חזה

eladi88

New member
סולחה אפשר לחשוב....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מתווכחים קצת מה יש... יש הבדל בין ריב לוויכוח.... אם היינו רבים היינו צריכים סולחה

Lee Roni

New member
../images/Emo207.gif כנסוווו בלאט! ../images/Emo3.gif

חבר'ההההההההההההה יאללללללה דיייי מספייייייק... השרשור הזה מעצבן... ואני מאמינה שלא רק אותי! די. חלאס. להזכירכם - אנחנו בפורום ב-י-ת ה-ב-ו-ב-ו-ת-!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בואי נפסיק עם הויכוח הזה בבקשה מכם. תודה, ואמן שנדע כולם ימים שקטים ויפים יותר :)
אוהבת אתכם מאוד, -לירון-

eden456

New member
ואאווווו

בלבלתם אותי ....
מוריה זה חשוב לדבר על הנושא הזה .. אבל שקראתי פה את כל ההודעות אז זה התחיל קצת לאבד פרופורציות ... אז המצב קשה אבל זה לא אומר שצריך להפסיק לחיות -אבל גם לא לבלות מוזיקה עניינים שמח ולשים פס על המצב שהמדינה שלנו נמצאת ... ואין מה לעשות יש דברים שאי אפשר להתעלם מהם ,וכן עשו בחוכמה שדחו \ביטלו את ניצנים .. ובדרום -בדרום לא קוראים לזה מלחמה(-התקשורת-למרות שלפי דעתי הם חיים במלחמה יומ-יומית )אבל בצפון זה משהו אחר חדש שלא הפגיזו שם-והכמיות שמפגיזים שם זה מלחמה ... ומשהו אחרון ...
כולנו אחים!!!!
ואם את קוראים לזה בני עקיבא -אז זה טעות !!!!!!!
ב"ע שולתתת !!!!!1
יום נפלא ...(מקווה)

mory89

New member
אחותי, אני הדרכתי שנה בבני עקיבא

ואני לא מצטערת על שום שניה שהדרכתי בתנועת נוער הזאת, יש לה אידיאולוגיה שאני כ"כ מאמינה ותומכת בה.. הייתי חניכה אולי 5 שנים והדרכתי.. והיום אני בחבריא ב'.. הולכת לפעמים בערבי שבת לשמוע פעולה או סתם להפגש עם החבר'ה של בני עקיבא.. יש לי הרבה חברים טובים שהם עדיין מדריכים [ידיד אחד כבר כמעט 3 שנים מדריך].. אני חושבת שהבהרתי את עמדתי בקשר לבני עקיבא. זה לא מוסרי לשתוק למצב הזה.. זה לא הגיוני.. מה הופך אותנו ליהודים אם נתנהג כמו כל שאר אומות העולם?? מה מייחד אותנו? מה עושה אותנו לעם הנבחר אם נמשיך להיות אדישים ולהמשיך להנות ולשמוח?! אני חושבת שמה שמאיה ענתה קודם לאלעד זה כ"כ משלים אם מה שאני רוצה להגיד.. ואני מצוטטת: "...וגם שדעתי שבהחלט המדינה צריכה קצת לקחת "אחריות" ולעמוד מאחורי כבוד של הנופלים בקרב ולהפסיד לחגוג.. כי כשאומרים ש"אנחנו חייבים להמשיך הלאה" זה פשוט בלופ אחד גדול!! כי אי אפשר לשמוח על חשבון אחרים!! זה אכזרי, זה דוחה, זה לא יהודי המוסר הזה!!!!! אנחנו אמורים להיות ב-א-ב-ל וללכת כל עמ"י ולעבור בכל אוהלי ניחום האבלים שמתפזרים בארץ כי ככה מראים אהבה!! כי ככה מתנהג יהודי!! יהודי משתתף בצער של השני ולא חוגג בבירות ושיכרון חושים בזמן שהשכן שלו מתנחם על מות בנו..!! הגיע הזמן שנתעורר!! ונלך להראות לכל האבלים שאנחנו באמת משתתפים בצערם ומאחלים להם שלא יראו עוד צער!" לא יודעת מה להגיד לך אחותי אבל אני יודעת שממש כואב לי על כל המצב הזה.. אני לא יודעת איך אתם לא מתרגשים מזה.. איך זה לא עושה לכם משהו על הלב.. אני לא מצליחה להבין את המחשבה הזאת!! זה יכול להיות כל אחד מאיתנו, כל אחד מהחברים שלנו, כל אחד מהמשפחה שלנו! כמובן שאני לא מאחלת את זה לאף אחד.. שלא נדע עוד צער!.. אבל באמת כבר אמרו שצריך להיות בכוננות גם באיזור המרכז.. וזה לא סוד שהמלחמה היא נגד כל ישארל.. הערבים לא עושים סלקציה "אתה מהצפון? אתה מהדרום? אתה שמאלני? אתה ימני?" באמת שזה לא משנה.. כולנו גרים פה במדינה הזאת.. כולנו אומה אחת.. מיוחדת.. תתחילו לפתוח את הלב.. וגם להפעיל קצת את הראש!

