חזה

אור! חעחעחעחע חיחיחיח חחח

גרדתי אותי עכשיוווווווווו עם שפכטל ואני לא יצליח להתרומם מהריצפהההההההההההה!! קרעת אותי לגמרי!! לגזרים!! לאלף חתיכות מסריחות שמרוסקות על ריצפה מטונפת של ראש העין!! לא מצליחה להתיישררררררר!! הלפפפפפפפפ חחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנהההההההה יש לך לפעמים הפגזות לא נורמליות.. איייייייף.. תני לי להחזיר את סדרי הנשימה.. חחח בולבול...חחחח

mory89

New member
זוהר,

לא יודעת.. אבל כל מה שנאמר פה על "אין לי חופש בלי ניצנים" ודברים כאלה נראים לי כ"כ לא הגיוניים.. מלחמה זה משהו קולקטיבי! זה לא הגיוני שתגידי דבר כזה בזמן שהחיילים שלנו נלחמים ועומדים על משמר ארצנו.. לא ישנים בלילות.. מקפיצים אותם כל יום בערך [יש לי דוגמא כזאת בבית..].. הם לא ישנים כמו שצריך לא אוכלים כמו שצריך.. לא רואים את המשפחה שלהם [וגם את החברה לחילופין].. זה לא הגיוני שתגידי דבר כזה- בזמן שמשפחות שלמות לא ישנות בלילה בגלל בנם הקטן בן ב18-21 [או יותר.. זה לא כ"כ עקרוני] שהלך כדי להגן על המדינה שלו.. ומשפחות שלמות לא ישנות מפחד שהוא לא יחזור הביתה.. ומשפחות שלמות לא ישנות בגלל הפחד שמא תפול עליהם פתאום איזה קאסם\קטיושה או כל סוג של טיל אחר.. זוהר, אני מצטערת להגיד לך זה פשוט לא הגיוני.. אי אפשר לשתוק ולהמשיך בשגרת חיים נורמלית.. ואם זה ככה אצלך... אז כנראה שמשהו לא בסדר!

ה נ כ ד ה

New member
מוריה... צר לי "לאכזב" אותך אבל...

חיילים שלנו נלחמים ועומדים על משמר ארצנו 365 ימים בשנה (עם או בלי המלחמה) לא אוכלים ולא ישנים כמו שצריך 365 ימים בשנה (עם קשר או בלי למלחמה) משפחות שלמות לא ישנות בלילה בגלל בנם גם אם יש מלחמה בצפון או לא (סתם לדוגמא, בשטחים) ומשפחות שלמות לא ישנות בלילה מפחד שהוא לא יחזור הביתה במשך שלושת השנים שהוא נמצא בצבא (עם או בלי מלחמה בצפון) משפחות שלמות ורבות (אמנם לא כמו בצפון כרגע) לא ישנות בלילה מהפחד שמא ייפול עליהם קאסם בשדרות 365 ימים בשנה (עם קשר או בלי למלחמה בצפון). להגיד שמשהו לא בסדר אצל זוהר בגלל שהיא חושבת כרגע על ניצנים ולהתנפל על חצי משפט שהיא אמרה בקשר לחופש שלה ולניצנים, לא בסדר מבחינתכם... אם בטלוויזיה אודטה הייתה ממשיכה עם התוכנית שלה כל יום במקום שידורים חיים מהצפון תאמיני לי שאת וכולם הייתם מגיבים למלחמה הזאת בדיוק כמו שהגבת למלחמה שמתנהלת בשדרות כבר 6 שנים. אני מתנצלת, אבל אני צריכה ללכת לעבודה (כן... שיגרה... אין מה לעשות...).

mory89

New member
מה את משווה מלחמה לשגרה?!?!

את אח שלי לא מקפיצים כל הזמן כשאין מלחמה.. אח שלי כל יום הולך לצבא ואנחנו לא מתים מפחד כמו עכשיו! אני חושבת שאת צריכה לחשוב קצת יותר לפני שאת עונה לי ככה..

ה נ כ ד ה

New member
אז אם חס וחלילה הקטיושות בצפון

יהפכו לשיגרה כמו הקסאמים בשדרות אז זה יהיה בסדר מצידי לדבר ככה? על מה לעזאזל את מדברת.?? אל תעני לי בזלזול ותגידי לי שאני צריכה לחשוב קצת לפני שאני עונה, כי אם חייל משרת בשטחים לדוגמא, אז תאמיני לי שלאמא שלו ממש לא אכפת אם ביחד איתו מקפיצים עוד גדוד שלם של מילואימניקים בגלל המלחמה בצפון... ותאמיני לי שהיא וכל המשפחה של אותו חייל לא ישנו בלילה גם אם יש מלחמה בצפון וגם אם לא... אותו חייל נמצא בסכנת חיים כל השירות שלו... שוב, אם או בלי קשר למלחמה בצפון, או בעזה, או בכל מקום אחר. וזה שאני אומרת את זה, לא הופך אותי לאחת שמזלזלת בכל המצב כרגע, וזה שאני הולכת לעבודה, או אפילו יוצאת לא הופך אותי לאיזה מפלצת, או לאיזה מטומטמת שלא מבינה שיש מלחמה... תפסיקו להיות כאלה קיצונים, לכל צד שהוא... אני יכולה לעקוב אחרי כל מה שקורה כל היום (ותאמיני לי שאני עושה את זה) ולצאת לאיזה פאב בלילה. תסמכי עליי, שני הדברים האלה לא סותרים אחד את השני. וסתם דוגמא הכי פשוטה בעולם... אלעד, נוסע לאילת מחר לפי מה שהבנתי... זה בסדר מבחינתכם? או שהוא היה אמור לבטל את הנסיעה שלו בגלל המצב? זה ממש לא הופך אותו לאגואיסט וממש לא הופך אותו לבן אדם שמזלזל בתושבי הצפון... לילה טוב לכולם...

