חזה

eladi88

New member
עדיין...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא חייבים להיות אנוכים זוהר! בסדר אני מבין אותך גמני רוצה להנות ולעשות חיים למרות מה שהולך... אבל עושים את זה יותר באיפוק... זה באמת נשמע לך הגיוני שבכל זאת יקיימו פסטיבל כזה כשיש מלחמה?? אני לא אומר להפסיק עכשיו את כל פעילויות התרבות בכל הארץ.... אבל דברים המוניים...כן...צריך להפסיק\לדחות

ה נ כ ד ה

New member
עומר ואלעד...

בחודשים האחרונים כשנפלו קאסמים על שדרות אף אחד מכם לא בא ואמר מסכנים התושבים שם ושבמצב כזה צריך לבטל לפחות אירועים המוניים. ואני לא זוכרת שגיליתם איפוק כשדיברתם על הופעות ו"פעילויות תרבות" שהלכתם אליהם... אז חלאס להצטדק. ואגב, זאת רינת... ידיד קרוב (למרות שהוא לא חושב ככה) ממש העליב אותי בקשר לניק שלי וביקש שאני אחליף אותו, למרות שהוא לא ציפה שזה יקרה באמת... ועכשיו, אחרי שאני יודעת שמסיבה כלשהי אתה עוקב אחרי ההודעות שלי כאן... בקשר לשאלה, פיש, אם מתישהו כל זה ייפסק, אז כנראה שאחרי הניק החדש הספציפי הזה בחיים לא.

ה נ כ ד ה

New member
ובאותה הזדמנות אני אגיד לך מזל טוב

לכבוד ההודעה הראשונה שלך שהצלחתי לקרוא מההתחלה עד הסוף. המשיכי כך !

צוחק מי שצוחק אחרון..חח

אבל האמת אחרי הכל? את מזה צודקת!! אני באמת מבאלגנת כל מילה טובה ש"בן יהודה" רשם במילון לאורך שנים, אגר, כתב, חיבר, הסביר, פירש וכדו'.. ופתאום באה מאיה והרסה לו שפה שלמה!! אבל את יודעת מה?! לפחות אני מפורסמת!! חחחחחח

eladi88

New member
שמעי....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

עם כל הכבוד למה שקורה בשדרות... זה לא מיליון תושבים שבצפון! וזה לא שאני מזלזל במה שקורה בשדרות....אבל עדיין...מיליון תושבים זאת לא עיר אחת... ואני בטוח שאם המצב בצפון לא היה מחמיר כמו שהוא החמיר בימים האחרונים...הפסטיבלים וההופעות היו ממשיכים.... --- ומזה הניק הזה?!

ה נ כ ד ה

New member
"מליון תושבים זאת לא עיר אחת" ??

אתה מתחיל לדבר שטויות. אז מה שאתה אומר בעצם זה שאם יש חס וחלילה פיגוע עם X הרוגים זה משהו אחד, אבל אם יש פיגוע עם פי 2 X הרוגים, אז זה כבר אמור להיות הסימן שלנו להפסיק את כל הפעילויות באותו יום? הסיבה היחידה שביטלו את פסטיבל הבירה למשל, היא סיבה בטחונית בלבד.

האמת אלעד? באמת הרסת!! חחח

אמרת ממש שטות.. מסכימה (ה-פעם) עם רינת.. חחחח מספיק חטוף ואפשר לומר שזה פיגוע.. כי אחרי חייל חטוף אחד עומדים עשרות של אנשי מפחה, חברים, מכרים וכדו'..

eladi88

New member
לא לא....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

את מסכימה איתי שיש הבדל בין מה שהולך עכשיו בצפון לבין מה שהולך בדרום?? כי אם כן אז אין על מה להתווכח... אם לא...אז זה וויכוח אחר בכלל

איזה הבדל!?!?!!?

פה נהרגים ופה נהרגים.. איפה אתה רואה הבדל בין בן אדם למישנהו?! מה שכן, אני התווכחתי (ועדיין אני עומדת בדעתי) שאין לומר שהדרומים פחותים מהצפונים ופה זה מלחמה ושמה זה לא!! שטויותתת!! וגם שדעתי שבהחלט המדינה צריכה קצת לקחת "אחריות" ולעמוד מאחורי כבוד של הנופלים בקרב ולהפסיד לחגוג.. כי כשאומרים ש"אנחנו חייבים להמשיך הלאה" זה פשוט בלופ אחד גדול!! כי אי אפשר לשמוח על חשבון אחרים!! זה אכזרי, זה דוחה, זה לא יהודי המוסר הזה!!!!! אנחלנו אמורים להיות ב-א-ב-ל וללכת כל עמ"י ולעבור בכל אוהבלי ניחום האבלים שמתפזרים בארץ כי ככה מראים אהבה!! כי ככה מתנהג יהודי!! יהודי משתתף בצער של השני ולא חוגג בבירות ושיכרון חושים בזמן שהשכן שלו מתנחם על מות בנו..!! וזה מוסר לכולנו וחבל שלא רשמתי את זה בפינת המומלצים!! הגיע הזמן שנתעורר!! ונלך להראות לכל האבלים שאנחנו באמת משתתפים בצערם ומאחלים להם שלא יראו עוד צער!

eladi88

New member
איף אתם לא מבינים מה אני בא להגיד../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אני לא אומר שהדרומים נחותים מהצפונים או כל דבר שדומה לזה!! אני אומר שמה שקורה עכשיו בצפון חמור הרבה יותר ממה שקורה בדרום.... למה? כי מדובר על מיליון אנשים שנמצאים בסיכון!! מיליון!! כן...לפעמים צריך לעשות שיקול קר...אין מה לעשות... עם כל הצער שבעניין...מה שקורה בצפון הרבה יותר חמור ממה שקורה בדרום.....בצפון זה מלחמה מלחמה....ובדרום זאת מלחמה... עובדה שאת רוב המשאבים אנחנו משקיעים כרגע בצפון כי האיום שם הוא יותר ממשי ויותר מסוכן! מקווה שהבהרתי את הדברים שלי....

Japoneza

New member
אופס, נשלח לי בטעות-../images/Emo110.gif

בקיצור.. חלאס להצטדק? נראה לך שאני סתם מצטדקת? אוף. צאו מהסרט. אני חיה פה מאזעקה לאזעקה..ואתם אומרים שאני מצטדקת?

זiהרים

New member
ברגע שהאזעקות אצלך בבית,

אז זה חסר טאקט לצאת לבלות. אבל כשהאזעקות בשדרות זה בסדר גמור לצאת?

Lee Roni

New member
עזבי אותך רינת...

השדרותים ותושבי עוטף עזה הם אנשים סוג ב'... הצפונים ה-ר-ב-ה יותר חשובים! ובתגובה הזאת, בואו נסיים את הויכוח הזה כאן ועכשיו? תודה.

eladi88

New member
זה לא מה שאמרתי!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שאמרתי זה שיש הבדל בין מה שקורה בצפון! לבין מה שקורה בדרום! מה שקורה בצפון זה במימדים הרבה יותר גדולים מאשר מה שקורה בדרום...!

mory89

New member
חוצמזה, מה שקורה בדרום זה כבר מעין

שגרה שנכנסו אליה... אני אישית תמיד הרגשתי את זה ולא הייתי שקטה לגביי זה... זאת פשוט הממשלה שלנו ששותקת ומכניסה את כל המדינה להרגשה של שגרה..

למעלה