חזה

Japoneza

New member
אה...והתכוונת לעמונה בטח../images/Emo110.gif

גם אני ראיתי סרטון..הוציאו דיסק של עמונה..אוח..נורא, באמת בכיתי! ובסדר, פשוט לא הבנתי..:) אגב, עוד שנושא הגירוש- אמרו שאחרי ההתנתקות, החמאס, והחיזבללאה וכל החברים שלהם, לא יעיזו לשגר אפילו קסאם/רקטה/קטיושה אחת! בולשיט! תראו איפה אנחנו היום, אחרי ההתנתקות.

mory89

New member
כן,

לזה בכיקר התכוונתי. עומר אני כ"כ מסכימה עם על מה שאמרת פה.. אוייש כמה שהמדינה שלנו מטומטמת.. איך מטומטמים כאלה עומדים ומייצגים את המדינה שאני חלק ממנה.. זה פשוט עצוב! באמת שהם לא מבינים מהחיים שלהם.. כל היפי נפש האלה.. איזה חוסר צדק בעולם!! יאלה שיתעוררו כבר! שיצאו מהבועה שלהם.. האמינו שיתנו את הגוש ואת צפון השומרון והבעיה תפתר.. אני לא מבינה מה לא ברור עדיין!? הם רוצים אותנו בים!! הם רוצים אותנו מתים!! צאן המובל לטבח! זה מה שהם רוצים אם עוד לא הבנתם.. הם לא רוצים את גוש קטיף חבל עזה השומרון ירושלים.. הם רוצים את ת"א-יפו הרצליה סביון חיפה אשקלון אשדוד פתח תקווה גבעתיים אורנית אלקנה הגליל הגולן באר-שבע נתניה.. הכל!! הכל! הם רוצים את כל הארץ!! אני לא מבינה מה לא ברור עדיין!! זה לא שהם לא אמרו את זה! הם אומרים את זה כ"כ הרבה! אבל ככה זה שראש הממשלה שלנו זה אהוד אולמרט.. ואין לי יותר מידיי ניסיון במה שקשור למדיניות של המזרח התיכון.. במיוחד שאנחנו פה מוקפים באויבים.. והוא בטוח בכלל שהם חברים שלנו.. ככה זה שנשיא המדינה שלנו מאושם בכלל בהטרדה מינית של קטינות.. איזה מדינה תאמינו לי.. מדינה מיוחדת במינה..!!

eladi88

New member
את בעצמך אומרת!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

700 קטיושות.....זה הרבה יותר...הרבה הרבה יותר....מ 10 קסאמים שנופלים בדרום!! ככה שהמצב בצפון הוא הרבה יותר חמור מהדרום! ושוב...בלי לזלזל בדרום!

זiהרים

New member
../images/Emo45.gif מה שרציתי להגיד

שפתאום כשיש מלחמה בצפון כולם מצטדקים, אבל כשיש מלחמה בדרום 6 שנים לאף אחד זה לא הפריע להמשיך לצאת ולבלות הא בננה?

Japoneza

New member
אני כתבתי תגובה מעלייך..../images/Emo110.gif

את מוזמנת לקרוא.

תודה רבה!!!

לזה חיכיתי זה רק התקשורת שמכתיבה לנו מה כן חשוב, ומה לא... אני בטוחה שאם היו מקדישים רבע מהזמן למה שקורה בשנים האחרונות באזור הדרום, למה שקורה בימים האחרונים באזור הצפון...האכפתיות שלנו הייתה הרבה יותר למעלה. וככה זה, עד שזה לא נוגע לך...לא באמת באמת אכפת לך כמו ברמה שזה נוגע לך (מעבר לזה שזו המדינה שלנו..)

פוווווווווסווווו!! זה יצא משליטה!

לפי דעתי זוהר לא התכוונה ל"חומרה, שככה זה נשמע, כי אחרי הכל כולנו חיים במדינה הזאת והעתיד של כולנו לא ממש מובהר לנו פה .. אבבל, זוהר, אם כל הכבוד שיש לי אלייך ויש המוןןןןןןן בכל הכותרות ובכל מקום כתוב בפירוש "מלחמה בצפון" אז אין להתכחש לזה שהמצב כיום הוא חמור ביותר ויש להערך לממ"דים ולהכין את עצמינו למצב למלחמה ממשית. ואני גם יסביר לך מה הקטע שכולנו מחמירים אם ההודעה שאמרת לראשונה. את בתור חברה פופלרית בפורום הזה ומכירים אותך פה הרבה חבר'ה (ואין צורך לספר כמה אוהבים אותך פה ) צריכה לשמור קצת על "ריסון" )PLEAS DONT KILL ME) כי את בכל אופן לא חדשה ואת יודעת שיש לנו בפורום המון חבר'ה מהדרום ומהצפון וכל האזורים הרגישים האלו והיית צריכה לחשוב קצת מראש לפני שהוצאת את "דעתך" לפורום הזה ולהלחשב בכל אותם מאות משפחות בצפון שיושבים שבוע +- בממדים ,בצפיפות ולא יכולים לבלות את חופשת הקיץ שלהם ושלא נדבר לחשוב בכללל על שנה חדשה ומחודשת ולהתכונן בכל מה שבהקשר לזה וכ'ו.. אז אני מאמינה שכואב לך איתנו והכל טוב יפה אבל.. כבר אמרתי לך מה דעתי בקטע של לפתוח בפנינו את תיסכוליך לגבי ניצנים. ואגב- רינת, אף אחד לעולם לא התעלם משדרות ומכל המצב שהיה עד עכשיו בדרום!! זה ממש שטויות.. ואם יש אנשדים (שזה גם קורה) שהתעוררו רק עכשיו אז עדיף מאוחר מלעולם לא.. נכון?! ואת מכירה את זה שאת לא יודעת מזה כאב עד שזה מגיע אלייך ישירות.. ככה היה גם בהתנתקות להבדיל בהרוגים כמובן.. אנשים לא הבינו מה הכאב של אותם אנשים "לעבור דירה" ולעזוב את כל אדמותיהם ולעבור לעיר ול"קרוילות "(חח תודה באמת על ההצעה היפה.. קרוילות.. ימחש ימכם ממשלה מז**) אז ככה שכל אחד מאיתנו הוא מין "מתעלם" ממצב כל שהו שלא נוח לו אם זה.. אז תסלחי לי אבל אני חושבת שאני נורא צודקת בקטע הזה.. יאללה ביי אחיות שלי ושמרו על קור רוח!! אני את שלי אמרתי!

Japoneza

New member
נסחפנו קצת..לא?.../images/Emo110.gif

זה שאת לא בדעה שלה, וזה שהיה לכן ויכוח היום- לא אומר שאת צריכה להתחיל לרדת עליה.. או להגיד שאפחד לא קורא את ההודעות שלה? תרגיעי טיפה, ואם את עצבנית, אל תוציאי את זה עלינו. תודה. יום נפלא שיהיה לך.

eladi88

New member
לא כמו הסחוג שאת מפרסמת!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

בהצלחה עם זה הדר!!

FRD

New member
הלו! עד הדר!../images/Emo46.gif

ואל תשכח להביא לי מתנות..
ורצועה בשביל הגר

eladi88

New member
מה עד הדר מה?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif