חחח טוב תשמעו כולם

GallaxY

New member
חחח טוב תשמעו כולם

בעקבות הארועים האחרונים (ששברו את קש הגמל) הגעתי למסקנה (שהתכחשתי אליה די הרבה זמן) שזה באמת, פורום של ילדים קטנים וחסרי חיים. כן, יש יוצאים מן הדופן... חחחח אבל מה שאני הכי שונאת זה, קנאים.... כאלה שזה אוכל אותם שהולך לי במשהו והולך לי טוב
אז סיונארה, אתם עוד תשמעו עלי מעבר לפורום הזה , תאמינו לי
שיהיה לכולכם חיים טובים.

orberman

New member
לאאאאא אל תלכי

אפילו לפני כמה זמן אמרת שאת הולכת ועשינו בשבילך שירשור המלצות איכותי שבעצם בסוף הוא היה עוד ספעם חח סתם לא זוכר אל תלכייייייייייייי בבקשה בבקשה בבקשההההה

eranle25

New member
חבל.......ת'אמת במצב רגיל הייתי

אומר לך לא ללכת...אבל את עושה בשכל...לדעתי.

MULAN30

New member
ערן למה ככה אתה כותב???

ואם רע לך כל כך למה אתה פה?? ואת לא זזה לשום מקום. את צלע חשובה פה, בעיקר היות ואת יוצרת. פה לא בוחרים.. פה זורמים... אם שייך מישהו לטראנס או לא. אחווה.

eranle25

New member
תקראי שוב מה רשמתי ותביני

לי לא רע פה כל כך (מנסה לגרש אותי?) ....לפעמים אנשים פה מפגרים וילדותיים אבל לא רע לי...פשוט אני מסתכל על זה מהצד שלה.....וכל הזמן תוקפים אותה בלי שום סיבה...רק מתוך קנאה ושנאה עיוורת.... לכן לדעתי זה יהיה טוב לה אם היא לא תהיה פה....ואם הייתי במקומה זה מה שאני הייתי עושה...זהו.

RN2

New member
כולה הצעתי לו סלייס פיצה מה הלחץ :)

נשאר לי מיותר.

MULAN30

New member
חלאס חלאס

להיתבטא במפגרים ילדותיים.. זה כבר ילדותי מצידך לכתוב את זה. ולא מגרשת אותך. שיקול שלך.. רק מי שמיתלונן שלא טוב לא שלא יהיה. ומי שפה.. יודע טוב מאד לשמור על ההנאה וההאיכות.

GallaxY

New member
אבל הוא צודק

אני מרגישה שאין לי מה לעשות פה בייחוד כשלא רוצים אותי פה, ואומרים לי שיהרגו אותי ערבים? יש גבול למה שאני יכולה לספוג

MULAN30

New member
גלי , שיקול שלך.. שלא ילכלך ולא

יכליל. לי אישית צר.

eranle25

New member
לא הכללתי ובטח לא לכלכתי , רק אמרתי

עובדות , זה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא (אולי) זו בעיה שלך...לא שלי.

EEEBBR

New member
רגע רגע רגע

גבירתי הנכבדה שלא תעיזי לזוז מהפורום הזה! זה שיש דביל אחד שחושב שהוא איזה אלוהים ושהמנהלים הנכבדים שלנו לא נמצאים כאן בשביל למחוק את ההודעות הטיפשיותת שלו זה לא אמר שאין אחריך 20 איש שאומרים שאת צריכה להיות כאן והרבה יותר מאיזה טיפש שחושב שהוא מנהל או בכלל... אני חושב שהרבה מסכימים איתי לדעתי את פשוט צריכה להתעלם ממנו כי איודעת שרוב הפורום כאן אוהב אותך ואם כל זה שאני לא הבן אדם שמשתתף הכי הרבה בפורום אני כאן ביום יום וטוב לי לשמוע ממך!!! אז אני מבקש ממך לחשו עוד פעם על זה(ולהגיע למסקנה שאת כאן ויהי מה) והדביל שרשם את מה שרשם... כשאתה תוכל לעשות חצי ממה שהיא עושה נדבר שאתה תהיה רצוי בפורום הזה כמוהה נדבר ו... פשוט תעוף לי מהעיניים חלאה

eranle25

New member
את אחת מהם....אגב

אם אני אומר שהם ילדותיים (וכן מפגרים גם לדעתי) זה אומר שגם אני כזה? לא הבנתי את הלוגיקה שלך. איך אני אמור אחרת לבטא את ההתנהגות שלהם? והשאלה "את מנסה לגרש אותי?" זה היה בצחוק...צאי מהלחץ.

למעלה