חחח טוב תשמעו כולם

?<>?

תאכלס גליה את אוכלת סרטים על הפורום נראה לי לקחת אותו רציני מידי מה אני מועילה אוו לא מועילה ילדים קטנים שמע ילדים קטנים מידי פעם ליפני השינה אוו שאני קם בוקר ואין מה לעשות נכנס קורא מעביר כמה דקות וזהו לא צריך להתרגש פה יותר מידי מה הפכתם פה את המקום לאופרת סבון?

GallaxY

New member
חח אוקיי בפעם האחרונה

אף אחד לא אוכל עליו סרטים!!!! מה שקרה גרם לי להבין שאין לי מה לחפש פה! יאללה, תודה לכולםםם Cya

eranle25

New member
טוב אנשים למרות שאני בספק אם

מישהו יקרא את ההודעה הזו או בכלל יזיז לו ...אבל גם אני החלטתי שנמאס לי מפה. אין לי כוח להגיד למה , מהתגובות האחרונות של כל מיני אנשים פה תבינו לבד למה..ביי לכם , תהנו.

GallaxY

New member
החלטה טובה

תאמין לי זה יעשה לך רק טוב להתרחק מהמקום הזה ... אין לאנשים כמוך לעשות פה, באמת.
מבינה ומחזקת את ההחלטה ב100%!

Dj Arik Fux

New member
אחי מצחיק אותי שאתם תופסים יותר מדי

מהפורום, זה שטויות, אל תשימו על הפורום הזה יותר מדיי מה שקורה זה שאתם לוקחים את זה נורא קשה, אפשר לחיות בלעדיו גלי, שכחי מי זה אל תשימי לב ליללדים מעפנים שמקנאים...

eranle25

New member
מהפורום אני לא תופס כלום...

אבל יש פה כמה אנשים מעצבנים שאין לי כוח אליהם...בעקרון אבל אתה צודק.

GallaxY

New member
הוא צודק אבל זה מקום לא רציני

עם אנשים לא רציניים, הכל כאן כל כך לילדים קטנים כזה כאוטי וחסר סדר בשביל מה להיות פה בשביל לכתוב כמה הודעות... כולם אומרים "זה כולה פורום זה כולה פורום" אז בידיוק זה כולה פורום ואין לי סיבה להישאר פה.. אם זה כולה פורום בשבילכם גם אתם לא הייתם נשארים פה... אבל אתם קשורים אליו מסיבה מוזרה כלשהי... חחח צאו מהסרט, זה כולה פורום.

GentlyWeeps

New member
לסיבה הזאת קוראים

כיף. כיף להיות במקום שיש בו אנשים עם תחומי עניין משותפים כמו שלך. ושבו אתה יכול להרחיב את תחומי העניין האלה ולשתף בהם אחרים. חוץ מזה מאיפה החלטת בידיוק שהאנשים פה לא רציניים? ושהכל לילדים קטנים? זה שאת עוזבת זה לא אומר שאת צריכה ללכלך פה ולהגיד כמה שהפורום דבילי והכל.. זה לא לעניין אז נכון, הפורום לא מסודר אבל זה כל הקטע. הפורום לדעתי נראה כמו טראק מטורף
שנותן בראש. סלמאת איזה דיון דרמתי מרגש וסוחף.

חנניה331

New member
../images/Emo6.gifזר פרחים מגעה לכולם

אני לא מערב חדש.חדש.חדש.חדש.חדש.חדש.חדש.חדש.חדש.אני

eranle25

New member
זה בכלל לא העניין שהפורום לא מסודר

מדובר פה על אנשים....עזבי לא משנה.

brotal

New member
איך רואים שאתה בוגר!

700 טעויות בניסוח ביטויים ופתגמים ועוד קורא לעצמו ילד גדול! אתם קולטים את האירוניה כאן!? זה כמו להגיד שאתה לא רעב כשאתה אצל המשפחה שלך שדורשת לפטם אותך, כשבדיוק הבטן שלך משמיעה קירקור!

THE BLACK MAMBA

New member
טוב חלאססס באססססס מי שרוצה שילך

ומי שרוצה שישאר, אבל תפסיקו לזנבר את השכל עשו מה טוב לכם, אני אישית רואה את הפורום כשעשוע בלבד, ויופי שזה פורום "ספאם" של כל מיני נושאים, כי אם לא זה היה פורום מאוד משעמם, למרות שהיה כתוב רק על טראנס לא היה פה לא צחוקים ולא קטעים כמו שיש לפעמים .. אנשים יקרים עשו טובה ותסגרו את השרשור הזה פה, ואופסיס מי שלא תהיה לך זדיין תראה מה גרמת לנו פה ..

למעלה