חחח טוב תשמעו כולם

Z R u b A V e L

New member
היי גלי

אני מאחל לך המון הצלחה בדרכך כמוזיקאית ואני רוצה לציין שבדרך למעלה את עוד תתקלי בהמון קנאה,אגוצנטריות,מרמה,שקרים,מזימות ועוד שטויות אחרות ולצערנו זהו חלק בלתי נפרד מהסצינה העסקית (משהו שאני מאמין שתכנסי אליו בקרוב) אני לא רוצה להישמע מתנשא או כמו איזה מורה ממש לא אני באמת רוצה לתת לך עיצה מנסיון שלי בתחום אל תקבלי החלטות כשרגשות מעורבים זהו טבע האדם... אנחנו נוטים לקבל החלטות שגויות כי רובינו "חושבים" מהלב ולא מהראש ובתחום העסקי זה משהו שחייבים לנטרל.. קבלי חיבוק ענקי ממני ובהצלחה בהמשך דרכך.. אני אשלח לך את המסנג'ר שלי במסרים... ברגע שאת מוציאה אלבום את שולחת לי מסר ואני מביא אותך לארה"ב להופיע. גוד לאק בייבי

Dj Arik Fux

New member
כל הכבוד בנאדם על המילים היפות...

זה בערך מה שאני כתבתי למעלה

siv honey

New member
גליה

תקשיבי, אני לא מעט גולשת בתפוז, בואי נאמר כבר 3 שנים.. עברתי הרבה איומים.. כולל רצח:) כולל כאלה שרק על פי כתובת דואר אלקטרוני ידעו מי אני מה אני ויאפה אני גרה וכו... היו כאלה שאמרו לי דברים גם יותר גרועים ממה שהטמבל כתב כאן. תכלס, זה מאוד השפיע עליי, זה עשה לי מאוד רע.. הייתי לוקחת נורא אישי.. ממש ככה!! יותר מזה, יש מישהו שהתיידדתי איתו מפורום אחר , ממש ידידות קרובה, שיום בהיר אחד התהפך עליי והחליט שאני סטוקרית והתחיל ללכלך עליי בכל מקום אפשר מה שנקרא עשה לי רצח אופי. שימי זין, ואל תרדי לרמה.. הוא לא יכול לעשות כלום, ואת לא צריכה לקחת ללב, אנשים קטנים וצרי עין!:) דפקי צחוק, תחייכי על הבנאדם האומלל.. ותשארי איתנו כאן:)

RN2

New member
איומים ברצח? ליכלוכים?

איך זה הגיע לזה??

siv honey

New member
אנשים משועממים

וזה עוד כאלה שאני לא מכירה. לא חסרים פסיכים פה אני לא צריכה להגיד לכם...

siv honey

New member
כן..

ויש סיבה לכך.. זה ישמע מצחיק האמת שזה די מצחיק אבל.. מישהו.. שאני לא מכירה.. החליט שהוא שונא אותי..:) לקח את התמונה משם.. עשה עליה קשקושים בצייר ושם אצלו בכרטיס.. חחחחחחחחח זה מצחיק אבל.. עצוב.

siv honey

New member
../images/Emo9.gif

קיצר אז הבנת איזה אנשים מפגרים יש.. הייתי אשכרה לוקחת קשה דברים.. היום, זה לא מזיז לי.

RN2

New member
על הכיפאק..מזל שנשארת בחיים

ובאת לבדר אותנו

THE BLACK MAMBA

New member
תעשי מה שטוב לך ומה שאת חושבת לנכון

למרות שאני בטו שתחזרי,(אפילו בכינוי אחר),זה פשוט פורום ממכר .

sliverr

New member
לגלי..

אני לא ממש מכירה אותך, כי לא יצא לי לדבר איתך אישית, אבל מהפורום את נראית לי ילדה ממש מתוקה וחכמה.. את לא צריכה להתייחס לתגובות של אנשים קנאים. אנשים (יותר נכון ילד או ילדה בכיתה ח בערך) שאוגרים את כל הכעסים שלהם, וכדי להעלות לעצמם את הביטחון העצמי הירוד שלהם, מוציאים את זה על מישהו שהכל הולך לו טוב וסבבה לו. אל תתני לו/לה לנצח אותך חמודה. אם לא תעזבי הוא/היא יאכלו תלב וידעו שכל הזיוני שכל שלהם לא הצליחו - כי מה שהם מנסים לעשות זה לגרום לך להתבאס, לאבד מוטיבציות, ולעזוב. מי שכתב את זה שיך לסוג האנשים הממורמרים ששואבים את האנרגיות החיוביות מכל הסביבה בכל הדרכים האפשריות כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם.. וחבל. גלי - הבן אדם (?) הזה לא שווה את ההתייחסות שלך בכלל.. תחשבי על זה, ומקווה שתגיעי למסקנות חמודות :) לינוי.