ה נ כ ד ה

New member
והדבר שהכי מסקרן אותי

וזה לא נאמר בטון מזלזל או בטון ציני... שאלה פשוטה ורגילה... מה את עשית בימים האחרונים מאז שהתחילו ליפול הקטיושות בצפון?

mory89

New member
אחותי

יש לי הרגשה שהכי לא הבנת אותי שבעולם... את רוצה שאני אגיד לך מה אני עשיתי? אוקיי.. לטייל לא יכלתי, אז יושבים קצת עם חברים.. סרטים, נרגילות... אתמול אפילו הייתי במקיאטו [מעין דאנס בר קריוקי] בת"א במסיבת גיוס של ידיד ממש טוב שלי.. כן, תתפלאי, גם אני יוצאת, ולא, זה לא סותר את כל מה שאמרתי... פשוט לא הבנת את הנק' שלי.

ה נ כ ד ה

New member
אם את חושבת שלא הבנתי אותך

אז את מוזמנת להבהיר את נקודתך שוב... כי מבחינתי די סתרת את עצמך כרגע.

mory89

New member
אוקיי..

זה מה שכתבתי קודם לזוהר: זוהר,ו mory89 ו 15:17 | 17/07/06 לא יודעת.. אבל כל מה שנאמר פה על "אין לי חופש בלי ניצנים" ודברים כאלה נראים לי כ"כ לא הגיוניים.. מלחמה זה משהו קולקטיבי! זה לא הגיוני שתגידי דבר כזה בזמן שהחיילים שלנו נלחמים ועומדים על משמר ארצנו.. לא ישנים בלילות.. מקפיצים אותם כל יום בערך [יש לי דוגמא כזאת בבית..].. הם לא ישנים כמו שצריך לא אוכלים כמו שצריך.. לא רואים את המשפחה שלהם [וגם את החברה לחילופין].. זה לא הגיוני שתגידי דבר כזה- בזמן שמשפחות שלמות לא ישנות בלילה בגלל בנם הקטן בן ב18-21 [או יותר.. זה לא כ"כ עקרוני] שהלך כדי להגן על המדינה שלו.. ומשפחות שלמות לא ישנות מפחד שהוא לא יחזור הביתה.. ומשפחות שלמות לא ישנות בגלל הפחד שמא תפול עליהם פתאום איזה קאסם\קטיושה או כל סוג של טיל אחר.. זוהר, אני מצטערת להגיד לך זה פשוט לא הגיוני.. אי אפשר לשתוק ולהמשיך בשגרת חיים נורמלית.. ואם זה ככה אצלך... אז כנראה שמשהו לא בסדר! את החזרת לי תגובה על הדברים הכי לא עקרוניים מתוך מה שניסיתי להבהיר.. העמדה שלי היתה בעיקר על זה שבזמן מלחמה כמו עכשיו זה לא כמו תמיד.. ושאי אפשר להגיד שעכשיו הכל רגיל כמו בזמן של שקט.. צריך להיות יותר רגישים למצב ולא להתבכיין על זה שאין ניצנים השנה.. כי זה הדבר הכי לא הגיוני! בזמן שכולם טרודים במלחמה זה מגוחך להתבכיין על זה שאין ניצנים... זה הכל.

eladi88

New member
נו זה מה שאני אומר....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אני לא אומר שצריכים עכשיו להפסיק לחיות... אבל לא צריך לעשות פסטיבלים המונים מצד שני... ואני טס לבולגריה לא לאילת..אבל בקטנה!

Lee Roni

New member
נראה לי שאתם שוכחים משהו...

