חזה

eladi88

New member
הווווווו מוריה הקולית!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אין את פשוט גזעית מוריה!

mory89

New member
נכון?!?!

חחחח הקוליות הזאת גורמת לי לעייפות מטורפתתתת

eladi88

New member
איף...סיאמא של נסראללה הזה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ימח שמו

yara derei

New member
נצל"ש!!!

דחו את כפר המוזיקה.... http://e.walla.co.il/?w=/214/941249 אוףף זה עצוב!! ואם כבר דחוים אז אמן שההופעה של ב"ה תצא ביומהולדת שלי... לא תהיה מאושרת ממני..:]

eladi88

New member
אחותי....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ממש שלוש הודעות מעליך נתנו את אותו הלינק... שימי לב פעם הבאה...

Lee Roni

New member
הדחיה הזאת

בסוף תיהפך לביטול... מי אמר שבסוף אוגוסט יהיה יותר טוב לעזאזל?!?! עד אז הקסאמים כבר יספיקו להגיע לניצנים... טומטמים...

בסדר אבל.. ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

את מסכימה שזה יהיה מש, אבל ממש חסר טאקט לעשות את זה בעוד שבוע וחצי? בזמן מלחמה? הדחיה לסוף אוגוסט היא כנראה מתוך שיקול שבו מעריכים שהמצב הזה יפסק עד אז, אי אפשר לדעת.. בכל אופן, בתק' הקרובה יהיה ממש "רע" מצידם לעשות את זה, ככה שהדחיה היא טובה אין מה לעשות..

זiהרים

New member
לא יודעת מה אתכם,

אני רוצה להמשיך לחיות למרות המצב. ואני ממש לא רואה את החופש שלי בלי ניצנים :\

eden456

New member
תאמיני לי כולם רוצים ..

כולם רוצים לחיות בלי המצב המחורבן הזה ! ומה לעשות יש דברים שאי אפשר להתעלם מהם! ושיר באמת צודקת זה יהיה ממש לא במקום עם יהיה ניצניםמ וזיקה עניניים -שמח,שהמדינה שלנו נופלת .. אז לילה שקט .. ואני מאמינה שאולי יעשו את זה בתאריך אחר ... הכל לטובה !

eladi88

New member
טוב שאת לא נסחפת../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

"זה לא חופש בלי ניצנים" נכון....סבבה....כיף....הופעות ליד הים..... אבל קצת טאקט...כמעט מליון מאוכלוסית המדינה תחת איום ממשי ואת תהיי בהופעות ותעשי חיים?

RonliG

New member
הבנתי שאת העיר האדומה

לא מבטלים.. וגם שם זה על אותו עיקרון של ניצנים.

Japoneza

New member
אמ..תראי:../images/Emo110.gif

אני גרה במושב, לא ממש בצפון.. חשבתי שאני אוכל להמשיך לחיות כרגיל...אמנם בדאגה, כי, עדיין חצי מהעם שלי נמצא בסכנה..אבל מה אני כבר יכולה לעשות? היום הכל השתנה..כל הזמן מטוסים, אני שומעת בומים של קטיושות כל מטח שיורד, ואפילו לפני כשעה האזעקה של המושב הופעלה, יחד איתה הלב שלי פעל שעות נוספות, והקטיושה שנפלה לידנו ממש חצתה את האויר. נראה לי טיפה אנוכי להגיד "אני לא רואה את החופש שלי בלי ניצנים..." או "אני רוצה להמשיך לחיות.." בזמן שאחים שלך סובלים.=/

זiהרים

New member
תודה לאל,

שעלי עוד לא נפלו קטיושות ואני יכולה להמשיך לבלות. כשהן יגיעו לפה, אני אשב בבית ולא אעשה כלום. סבבה? ואל תגידו לי איך לחיות. אני יודעת שזה נשמע אנוכי.. אבל בתכלס כולם חושבים ככה, אז תצטדקו לי פה, יפי נפש. גם אתה אלעד. כן כל חופש אני בהופעות בניצנים וזה כבר נהיה חלק משגרת החופש שלי, מה אני אעשה.

למעלה