חחח טוב תשמעו כולם

THE BLACK MAMBA

New member
חברה החושד בכשרים לוקה בגופו ......

ואת זה לא אני אמרתי כתוב שחור על גבי לבן, תרדו מנופלה עד שלא תהיו בטוחים ב 10000000000000000000000000000000% שזה הוא, אני אישית אוהב את נופלה אחלה בחור, יש לו יציאות עקב התסמונת שלו, אבל בכללי הוא אחלה בחור, וגם מצחיק לפעמים.

psytherapy

New member
חייב להגיב שהוא צודק

חוץ מי זה באמת החופש יגמר ועים זה הבעיות פה היה נחמד עם יהייו מנהלים חדשים שיוכלו לימנועה אסונות כאלו יותר מהר גלי שיהיה לך בהצלחה וכמו שאתם רואים אני לא פה בזמן האחרון וזה נומעה מהעניין שיש פה מהומה כרגע אוהב את הרוב פה חלק לא מקיר בכלל שזה החדשים סביר להניח נחזור יןתר מאוחר אני מתחיל קולג' ואני גאה לומר שעוד טיפה אני סטודנט יייייפפפיייייייייייייי

Dj Arik Fux

New member
בואנה גיא אתה טמבל רציני חח...

אנחנו שעה מדברים מנסים למצוא מי זה , אין לנו מוזיקה

GallaxY

New member
אם הייתי יודעת

מזמן הייתי מזיינת אותו מכות
חחח סתם , מה זה משנה מי זה היה? אגב לבחור\ה שרשמו את זה הינה לך כמה "אויבים" יש לי בפורום הזה

RastaIntrusta

New member
עם כל הכבוד , ויש כבוד...את לא ממש

מראה בגרות כלפי אלו שכן זורקים הערות מציקות...ואת קוראת להם ילדים קטנים , סך הכל את ילדה קטנה בדיוק כמוהם . אבל את לעומת זאת יכולה לבחור בלא להתייחס . הם כנראה השיגו את מה שהם רצו .

GallaxY

New member
חחח, ההפך הוא הנכון

הם תרמו לי בצורה שזה לא יאמן, יעשה לי רק טוב להתרחק מכאן
מה מועילה לי אישית הישיבה פה בפורום? בידיוק 0
לא חרשנו תנושא כבר? הלכתי, וזהו, אני אישית חושבת שבגרות זה לדעת לקבל החלטות שיהיו הכי טובות לי לטווח הארוך וזוהי אחת מהן ואם אתם חושבים שזה "ניצחון" להם או משהו, אז תבינו אחת ולתמיד שאין פה מלחמה, אני עושה מה שטוב לעצמי

psihadal

New member
אני שורף ממש בכיף את הזמן פה

במקום לראות טלוויזיה משוחח בפורום עדיף לא

Dj Arik Fux

New member
חחח מה קשור לחזור בתשובה ומה אז....

להיות דוסים מעפנים כל החיים לקרוא תהילים לך לפש...

blue pill

New member
למה לעזוב אבל?

אנשים נהנים מזה שאת פה, ואם יש איזה שני אנשים שלא אוהבים אותך, זאת לא סיבה לעזוב.... העזיבה שלך תגרום רק לשניים האלה להיות שמחים, אז למה להרוס לכולם? תישארי, עזבי שטויות.... ואל תתייחסי לאיומים בפורומים, הכל חארטות....

GallaxY

New member
אני לא נבהלת....

שוב, הוא עשה לי טובה למה אתם לא מבינים ? חח

THE BLACK MAMBA

New member
תכלס מעז יצא מתוק מי שזה לא יהיה

הוא נכשל במשימתו חבל על הזמן עקב השרשור הזה, כמו שאמרתי שימי על כולם ______________ ועשי מה טוב לך .

למעלה