טוב שאלת בוקר

וכבר אמרתי כאן בפורום...

שהגבול בין השפוי ללא שפוי הוא דק דק דק כמו קור עכביש...

וזה פשוט מכיוון שאחד מהקריטריונים

להפרעה אובססיבית-קומפולסיבית היא הפרעה למהלך החיים התקין. מה שאין במקרה שלך.

P u s s i c a t

New member
הו....

סופסוף מישהי שגם מבינה על מה היא מדברת ולא רק מצטטת שברי אינפורמציות ששמעה מחברים... בין לשמוע אבחנה על בנאדם אחד, לבין להשליך מאותה אבחנה על מישהו אחר שנראה לך שסובל מאותה הפרעה ולהתיימר להיות פסיכיאטר... יש המון..... אחרת כולנו היינו הולכים לשבת עם חבר שמבין ומוותרים על התואר....

Hendrixon

New member
החייל שלי היה קם שעה לפני כולם...

כי הוא ידע שהוא צריך חצי שעה לשטוף פנים/ידיים, והיה הולך לישון שעה אחרי כולם, בדיוק מאותה סיבה. כמובן שגם במהלך הוא היה מייצר לעצמו חלונות פנויים, למשל את הארוחות הוא היה אוכל בדקה וחצי, בשביל שישיה לו זמן בבירזיה, ושלא נדבר על סידור התיק, או המיטה, או החדר או או או שום דבר מהדברים הללו לא גרמו לו לבעיה במהלך החיים ה"תקינים שלו", הוא מעולם לא איחר לתפקיד בגלל הסיבות הללו, ותמיד ביצע את התפקיד שלו בצורה סבירה. לפי דבריך גם החייל שלי לא עמד בקריטריון שציינת... לדעתי אפשר להגדיר התנהגות לא סבירה מעצם היותה לא סבירה, ולא להתנות את ההגדרה שלה רק בהפרעה למהלך חיים תקין. גם מפגר יכול לנהל חיים תקינים, אבל הוא לעולם יהיה מפגר, לא חושבת כך?

P u s s i c a t

New member
מה שתגיד ד"ר פרויד...

אם אתה קם בשש בבוקר והולך לצחצ שיניים זה נורמלי. ברור. אם התעוררת בחמש ואתה רוצה לחזור לישון תכנס למיטה עם פה ג'יפה כי אחרת זה כפייתיות. מה שתגידו. עליי הויכוח המטופש הזה נמאס. באמת. רוצים לקרוא לי כפייתית בגלל שחשובה לי אסתטיקה? - be my guest רוצים להתיימר להבין בפסיכיאטריה כשאין לכם אפילו חצי שנת התמחות ברקורד? נו, שוין. ולי יש הפרעה.

P u s s i c a t

New member
החייל שלך מעניין לי את הת&**ת

אני לא מקצרת פעילויות שגרה בשביל ה"טירופים הקטנים" שלי. בסה"כ אמרתי - ובואו נרחיב את העניין למען קשיי הקליטה - שהרבה פעמים קורה לי שאני קמה באמצע השינה. שעה - שעה וחצי לפני השעה המקורית שאני אמורה להתעורר. זה לא שאני מתעוררת 8 פעמים בלילה ובכל פעם רצה לצחצח (לאלו שהתעקשו להסביר את החכמה היתרה שלהם במסרים בהתחכמות מאוסה...) פעם אחת. שזה לפני הזמן כי קשה לי לישון כשעולה האור. פעם אחת לפני השעה המקורית. מה לעזאזל זה משנה אם אני מצחצחת בשש או בחמש? זה עושה אותי כפייתית? זה אומר שאני מופרעת? אז סבבה. מצאתם לכם שעשוע. שחקתם בפסיכיאטרים דה לה שמאטה. העיקר שנהניתם. כי לי הוצאתם את החשק להכנס לפה. שחלילא לא תגידו שגם בזה אני כפייתי. איפה האחים עם החלוקים הלבנים שיבואו לאשפז אותי?

למה הוצאנו לך ת'חשק??

פה מדברים ומדברים. ואם את כותבת משהו צפי לקבל תגובות, גם אם הן לא נעימות לך... אבל חלאס, הדיון בנושא הצחצוח שלך נגמר.

../images/Emo18.gifדיי גל../images/Emo70.gif

זה חצה את גבול הטעם הטוב בכל קנה מידה. אני ואתה יודעים שלמרות ה"חתימה" שלך אתה לא כזה....אז חלאס

שוב ../images/Emo52.gif ../images/Emo52.gif ../images/Emo52.gif

לא היתה שום כוונה רעה בדבריי ואני בטוח שגם גל לא התכוון לפגוע, אם כי הוא יעיד בעצו על כוונותיו. לא חושב שמישהו כאן ביקש "להנות" על חשבונך ואני בטוח שרבים/ות יסכימו איתי שכתיבתך ונוכחותך כאן ביננו נעימה, ברוכה ועל רמה

ברור שלא התכוונתי לפגוע

ואני לא רואה שום דבר שכתבתי שיכול היה לפגוע. מסכים איתך לגבי הכתיבה והנוכחות של פוסי..

ת'שמע..

גם אם אנחנו לא מבינים מה אמרנו שגרם לפגיעה לא משנה את העובדה שהבחורה המקסימה הזו נפגעה. אין לנו שום שליטה מראש על איך הדברים שאנחנו אומרים ייתפסו בעיניי הזולת ולכן אפילו אתה לא סבור שאמרת משהו פוגעני - מבחן התוצאה אומר אחרת

Hendrixon

New member
א. התגובה שלי הייתה לקוקי, לא לך.

ב. התגובה הייתה כללית, לא ספציפית לגביך. ג. עם כל הכבוד למי שנמצא בעיצומם של לימודי פסיכולוגיה, ואני האחרון שיזלזל בהשכלה אקדמאית, את מה שאני עברתי כשחייתי עם OCD אמיתי במשך שנה וחצי תחת אחריותי DAY IN AND DAY OUT, לא ניתן ללמד גם ב-10 שנים אקדמאיות
ד. תגובתי לך הייתה ברמה חברית (פאק, אני באמת צריך להתחיל לשים זין יותר), ואמרתי שרק את יכולה לדעת אם לדברים יש ביטוי יותר משמעותי בחייך או לא. בסופו של דבר קוקי אמרה בדיוק את מה שאמרתי, רק בצורה יותר "נקיה", אבל חשבתי שאת מספיק אינטלגנטית בשביל להבין טקסט של 5 שורות בלי שיהיה צורך להאכיל אותך בכפית. כנראה שטעיתי. ה. עם רמת תגובה כמו שהצגת עתה, אני את הדיון שלי איתך, בכל נושא, סיימתי. ו. החייל שלי, שמעניין לך את התחת, היה ילד מקסים נבון ואינטלגנט יותר ממני וממך, ואם לתחת שלך היה חצי מהחן שלו, היית היום דוגמנית על. ז. זה הסעיף שחסר לך. בשמחות

למעלה