טוב שאלת בוקר

אבישג 21

New member
אההההםםםםם אחלה שאלה !../images/Emo47.gif

אם זו איזה נשיקה בוקר טוב קטנה , ולא איזה משהו לשוני, צרפתי, חוקר , אין לי בעיה..... אם זה יותר , אז לקום לצחצח. שיניים הכוונה

נצנצ

New member
../images/Emo45.gif

אין לנו שום בעייה עם נשיקות שלפני ציחצוח השיניים.... לא קרטי

זה תלוי

פעם בתחילת הקשר לא דפקנו חשבון, מתנשקים בבוקר ולא הפריע לנו. תחשבו לרגע. אם שני אנשים אוכלים שום- הם מנטרלים זה את זה ולכן לא מרגישים טעם רע. כנ"ל לגבי ריח הבוקר. כיום קצת פחות, הזדקנו, איבדנו קצת ספוטניות (טוב אני, אני אשמה) אבל מכיון שמישהו הזכיר סקס של בוקר- איייייייין על סקס של בוקר פשוט זה הדבר הכי כיף. מתגעגעת לימים האלה כי עכשיו שנינו עובדים ולומדים (נשארו רק סופ"שים :()

באמת איך אפשר לחשוב על משהו לפני ?!

איך אפשר לחשוב על אותו מבט עיניים מהמם על הבוקר ?! איך אפשר לחשוב על החיוך של הבוקר !? איך אפשר להביט על השפתיים הבשרניות ?! ואיך אפשר לא לנשק אותן,הא ??????????????

dgrwkl1

New member
טוב אז אצלי זה ממש ממש ממש שונה

לא רק שאני לא אנשק מישהי על הבוקר,אני בקושי אראה אותה על הבוקר!!!! אצלי זה חוק-וגם הבחורות שהיו איתי למדו להכיר אותי. בשעה הראשונה של הבוקר---אני בנאדם אחר! אחר! אחר! אחר! אחר! כן ציחצוח,לא ציחצוח כן נשיקה,לא נשיקה. אני אפילו סקס על הבוקר מעולם לא עשיתי.!!! אני ישן כ"כ חזק ,וכשאני קם בבוקר ,אני צריך את המקלחת שלי! את הכוס קפה שלי. את העיתון ידיעות אחרונות,גלובס ועוד כמה....(לעידכונים) קצת גל"צ (רזי ברקאי) כל זה לוקח שעה--עד שאני מתחיל לאט לאט להיפתח לעולם! אחרי זה אפשר מבחינתי לעשות סקס עד היום שלמחרת. אבל על הבוקר????--אין סיכויייייייי

לך תיסע ב607 שלך...

תתמכר לפוזה ולסטייל שלך ועזוב אותנו בשקט !!! ינעל ראבאק,עיצבנת אותי אפילו שאני מסטול !!!

dgrwkl1

New member
אני בהחלט אסע ב 607 שלי..יקנאי

ואתה תמשיך לנסוע (בעתיד) במשאית שלך .(לפי הבלוג שלך) אם זה מה שעושה לך טוב. ואני באמת מבין שאתה לא סובלני כלפיי דיעות של אחרים.

Hendrixon

New member
לשם שינוי קיבלת תגובה לא במקום../images/Emo13.gif

אבל סקס אחרי רזי בארקאי

אז מה לפני רזי???

יש רפי רשף. לפני רפי?? יש גולן יוכפז. (יוחפז?) לפני גולן?? יש אלכס אנסקי (וליאת מודריק כמובן)... ואחרי רזי??? המילה האחרונה, את זה חובה לשמוע (במיוחד אם זה עירית לינור ואורי אורבך). אחרי זה יעל דן... אח"כ אפשר לעשות סקס....

dgrwkl1

New member
בדיוק גל.

עיצבנה אותי התגובה של הבנאדם הבארברי הזה. שאגב,נראה לי שהכינוי מאוד מאוד מתאים לו

dgrwkl1

New member
טוב..נהג משאית--מה אתה מצפה??

אני בכלל מתפלא שאני מבין על מה הוא מדבר.

ירדת נמוך, ערן...

בוא צ'מע קטע... אם מישהו מנסה לעצבן אוךת, הוא יצפה לתגובה ממך. הכי טוב? תתעלם ממנו - יעצבן אותו פי שתיים. אם אתה חושב שבארי יורד עלייך תתעלם ממנו. אז גם לא תגררו לויכוח מטופש וגם לא תתן לו את העונג לראות אותך מתעצבן. (למרות שמדי פעם זה דוקא כיף לשחרר קצת לחץ בהודעות משתלחות, אני יודע)

גל, דווקא מתאים לך

הפוזה של המטפלת. נחמד לראות שרוח ההתנדבות לא פסה בארצנו הקטנטונת. (או שהמנהלות ממנות חונך לכל אחד חדש?)

אני דוקא מחבב אותו

למרות שנרה לי שאני מתחיל להתייאש..הטיפול לא עובד. הוא עדיין ממשיך להשתלח. יאללה, שיעשה מה שטוב לו. אני נהנה לקורא את ההודעות שלו.

למעלה