רוצה ש"תחסוף" את הקשרים שלכם...עדיף להבא לחשוף טפח ולא טפחיים
מעבר לזה, תגובה לעניין.

P u s s i c a t

New member
תאמין לי שאני בקיאה בהגדרת המונח

ובסימפטומים שלו ואפילו שאלתי בזמנו איש מקצוע משום שהעניין נראה לי חריג. הוא בפירוש אמר שזה לא קשור לOCD אין טעם להכנס לויכוח או "הוכחות" כי זה לא המקום. אותי מגעילים דברים מסויימים. וכמו שלא אשים גרביים משומשים על רגל נקייה לא אכנס למיטה עם פה לא מצוחצח. שריטה זה עדיין לא OCD אם הייתי נורמלית לחלוטין הייתי מתה משעמום אבל זה עדיין לא הופך את זה להפרעה נפשית... שום קשר לאינטיליגנציה - אגב - כי ידוע שגאון גובל פעמים רבות בשגעון...

למעלה