טוב שאלת בוקר

לא כך כך מסכים

מה גם שמה שהיא אמרה מפריע למהלך חיים "תקין" פוסי אמרה " ואני קמה המון באמצע השינה. בכל פעם שאני קמה לשירותים אני מצחצחת שיניים" בהחלט מלמד על סימני OCD. ולא צריך ללמוד פסיכולוגיה כדי להבין את מסתורי הנפש, רוב הפסיכולוגים פסיכיאטרים מסתירים המון בעיות נפשיות משל עצמם ובכל זאת סומכים עליהם, גדול הפסיכואנליסטים מר פרויד סבל בעצמו מבעיות- עישון סיגרים דבר שגרם למותו, זה לא אומר שהוא לא יכל לעזור לאחרים בין אם בדיבור או על ידי ספריו.

לא ציטטתי אותה טוב

"בכל פעם שאני קמה לשירותים, לפני שאני חוזרת למיטה אי חייבת לצחצח שיניים אחרת לא מסוגלת להכנס למיטה" סורי זו בהחלט בעיה רוצה פרוזאק?

P u s s i c a t

New member
כן, יש לך?

בוא נעשה עסקה, אתה תשיג לי פרוזק אני אלמד אותך הבנת הנקרא. יש? כמעט כל לילה אני קמה באמצע הלילה. ובכל פעם כשזה קורה אני מצחצחת שיניים כאילו קמתי לבוקר וחוזרת לעוד שעה למיטה. הפרעה קשה. מעניין איך לא איתרו את זה ביחידה בה שירתתי ובעבודה בה אני עובדת היום. כנראה שהמאבחנים של השב"כ כל כך סתומים. אולי תחליף אותם? אתה בטח יודע יותר טוב מכולם מי יש לו הפרעה ומי לא . אתה והנדרקסון. שנה וחצי לפקד על חייל עושה אותו יותר טוב באבחון מטובי המאבחנים של ארצנו הקטנטונת. איך כוחות הבטחון איבדו כשרון... יש משפט שאומר - שעדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש מאשר שתדבר ויבינו את זה...

../images/Emo124.gifפוסיקט תשמעי....

לא חשוב מה אנשים חושבים עליך, חשוב מה אתה חושב על עצמך. אף אחד לא מכיר אותך באמת ולכן מה דעתו של כזה או אחר לא מעניינת כהוא זה
אין שום צורך שתצדיקי את חייך בפניינו - חייך הם שלך ושימותו הקנאים.

אז אתה לא מסכים...../images/Emo4.gif

די
סיימנו עם זה להיום ובכלל
יש לך מוח מבריק ויכולת ניתוח טקסט מדהימה...כעת בוא נעזוב את זה כך, ok?

לא כך כך מסכים

מה גם שמה שהיא אמרה מפריע למהלך חיים "תקין" פוסי אמרה " ואני קמה המון באמצע השינה. בכל פעם שאני קמה לשירותים אני מצחצחת שיניים" בהחלט מלמד על סימני OCD. ולא צריך ללמוד פסיכולוגיה כדי להבין את מסתורי הנפש, רוב הפסיכולוגים פסיכיאטרים מסתירים המון בעיות נפשיות משל עצמם ובכל זאת סומכים עליהם, גדול הפסיכואנליסטים מר פרויד סבל בעצמו מבעיות- עישון סיגרים דבר שגרם למותו, זה לא אומר שהוא לא יכל לעזור לאחרים בין אם בדיבור או על ידי ספריו.

../images/Emo12.gif X-USE me../images/Emo35.gif

אני מבין אותך מצוין ולא רואה בזה כל פסול (אולי חריץ קטן מדרום לצפון לאורך האונה השמאלית ותו לא
) אבל, זה כלל לא קשור לאסטטיטקה. האם את הולכת לישון עם איפור שמא תתעוררי והפרטנר יראה אותך ם עיניים נפוחות ואדומות - לא! ומה עם ביגוד הולם לשינה שתראי אסטטית ומכובדת? ואם כבר קמת להשתין באמצע הלילה אזי למה לא לשטוף את האזור - לא חבל על הפרטנר שירצה לרדת לך על הבוקר
? בקיצור אין גבול ל"אסטטיטקה" ואפשר להתפלסף על כך עד שנהיה אדומים בפנים או כחולים בקצות האצבעות...העקר שטוב לך עם זה
אבל זה לא קשור לאסטטיטקה, לדעתי. לטעמי אמנם לא הפרעה כפייתית אבל בהחלט מנהג שהפך להרגל כמו הרבה מנהגים תמימים אחרים שאנחנו הופכים להרגל וקשה לנו להפתר ממנו, כשרוצים. זה פשוט לא מנהג שאת זקוקה להפטר ממנו ואכן אין צורך - זה בטח לא מזיק.

