חחח טוב תשמעו כולם

טוב אז ככה

רסמי את עושה תדבר הנכון-תתרכזי במוזיקה ותשתדלי להישאר בקשר עם מי שאת מסמפטת מהפורום.... איי מיס יו....... עכשיו בקשר לכל הסמויים-אתם פאקינג קוקסינלים עם זין קטן שמיסתתרים מאחורי ניק כדי להביע דיעה על מישהו יאאלה אפילו שזה פורום כנסו בניק האמיתי שלכם כמו גברים....(זה מאוד מציק כל הסמויים הללו...) בקשר למנהלים-ראבק אני לא מבין אותכם...אתם לא יכולים לבדוק מי זה ולתת לו באן לישבן<?

eranle25

New member
כל מה שרשמת נכון , רק בעיה קטנה

אחת - אין מנהלים פה ! :)

GallaxY

New member
לא מדויק.

2 מנהלים לא פעילים (צבא, לקיחת מודם) והמנהל השלישי, שעוד איכשהו משתחרר מהצבא, שונא אותי. אז הינה לך כל הניהול.

eranle25

New member
כן אבל הבנת למה התכוונתי....

הם/הוא מי שפנוי...לא עושה את העבודה שלו כל כך.

Dj Arik Fux

New member
כמה חבל... אין מה לעשות...

תמיד יהיו כאלה שנגדך... קנאים מזלזלים למינהם פשוט לא צריך לשים לב אליהם וללכת הלאה אני לפחות מאוד מעריך את היצירות שלך, גלי מדהימה, אנשים מי שמזלזל בא, פשוט חסר חיים

TRANCE ADDICT

New member
גלי....

עזבי אותך אל תלכי בגלל כמה טמבלים שהתווספו לפורום עברת פה יותר מידי בפורום כדי להרים ידיים צחקת פה בכית פה נהנת פה ובגלל תקופה קצרצרה ומעצבנת את ככה מרימה ידיים והולכת..תאמיני לי ברגע שיגמר החופש הגדול כל מי שלא צריך ליהיות פה כבר לא יהיה פה...יאאלה לילה טוב שיהיה לך ומקווה שתעשי תהחלטה הנכונה....בהצלחה בהמשך הדרך במוזיקה ואני בטוח שאנחנו נראה אותך על פלייארים בעתיד....

RN2

New member
אחי הנחת תפילין היום ?

למעלה