חחח טוב תשמעו כולם

TRANCE ADDICT

New member
איך אני מבועסס סעמקק...

רציתי להאזין לאריק בסוף לא יצא מת העולם....לא נורא מחר נקנה עוד סביח...

MULAN30

New member
איפה מנהלים בדיוק אתה רואה??

ואני לא חושבת יש קשר בין יצירה לפורום... רק הוספה טובה.

GallaxY

New member
תודה ... לכולם על התגובות

היתה אחלה תקופה, וזהו "לכי למצוץ לאיזה יוצר אולי הוא יזמין אותך לעמוד לידו במסיבה ביום שישי אחרי שהוא יסנטז לך את התחת קצת ימסריחה יגועל נפש טפו עליך גויה מגעילה שונא/ת אותך בדם מצוה על הערבים להרוג אנשים כמוך . " זה לא סתם קנאות, זה כבר קנאות ברמה.... אני מתביישת שאני נמצאת על אותו דף עם אותו בן אדם. ביי ותודה לכולם

GallaxY

New member
ועוד משהו קטן לסיום

לא חשבתי שבאמת יהיה היום שבו אני יעזוב סופית, אבל כשבן אדם שונא אותך כל כך ומאחל לך מוות זה כבר קו אדום. ל"אויבים" הכי גרועים שלי אני לא מאחלת מוות. ואין לי אויבים בכללי. אז לאותו בן אדם שמאחל לי שיהרגו אותי ערבים, אני מאחלת לך שיהיה לך אחלה חיים. ותזכור what comes around, goes around.

TRANCE ADDICT

New member
שיווו כוס אמקקקק....אני בהלםםםםם

רק עכשיו אני קורא תשרשור הזה יווו אני אוכל כאפות לפנים...opsis לך או לכי תחפש מי ינענע אותך יחתיכת אוכל בתחת מזה הדיבור המסריח הזה ימטונף הלוואי ירצחו אותך ערבים ולא את גלי יזייןןן@!!@!@!@!!@#@#@ וגלי אם את עוזבת תפורום בגלל טמבל כזה אז את עושה טעות חמורה זה מה שנקרא ''נצחון לטרור''...מה את מתייחסת לאנשים חסרי חיים כמו זה אינעל העולם...

orberman

New member
פאק אני יצאתי אשם!

לא הייתי צריך לפתוח הודעה על בובות של דאפט פונק בבקשה אל תלכי

Dj Arik Fux

New member
בושה וחרפה... איפה הכבוד...

ככה לבוא ולפתוח פה על בחורה, שלא עשתה לו כלום....

MULAN30

New member
למה לא מחקו את זה?????.

באמת.. הפורום פועל פה על סוללות או מה?

GallaxY

New member
לא צריך למחוק

שישאר, שתזכרו איזה חראות יש פה. כאלה פחדנים , שמפחדים להראות את הפרצוף האמיתי שלהם כאלה שאין להם חיים שרק חיכו לצאת עליי בשקט בשקט וקפצו על ההזדמנות בראבו.

MULAN30

New member
דיי מאמי.. צאי מזה.. שמעי שמעי..

העולם הוא מלא בעיות סבבה? תביני, לא בכל מקום אנשים סימפטים ונחמדים אוקיי? את לאט לאט עם הזמן עוד תגלי, ותיתכשלי.. ותביני .. שבכל מקום יש כמה כאלה שמהטרה שלהם לא טובה. אז דיי, שכחי מיזה.. באמת באמת שאת מוסיפה גוון יפה לכאן.

GallaxY

New member
יצאתי מיזה מזמן

בן אדם חכם אמר לי היום שאין לי מה לחפש פה. והוא צדק אין לי. ונופלה.... חחח המלצה שלי להגביל אותו (כמו שהוא כבר הוגבל מכל הפורומים של טראנס בעולם בערך) למחוק אותו ולזיין אותו מכות כי אני די בטוחה שהוא הזבל שכתב את זה וגם אם זה לא הוא הוא עדיין חרא של בן אדם

Nofale

New member
האמת שזה לא אני

אבל סבבה אני מזמין את כל החברים שלך להביא לי מכות אני מוכן להביא גם את הפלאפון שלי בפרטי

kundara

New member
כמו שהדוקטור הידוע אמר

עשית טלנובלה. הפורום הזה מיועד לקשקוש. כמו הפנקסים האלה שמציירים עליהם בתים ופרצופים ומשולשים מוזרים, ככה זה הפורום הזה (רק משולב עם טראנס). מה רע, להעביר פה תזמן זה יופי, יש קהילה גדולה ומטופשת שזה רק משעשע אי זרימה יכולה להרוג

למעלה