תראי, אני לא אתווכח עם דעתך..

כי זו דעתך האישית.. אבל מה שאת חייבת להוציא לך מהראש את הפסקה הבאה- "לא יודעת מה להגיד לך אחותי אבל אני יודעת שממש כואב לי על כל המצב הזה.. אני לא יודעת איך אתם לא מתרגשים מזה.. איך זה לא עושה לכם משהו על הלב.. אני לא מצליחה להבין את המחשבה הזאת!!" שזו כבר עובדה...אין אחד פה שלא אכפת לו, אחד.. אין פה אחד לא אנושי, וזה ממש לא משנה כרגע לנושא מה אנחנו "צריכים לחשוב" כי כל אחד ואיך שהוא רואה את הנושא...ומה שהוא חושב לנכון, וכל אחד יעשה את מה שהוא רוצה, בדרכו שלו.. אבל לכולנואכפת ממה שקורה, אחרת גם אני לא מאמינה שהיינו מתאמצים להגיב על הנושא הזה בכלל (למרות שבלמנו כמה מילים..) ואת, שדונית.. תפסיקי לדבר כאילו זה איזה קבוצות וכל אחד נלחם בשני. ואת האמת מוריה, זו הסיבה בדיוק שאמרתי שצריך להפסיק את הנושא הזה כאן.. לא כי זה לא חשוב, ממש ממש לא.. אלא כי זה הפך להיות מכוער וכל אחד חושב שאין דעה אחרת חוץ משלו.. וזה לא מתאים לא לפורום הזה, ובמיוחד שלא לנושא הזה...

mory89

New member
אני לא זלזלתי בדיעות של אחרים

שזה במקרה מה שאת בעצמך אומרת. אני לא אמרתי שלא אכפת פה לאנשים.. אני אומרת שלא מספיק אכפת.. שאין מספיק אחריות מכל המדינה.. אין מספיק השתתפות.. זה מה שעצוב!

ואיך בדיוק נקבע למי מספיק אכפת ולמי

לא?.. עזבי, אין כבר לא רוצה להתווכח על זה ובטח שלא איתך... חבל לי ובזה אני מסכמת ומקווה שלא אגיב יותר בנושא הזה.. רק אקווה שיבואו ימים טובים יותר, הרבה יותר...

יואווווו מה עשית ממני?

הגזמת אוררררררר בחייייייייאת!! אני ממש לא התכוונתי להפוך את הפורום לחבורות חבורות של דיעות ואנשים.. ממש לאאאא!! אל תגזימי ואל תחציני!! אני אמרתי פה את דעתי כמו כולם ואור, אני אומרת את זה שוב.. ואני נורא מתכוונת לזה אז שימי
: אני מודעת לזה שיש לי כתיבה של ציניות.. אני יודעת את זהה !! אז בבקשה, שימי לב לזה! אני ממש לא תמיד מתכוונת למה שאני אומרת אלא אני מדברת מיתוך ציניות!! ברגע שתכירי אותי תביני.. כפרעליך, אני כל שניה רושמת פה בפורום כמה שאני אוהבת פה את כולם!! כל החבר'ה פה הם מספר 1!! ואם מישו (וזכור לי שכבר רשמתי את זה היום..) נעלב ממני אז אני מבקשת את סליחתו שוב!! פשוט ברגע שתכירו אותי תבינו שזאת הכתיבה שלי בעצם.. מוריה למדה להתסדר איתו, עומר , מור (כפרעליךךךךךךך התגעגעתי.. תהי זמינה יותא אמן!!), מוריה הקולית שלי.. מבינה???? כל אלו שמשוחחות איתי על בסיס קבוע יודעות שאין לי שום כוונה רעה...!! מקווה שהבנת וגם האחרים.. לילה טוף לכולם!!

חזה ../images/Emo32.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אתם מכירים כבר את הנוהל, כל מה שלא קשור לנושא הפורום, לכאן כל מה שלא, פשוט ימחק

למעלה