חזה

נו בדיוק..

את בעצמך אומרת את זה... אם עד עכשיו חיינו בשגרה, התפקיד שלנו הוא רק להמשיך להיות בתוכה..אין לנו משהו אחר לעשות אין שום סיבה שלא נהנה, כל עוד אנחנו יכולים. (הנושא הזה פשוט מעצבן.., ומעצבן לענות עליו אפילו.)

mory89

New member
יכול להיות שמעצבן

לדבר על זה אבל אין לי ספק שזה שווה לא שרשור אחד לא 2.. אלא כ"כ הרבה יותר!! ואני לא אומרת שזה טוב שזה הפך לשגרה.. אלא בידיוק להיפך.. המדינה שלנו כ"כ אדישה לכל מה שהולך פה וזה כ"כ עצוב! תתעוררו כבררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואת לא יכולה להפריד את עצמך מהמדינה

הזו כי זה לא שאת מתנהגת שונה, וזה לא שהתנהגת שונה עד לפני ארבעה ימים, כולנו התייחסנו בדיוק אותו דבר למצב.. ואין קשר ל"שווה", אני עדיין לא חושבת שצריך לדון על זה בצורה כזו.. אבל אם זה מה שנותן לך את ההרגשה של הכבוד זה שפתחו נושא על המצב בארץ, אחלה....

Japoneza

New member
באמת תודי לאל!../images/Emo110.gif

אבל בינתיים..את יושבת לך אי שם רחוק מהצפון, וממטחי הקטיושות, ויש אנשים, כמו שאת בטח מבינה, שלא חיים כ"כ בסבבה. אני לא אומרת לך איך לחיות. את כתבת משהו- הגבתי, אמרתי את דעתי...רציתי שתראי עוד צד של הדברים..את לא רוצה לקבל- סבבה, אל תקבלי. תהני, תבלי, תשמחי- ואנחנו נשב במקלטים. רק תזכרי שבסופו של דבר אנחנו אחים שלך. ואני לא מצטדקת, ולא שום בולשיט. אני אומרת את דעתי וזהו.

Japoneza

New member
אני ממש לא מתכוונת להתוכח../images/Emo110.gif

אם תבדקי, ולא תעני סתם תשובות, תגלי שכן- אוקיי?

זiהרים

New member
אין לי כוח לענות לך, אבל בקיצור

אני לא תומכת בבולשיט הזה של הדוסים "כל ישראל אחים" סבבה? אז תשאירי את זה לבני עקיבא שלך, או לאן שאת לא הולכת. יומנעים

Japoneza

New member
סבבה. ואני אשאיר.../images/Emo110.gif

אבל זה לא בולשיט, ובני עקיבא לא שלי.

לכל זכרי הפורום לא להיכנס להודעה זו

זוהר, מאמי.... הדודה באה לבקר כפרע? אל תדאגי זה פסדר!! אנחנו מבינות אותך!! פשוט קחי כדור אפטלגין, שמעתי שהוא עובד מצויין!! ותשני הרבה והבטן תרגע.. פליז אל תהרסי יחסים עם עומר בשביל זה!! זה ממש לא "מגניב" לרדת ככה על הדת ועל כל מיני קבוצות כאלו ואחרות של החברה בגלל המילה "אחותי" . סבבה?! ועומר!? חכי חכי!! א"א להשאיר אותך לבד!!!!!!!!!!!!!! איף..... איזה צרות!! עומר???. לאיי סי ברגע זה!!

ילדת בור מדהימה שלי! ../images/Emo25.gif

מטורפת עליך אחותייייייי.. מואאאאאה "כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב.." בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גיים בויזזזז!! ואגב- אני פשוט ילבין את המשפט שניכתב למעלה ע"י מתן הסבר למקרה שמישו יבין לא נכון.. אני יודעת ומכירה את השורה מתוך השיר בגלל שהאחיות שלי חרשו על זה.. אין לי שום קשר ולא יהיה לחבורת ה"פייגים" האלו, תודה!

Japoneza

New member
חחחחחחח../images/Emo110.gif

זה בסדר מאיה.אם יכולה להודות שאת שומעת את הגיימבויז בלילות חשוכים ובודדים. לא נצחק עליך
סתם סתם כפרעע!!

כנסי כנסי.. יש לי משו לומר לך מאמי.

לכיייייייייייייייייייייייייייי תחפשייייייייייייייייייייי ת'חבריםםםםםםםםםםםםם שלך!! ואגב- אני מזה מתה לצוטט איתך באיי סי!! אז בואי נמשיך להתכתב.. חעחעחע.. תביני, רק מימך אני מוכנה לאכול חרא הבנת!? לא משום דבר אחר.. אז חבר'ה ? אל תתפסו טרמפ על זה!!! שיהיה בארוררררררר ועוד דבר- גיים בויז.. ואט זה פאקקקקקקקק ניסגר איתם?! הם לא מבינים שהם שמוקים בריבוע עם בלוריות עקומות!?!?!!? יאאק

עצבן אותי לרגע...

ותסלחי לי אם אני קטנונית, קורה... אבל באותו נושא שכתבת שכולנו אחים אמרת עוד משפט מזלזל "אין לי שום קשר ולא יהיה לחבורת ה"פייגים" האלו, תודה!"

אה אה תבדילי בין הדברים ווקשה!

אני דיברתי רציני בשירשור אחר ופה אני מסתלבטת!! אחותי, אורצוק, ממש אני לא מעונינת שתערבבי בין חוש הומור לגבי הודעות שאני רושמת על המצב!!! סבבה כפרע? אגב, איפה נעלמת לי? געגעתייייי!!

היא בסך הכל רצתה להגיד שכולנו באנו

מאותו בולבול, ככה שאנחנו כן אחים... היום המצב כבר לא כזה...נכון וזה עדיין לא סיבה לתת הערות שלא קשורות גם אם את רואה את הדת בעין יפה, או לא.

למעלה