טוב שאלת בוקר

אל תדאג לברבארי...

הוא יושב בסדר ברכב הנפלא שלו...מה שכן אני שמח שקראת את הבלוג
נהנית לפחות ?! וממממ...לא נורא אתה תהיה בסדר,אחרי סדרת חינוך שאעביר לך... פוזאיסט...

באחת ההודעות שלו כאן...

הוא העלה את העניין שהוא "כאילו" שייך לאחד מאותם עשירונים אי שם. גאוותנות לשמה.אני שונא כאלה אנשים. יש דרכים גם להתגאות במה שיש לך מבלי לנפנף זאת. ואני לא אומר לא להתגאות,דווקא כן,אבל בדרך נחמדה. אני יודע למשל שאני גאה במה שיש לי בין הרגליים. אני יודע מה אני !!! אבל אני גם יודע לקבל את זה שעומד מולי בנפש שווה. ואותו דרדק עם ה607,שיילך חזרה לאותן הודעות שלו וייראה כיצד הוא התגאה במה שיש לו... אז אלה האנשים שלא נכנסים למועדון שלי גם אם בכיס שלהם יש מיליונים. (זוכר את זה דרדק !? נזכיר לך 150,000...)

nescafe

New member
לשם שינוי

בהודעה הזו הוא לא דיבר מגעיל...סה"כ תיאר איך הוא קם על הבוקר <גמני ככה מעופפת בשעה הראשונה אחרי שקמתי>... גם לא דובר על דיקים והגאווה בהם. סתם זה צרם.. בקטנה..

dgrwkl1

New member
NESCAFE--ואני שואל גם אותו דבר

מה הקפיץ כ"כ את ברבארי בהודעה שלי? באמת בסה"כ תיארתי איך אני קם על הבוקר. כנראה שמדובר במשהו יותר עמוק מסתם קריאת הודעות שלי. ואפשר לשאול-מה בדיוק צרם לך בהודעה שלי?

dgrwkl1

New member
אהה...זה העניין?..האוטו???

אני באמת מתנצל שאני מוכשר ומתוגמל בהתאם לכישוריי. ממש אכזבה ובושה

הספרנית

New member
לא לא לא לא לא

ואם אפשר שאפילו לא ידבר
וברצינות יותר... זה גם מה שהספרנית אף פעם לא הבינה כשמדובר למשל בסקס בבוקר... הרי אם קמים לטקס של הבוקר זה הורס חצי מהכיף של הסקס בבוקר ההתעוררות הזו לתוך מעשים מגונים שמבצע בך הפרטנר, ואז מה? לומר לו: "חכה שניה אחת, אני הולכת להתרענן" הורס הורס הורס בטוח שהמציאו משהו בעניין הזה לא? צריך פשוט לשאול ולחפש

®Hada

New member
יש לי STARTUP

לקחת חוט דנטלי ולקשור צד אחד בשן... בצד השני לשים איזו סוכריית מנטה או דומיה ככה היא תימס בלילה לאט ובהדרגתיות... ובבוקר קמים עם ריח מרענן מממ... כשאני אסיים את התואר בביוטכנולוגיה אולי אני אקח את הנושא הזה עבור פרוייקט גמר. זה דווקא בר ביצוע - הולך לרשום במחברת הרעיונות, אחזור עם תשובה עוד כמה שנים

הספרנית

New member
כן, ובאותה הזדמנות אותה סוכריה גם

תפרנס בכבוד את חיידקיי השיניים - מי זוכר את שמותיהם???

הליויתן

New member
יא ספרנית תרשמי:../images/Emo13.gif

אם הגבר שלך קם לפנייך פשוט משאירים אותך על הבטן ועושים מה שצריך לא נשיקות ולא בטיח אפשר ליקוקים באוזניים ובצוואר אם את קמה קודם תתחברי לשנורקל ותעברי לרכיבה כשהתורן התרומם שתי השיטות אגב מנוסות ועובדות אנחנו גם מתנשקים תוך כדי אבל אפשר גם בלי..............

לסקס ולנשיקה אין זמן יש משיכה

בכל מצב אם אני נימשך למישהי כלום לא אמור להפריע לי היית אחת שיצאתי איתה והדבר הזה לא היווה לי בעיה אחרי נשיקה שתיים הכול נעלם ובכלל אחרי הסקס מי זכר את הנשיקה

ואווווווו.......יש כאן תגובות בהחלט

שמוציאות את החשק לזיון.. בכלל מהחיים. אגב..זיון על הבוקר הוא לא אמור להיות ספונטאני ? זורם? הריי אם אנשים קמים כבר לשטוף פנים, לצחצח שיניים,להתקלח אז למה להזדיין? צאו כבר לעבודה וכשתחזרו, אז תצחצחו שיניים תתקלחו תשטפו ידיים תכנסו למיטה ובטח כבר ה"ספונטאניות" תתעייף לה. אז חכו עם זה לבוקר שלמחרת.וכך הלאה.......... <הראדיקליים בתגובותיהם>
......זה זיון של הבוקר.....בכייף!!! מה ציחצוח?? מה ריח?? מה סבון מים??????. מה? תזדיינו תתקלחו ותצאו לדרך.

אני הייתי דווקא...

משלב את המקלחת עם הזיון... להעמיד אותה צמודה לקיר,להיות מאחריה ואז...תמשיכי לבד בדימיון...

למעלה