בבקשה, בבקשה, בבקשה מכם, אל תשכחו שגם פה בדרום ישנה סוג של מלחמה... ועם כל הכאב וכל הצער וכל הבאסה שבזה שתושבי הצפון יושבים במקלטים וסופגים מטחים של קטיושות (שזה אגב הרבהההה יותר גרוע מהקסאמים שפה) מזה כבר כמעט שבוע, אנחנו, פה בישובי עוטף עזה סופגים כבר כמה..? 6 שנים... 6 שנים!!!!!! קסאמים... יומיום!!! שעה-שעה!!!!! ואני אגיד לך ת'אמת, כבר אין פה חיים, באמת שאין... אנשים בקושי יוצאים מהבתים, ואני אישית מפחדת לצאת ושפתאום תהיה התרעה ויפול קסאם על הראש שלי.. או לידי... זה לא משנה. מה שאני באה להגיד פה בעצם זה שלא צריך להפסיק להנות ולחיות ואל תשכחו שגם פה זה מצב דומה ועובדה שכפר המוזיקה הזה היה בניצנים כבר פעמיים ולאף אחד לא ממש הזיז המצב שלנו פה. המון אנשים הציעו לתושבי הצפון להתארח בבתיהם שבמרכז/דרום... ויש להם ת'אופציה הזאת לשהות שם לכמה זמן ולהנות מקצת שקט. בקיצור, די. נראהלי שחפרתי ואולי גם הכנסתי לפה דברים שקצת לא קשורים... אבל זהו. הורידו ת'חשק בכלל לצאת מפה. כל המדינה צכה לשבת בבתים שלהם ולהסתגר עד שישמעו איזו אזעקה. די.ביי.

Japoneza

New member
לא שוכחים כלום. חלילה!../images/Emo110.gif

אני מסכימה איתך. המצב בדרום גרוע.כבר הרבה שנים. אבל את מסכימה איתי, שמה שיש עכשיו בצפון- זה כבר ממש מלחמה? היו גם הרבה שנים פיגועים. אז מה? לא נצא מהבתים? לא נעשה פסטיבלים? אין מה לעשות. עכשיו, אצלנו, בצפון, זה ממש מלחמה (אמרתי את זה כבר, לא?) אנחנו כל הזמן צריכים להיות בכוננות ממ"ד או מקלטים, וכל שניה האזעקה מתחילה לפעול בקול שיכול למוטט גם את חומת סין. לגבי האירוח אצל משפחות מהמרכז/ הדרום... אני עקרונית נשארת במושב שלי, בצפון, גם אם ייפלו שמונים קטיושות. זאת המדינה שלי, הבית שלי, ומי יגרום לי לברוח מפה? חבר'ה..תמיד אומרים שאנחנו עם חזק, עם סגולה..עם חזק לא בורח! עם חזק לא מוותר! עם חזק נשאר ולא זז מהבית שלו! אז נכון- זה לא שאני רוצה למות או משו. אני אכנס לממ"ד, אני אמנע מלהסתובב סתם במרחב לא מוגן- אבל לברוח? מה פתאום! טוב...גם אני קצת חפרתי..אבל מקווה שאתם מבינים

Lee Roni

New member
חמודה,

זה שאת נוסעת לכמה ימים למקום שקט זה לא אומר שאת "בורחת" מהבית שלך. מותר לך להתנתק מהשגרה לכמה ימים... זה טוב, באמת. אני לקחתי "חופש" מכל הבלאגן פה לזמן קצר ובאמת שזה עשה לי טוב... כתבתי פה מלאאא אחרי 2 המשפטים האלה אבל מחקתי כי נשמעתי כמו איזו פסיכולוגית. בקיצור, תחזיקו מעמד שם. כולנו באותו מצב וכולנו מחזקים ומחבקים אחד את השני. אל תפסיקו להינות מהחיים כל עוד אתם חיים!!!

mory89

New member
כן?

תראי מה אמרת.. אמרת שזאת המדינה שלך והבית שלך ושאפחד לא יגרום לך לברוח משם.. אבל כשהיה מדובר בגוש קטיף מישהו אמר משהו כזה? אמרו.. התושבים אמרו... המתנגדים להתנתקות אמרו.. אבל כל היפי נפש הקשיבו? לא!! אז מה זה משנה? תושבי צפון תושבי הגוש.. שמענו.. איזה מדינה מסריחה ראבק..

Japoneza

New member
בקשר ל"התנתקות"../images/Emo110.gif

(לא יודעת מה איתכם, אני קוראת לזה גרוש.) כמו שאמרתי בקשר לעכשיו- שאני לא מתכוונת לעזוב, כך גם אמרתי בקיץ שעבר. אני לא מסכימה עם מה שהיה. הייתי, ועד עכשיו אני נגד תוכנית ההתנתקות. אני לא מבינה למה את באה בטענות אליי...אולי תסבירי לי=/

mory89

New member
לא אליך..

מצטערת רק אחרי שקראתי את מה שכתבתי ראיתי שזה נראה כאילו ההערה הזאת היא נגדך.. אז לא.. האמת שזה לכל היפי נפש שחושבים שאת גוש קטיף היה צריך לגרש מהבית.. ולאו דווקא אותם.. גם את צפון השומרון.. ושלא נדבר על מה שהיה בנווה דקלים ובישובי צפון השומרון.. גרשו אותם עם עלות!!!! משפוט מזעזע!! כל פעם כשאני רואה משהו כזה אני פשוט בוכה.. יש לי חבר טוב [טל שמו] הוא הראה לי סרטון שפשוט בכיתי ממנו.. כל פעם מחדש.. אני תוהה לעצמי אם ראש הממשלה היה רואה אותו מה הוא היה עושה..

למעלה