כן לורן.......לינז'וריי <רצוי VC>

אמנם הם עפים להם באיזשהו שלב, אבל מחייב כל ערב צבע אחר...

P u s s i c a t

New member
אסתטיקה קשורה לנקיון והקפדה על

פרטים הקשורים בחיצוניות מוקפדת. מי אמר לך שעם איפור אני נראית טוב יותר מאשר בלי? מי אמר לך שהמצב הטבעי שלי לא מוצלח יותר מאשר כתמי צבע מקובעים על שפכטל שקוראים לו מייק אפ? ומי אמר לך שעם בגדים אני נראית טוב יותר מאשר בלי? . הקפדה על הופעה אסתטית אומר - לעשות ככל יכולתי להיראות במיטבי מבחינתי. קאפיש?

../images/Emo6.gif חובת ההוכחה עליך....

אמת, אין לי תשובה לכל השאלות אבל את זה את יכולה לפתור בשניה אחת... כעת רק נותר לגלות האם תרימי את הכפפה (התשובה שמורה במערכת
)

P u s s i c a t

New member
רוצה המלצות?

ולא לובשת כפפות. אופס. איזו טעות. עכשיו יגידו שאני סובלת מפובית צמר סינטטי? אה, לא חרדת חמצן. לא, אולי פרנויית שרוכים אה, אין עוד אבחנות "חכמות"?

../images/Emo52.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

pussicat התגנבה תחושה ל
י שמה שנתפס בעיניי כהתקפה היתולית על הרגלי השינה שלך הפך להתנצחות מיותרת מאולי אף מכוערת הלא עוול בכפך. קבלי התנצלותי הכנה אם זה כך כי באמת זכותך לנהל את חייך כראות עיניך ועל כך אין שום מחלוקת ביננו
. כל אחד מאיתנו יש לו את המוזריות שלו ומי קובע מה נכון ומה לא?...לאף אחד אין את הזכות לשפוט וראיה היא שמצאנו לפחות אחת כאן (לורן29) שעושה בדיוק אותו הדבר... כולנו מיוחדים בדרכנו וזה מה שמפלפל את החיים

P u s s i c a t

New member
את שלך מקבלת

חבל שיש פה אנשים שבמקום להודות שהם טעו, ממשיכים. חבל שמר גל היקר , או הנדריקס לצורך העניין, במקום לקרוא ממשיך לטעון טענה שמבוססת על עובדות לא נכונות. שוב למען אלו שלא הבינו בפעם הראשונה. פעם אחת בלילה אני מצחצחת שיניים. בחמש בבוקר במקום בשש, או בשמונה במקום בתשע. שעה לפני אני קמה - ואז מצחצחת שיניים. ואז אין מצב שכשאני מתעוררת לגמרי לא אהיה "פרש" ויודע מה? גם אם כן הייתי חולת נפש כמו שהם מתעקשים להציג את זה. יש צורה ויש צורה. שלהם בהחלט לא הרצויה והראויה. לכל אחד פה יש שריטה כלשהי, ואם אנשים יתחילו לחשוב פה פעמיים לפני שהם משתפים , כי אולי מישהו ישלח אותם לאשפוז יהיה פה פורום מעניין NOT ביום שאנשים יתחילו לשקול אם לספר על סטייה /אהבה למשהו / מחשבה על משהו / מישהו כדי שלא יקטלגו אותם כחולי נפש, סוטים, צורה תהיה לפורום הזה. זהו. עכשיו אני הולכת לנסות להרגע מחוויות הבוקר.

את שלי לא?

רק שתביני אותי, על פי ההודעות שלך, בהתחלה נוצר לי הרושם שבכל פעם שאת קמה להשתין את מצחצחת שיניים. אח"כ הבנתי ממך שרק אם קמה שעה לפני זמן ההכמה שלך את מצחצחת. ומה הבעיה לחזור לישון "לא פרש"? יאללה, קבלי גם את ההתנצלות שלי ונסגור עניין.

P u s s i c a t

New member
התקבלה

ואני מבינה אותך. אי הבנה, או ווטאבר. אבל גם אם אכן זה היה משו שהייתי עושה - תחשוב איך התגובה נראית. בני אדם יפחדו לפתוח את הפה שלא יתייגו אותם. יש לי בעיה לחזור לישון לא פרש, אבל לא נכנס אליה. אתמול עבר עליי יום לא קל, היום בוקר של גיהינום. מאז שהתחיל שרשור הזוועה הזה - חשבתי עשר פעמים אם לשאול, להתייעץ, לספר, להשתף. את האמת? יצא לי החשק... מצטערת. עברה עליי חוויה הבוקר שאני לא מאחלת לשונאים שלי . רוצה עכשיו רק קצת שקט . שיהיה יום יותר טוב מזה שהתחיל....

למעלה