חחח טוב תשמעו כולם

TRANCE ADDICT

New member
פחחח שיוו איזה מעפן ברמות...

אפילו אני לא יתאמץ לכתוב תגובה נורמלית...

EEEBBR

New member
נופלה אתה חתיכת אפס

סתם עוד אדיוט שמנסה להרוס משהו טוב תעשה טובה ופשוט תעזוב את הפורום כי כמו שאתה רואה אתה לא רצוי. אם לא תעשה את זה אני שוט מקווה שיחסמו אותך וגם את המשתמש הבא שלך ואחרי זה עד שימאס לך. אדיוט

EEEBBR

New member
אני מניח שכיף לך לקבל את התשומת

לב הזאת מכולם אבל חבל שזאת תשומת לב רעה... באמת שאתה פשוט בן אדם דביל אם הייתה מסתכל על אבי ומבין שיש אנשים שאוהבים אותו פשוט כי הוא בן אדם כזה תהנה מתשומת לב הזאת

Nofale

New member
חחח אתה כל כך מצחיק

מה אני יגיד לך אני כל כך הייתי נהנה עם פורום באינטרנט היה אוהב אותי

sliverr

New member
נכון

נופלה אתה באמת דפוק ברמות תתבגר כבר יא ילדון...

GentlyWeeps

New member
מממ גליה

אני בכנות אומרת שאני לא חושבת שאת צריכה ללכת, את תורמת כאן לפורום ויהיה חבל שתלכי... ובתכלס, זה פורום. זה אינטרנט. כמו בחיים האמיתיים כך גם פה יהיו מריבות ילדותיות ואנשים קנאים שכנראה לא יודעים לפרגן או שלא יודעים לקטול בדרך נעימה וביקורתית, חבל לקחת את זה ללב.

GallaxY

New member
נחמד שאתם רוצים שאני אשאר

אבל באמת, הגיע הזמן להתרכז במוזיקה, זה הדבר האחרון שאני צריכה, באמת ילדים קטנים שיכתבו עלי שטויות נאצה, זה לא כיף זה מעצבן, וזה סתם דופק תמצב רוח ובטח שאת המוזה... בקשר למה שממבה אמר שאני יחזור כי זה פורום ממכר, אז... תאמין לי שאני נגמלתי ולא פעם מהתמכרות מאוד קשה, אז פורום בוא נגיד זה קטן עליי... בכל אופן אנשים, תודה שאתם סבבה איתי, מי שרוצה יכול להשיג אותי באייסיקיו (שיפנו אליי במסר פרטי). תודה רבה
ואם אתם מגלים מי זה היה, ספרו לי, שאני אוכל לצחוק עליו אח"כ

Spiritus

New member
מעשה נבון.

אין לך מה לחפש כאן, בעיניך את צריכה לראות את ההצלחה במוזיקה כעיקר. במיוחד כאשר התקדמת, הן ביצירה והן בקשרים שנרקמו עם אמנים אחרים. כל דבר אחר שמעסיק אותך צריך לרדת מהפרק. בהצלחה.

y o b b o

New member
רגע כל מי שיוצר לדוגמא

או כל דבר אחר בכלליות צריך להפסיק עם שאר הדברים?!

Spiritus

New member
שמע

אני לא יכול להסביר לך בפרוטות. זה יקח זמן. אבל בכלליות התשובה כן! הפורום הזה יכול לפעמים לגזול לא מעט זמן ועצבים. קורה שאתה נשאב לתוך ויכוחים ודיונים שלא בעניינם של נושא הפורום שבסופו של דבר אין להם כלל משמעות ממש כמו הדיון הזה.

y o b b o

New member
סבבה... אני לא מסכים כי עובדה...

שאני יוצר ואני פה ואין בכלל קשר בין השניים ופה יש קטעים ואני יודע להפריד בין הפורום לדברים אחרים...

Spiritus

New member
חלס אחי...אין לי כח...

אגב, שמעתי את הקטע שלך. אחלה של דבר.

למעלה