טוב שאלת בוקר

הליויתן

New member
כולנו סובלים פוסי

תתעלמי קל לכתוב וקשה לעשות במיוחד אם עבר עליך בוקר רע ובכל זאת גם אנשים טובים כותבים שטויות ומעליבים לפעמים קבלי חיבוק וחיוך וירטואלי
ודי עם הריבים הטפשיים ילדים מספיק לנו הדוגמן היפה שלנו בפורום,עם שרשורי פיגור קשים ,אל תדרדרו יותר מזה בבקשה

להיפך, פוסי

שלא יפחדו לפתוח את הפה... איך היית מרגישה אם היית מספרת משהו וכולם היו קוראים ושותקים? עוברים לסדר היום? לא מתייחסים? כל העניין הוא שמישהו כותב משהו ואז נפתח שרשור אינסופי בענין וליו מצטרפים עוד כמה תתי-שרשורים. זה כל הענין בפורום. זה לא צ'אט. once שמת פה הודעה, כל אחד יכול לקרוא אותה גם חמש שעות מאוחר יותר ועדיין להביע את דעתו ולפתוח עוד דיון בנושא. ואני יכול להבין את העובדה שיצא חרא של שרשור מבחינתך, אבל קחי לדוגמה אותי ואת הנדריקסון, שיש לנו איזו נגיעה אישית לנושא, הנושא מאוד מענין ודוקא כן שמחנו לדוש בו... בפעם הבאה את תשימי הודעה שתפתח שרשור שכן יהיה לרוחך ואז תודי לכולם על היחס ועל תשומת הלב שנתנו לך. יאללה, פוסיקאאט, קחי ת'בעסה בסבבה. בא לך לשתף שתפי! (ועוד משהו בסוד, ביני לבינך, אם שמת הודעה שממש ממש נראית לך מיותרת, את יכולה לשלוח מסר לאחת המנהלות ולבקש שהיא תמחק. לפעמים הן מסכימות. הן חולות על התחושה הזאת...)

P u s s i c a t

New member
לי אין בעיה עם ההודעה ששמתי

ואני לא מוחקת הודעות של עצמי. אין לי בעיה לקבל יחס ואפילו ביקורת אבל לתייג אנשים זה גועל נפש במיוחד כשהאבחנה שגויה. יש לי נגיעה מאוד קרובה לנושא בגלל זה האבחנה שלכם הצחיקה אותי תאר לך שכל אחד שיספר על פנטזיה שלו יותקף כי הוא "סוטה". אין באמת טעם לטחון יותר את הנושא - אני חושבת שהוא מזמן עבר את גבול הטעם הטוב - אם היה בו באיזשהו שלב. ואם לך ולהנדרקסון בא לדון בנושא מסויים שמעניין אתכם - יש מסרים או פורום פסיכיאטריה. (מעניין אותי לראות איך היו קוטלים אתכם שם על האבחנות..) פורום כלשהו שאינו מקצועי, אינו המקום לניתוחים פסיכולוגיים של המשתתפים בו. ועוד בצורת לינץ'.... בטח שלא כשהאבחונים מוטעים . אני מסיבותיי מודעת לכל מיני מחלות ונתקלתי במרבית הסוגים שבהם במהלך חיי. לא רוצה לחשוב מה הייתם עושים למישהו שהוא באמת רעוע... קצת לחשוב לפני שלוחצים על שלח. ולא. עם כל האישורים שלך. עדיין, ממש לא בא לי לשתף. הוצאתם לי את החשק . סורי בחברווות.

מסכימה עם דבריך האחרונים. אומנם

גם אני תמהתי כשקראתי על הההרגל שציינת בשירשור זה, אך לא הייתי מרשה לעצמי לפנות בבוטות לקבוע לגביך, כמו גם לגבי אחרים, אבחנה כלשהי. בל נשכח שלכל אחד מאיתנו שריטה או שריטות. הלוואי שכל זה ימוצה רק בציחצוח-שניים מיותרים ביממה!!!! אמן!

לורן29

New member
תזמיני, אני אגיע../images/Emo13.gif

יו יו כמה זמן אני רוצה ללמוד להכין סושי!

alfalf

New member
עשיתי פעם ראשונה לפני שבועיים

יצא פיצוץ. מסתבר שזה בכלל לא מסובך, סתם נשמע ככה.

tokit

New member
אמא שלי עושה סושי מ-ד-ה-י-ם !!!

היא בכלל מבשלת אלוהית..

P u s s i c a t

New member
את מוזמנת.

צריכה את זה בכתב? עם אותיות מרצדות?
נסכם במסרים. יהיה שמייח

אצא לי

New member
בעד

ולמה בעד- ישאלו המומחים? מפני שאם היא איתך- תקבל אותה בכל צורה, ריח, גזע , מין ודת.. עם לשון או בלי - זו כבר החלטה שלכם.. (ומה עם סקס??) ;)

ממש לא....

אבל ממש לא... אחרת... גם אפשר לקבל בגיל וששון את זה שהיא תכנס למיטה, לזיון, בלי שהיא נגבה את התחת אחרי מתן צואה נוזלית משהו, ולא תהיה בעיה לרדת לה בשניה שהיא סיימה להשתין ולא ניגבה וכו'... עניין ההגיינה, ריח וטעם מקושר אצל אנשים רבים (ואני ביניהם) ישירות למרכז הבקרה של החרמנות והמיניות... ללא קשר לגזע ו\או דת...

למעלה