GallaxY

New member
לינוי, הבן אדם עשה לי טובה ענקית

וגרם לי להבין שבאמת אין לי מה לחפש כאן.... כן יש כאן אנשים זהב ואני לא אגיד שאין אבל אני יכולה לדבר איתם מחוץ לפורום הזה גם, את יודעת... הפורום בעצמו לא תורם לי בגרוש בשום תחום בחיים שלי; המלצות בקושי יש פה, 90% מכאן זה ספאם, ומוזיקה אני מקסימום מעלה במקומות עם אנשים יותר מקצועיים להביא לי דעות... אין מה לעשות כאן אנשים , בתכלס ובמיוחד כשמביאים לך יחס חרא, אז בכלל, מגיעה ההבנה שאין מה לעשות פה, ואני עדיין פה, וצריכה לספוג העלבות, ועוד להתרגש מיזה? יאללה אני יצאתי מהסרט הרע הזה ...

goaguy

New member
גליה

המלצות יש פה המון , בזמן האחרון יש מלא ספאם אבל אחרי החופש הגדול זה כמעט יעלם. ותאמיני לי שגם פה את מקבלת ביקורות (לא הכי מקצועיות , אבל עדיין מאנשים ששומעים המון זמן טראנס.) אז להגיד כאן אין מה לעשות זה ממש לא נכון.

Art0m

New member
../images/Emo140.gif

עזבי אותך מפורומים, העיקר תמשיכי ליצור ולהנות..

sliverr

New member
אתה חושב שאתה חכם

אבל אתה פשוט עלוב.. עם גישה כזאת תיתקע מהרררררררר בחיים שלך... שנה שנה גישה כל עוד אתה ילדון.

y o b b o

New member
גללללללללללליייייייי!!!!!!!

"אל תלכי" תיראי כמה כתבו לך את זה לעומת כמה שכתבו לך דברים רעים... תביני לבד כמה רוצים שתישארי לעומת כמה רוצים שתלכי! את אחלה בנאדם קצת ציני אבל בו נודה בזה, מי לא?! את גם אחלה יוצרת ואני ממש מעריך עבודות שלך לא סתם אני מתחנן שתשימי סמפלים. אני מקווה שתראי לאותם אנשים שלא רוצים אותך פה שאת לא שמה עליהם זיייייין ואת נשארת פה בגלל האנשים שכן אוהבים אותך! ובקשר לזה שהוא\היא אמרו שאת ניראת כמו זית על פיצה או משהו כזה אז זה בכלל לא נכון את יפה! וחוץ מזה אם בכל זאת תחליטי שאת נוטשת אותנו תשמרי קשר באיי סי קיו... ואני מאאחל לך הרבה הרבה הרבה הרבה המון המון המון המון הרבה הרבה הרבה בהצלחה!!!(ואני בטוח שתצליחי!) מקווה שתחליטי להשאר...

TRANCE ADDICT

New member
איזה שקוף שזה אתה יחתיכת אפס!!!

לפחות תודה בזה כמו גבר ואל תתחבא מאחורי ניקים סמויים יעלוב...יאאלה מכל פורום מעיפים אותך שזה כבר מצחיק\עצוב...מפסיי הב-העיפו אותך מישראטראנס-העיפו אותך מבי יו-העיפו אותך מתפוז-גם יעיפו אותך אל תדאג.. יאלה לך תלקק תתחת לאמנים אחרים ימעפן....(ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר..)

Nofale

New member
חחח אתה כזה ילד הומו

תגיד אתה חושב שאתה או מישו פה אני צריך לפחד ממנו ולהתחבא מאחורי ניקים ? אתה גליה וכולם פה יכולים ללקט לי את שערות הערווה ישראטראנס לא העיפו אותי ד"א ואני לפחות לא מנסה להרשים פה את חברי הפורום במוזיקה שאני שומע קח לצומת לבך ואני חושב שמישו מלמעלה קורא לך... תענה לו

למעלה