חזה

eladi88

New member
זה לא רצועה!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

זה קולר...זה יותר שווה

זiהרים

New member
לא, אני מדברת ברצינות.

אגב איזה דיון פתחתם פה, זרקתי כמה הערות ומאז לא נכנסתי לפורום וממש נהיה פה קרב.. יפה לכם. |נעלמת|

ה נ כ ד ה

New member
איף..

זוהר תגיד מה שבא לה להגיד, והיא לא צריכה לחשוב לפני ולרסן את עצמה... היא בסך הכל אמרה שהיא רוצה להמשיך לחיות עד שזה יגיע אליה לאשדוד... ואם אני לא טועה גם את וגם עומר אומרות את אותו הדבר רק בקשר להפרדה במה שקורה בשדרות ("עכשיו זה בצפון" ו"עכשיו זה יותר קרוב אליי" ו"עד שזה לא מגיע אלייך ישירות את לא יודעת מה זה") אז עשו טובה שתיכן (עומר, את יודעת שאני מתה עלייך) ואל תבואו אל זוהר בטענות על דברים שאתן בעצמכן אמרתן בכל מה שקשור לשדרות.

Japoneza

New member
תראי-../images/Emo110.gif

נכון שרציתי להמשיך לחיות כרגיל.. אבל לא אמרתי דברים כמו שזוהר ואת אומרות.. לא קראתי לאותם אנשים משדרות "מצטדקים" או "אתם לא אחים שלי" הבנתי אותם, אם היה אפשר לעזור- באמת שעזרתי.. (וכן, עזרתי. אתם לא יודעים..) טיפה הבנה ואיפוק..זה מה שאני מבקשת ממכן. גם זה אסור? ועוד פעם- כבר אמרתי- תגידו מה שאתן רוצות, אני רק אומרת את דעתי. אל תהפכו אותי לאחת ש"אומרת לכן איך לחיות"

ה נ כ ד ה

New member
זהו. הודעה אחרונה.

לא הפכתי ולא זלזלתי ולא שומדבר... אבל פשוט מעניין אותי איפה כולם היו כששנה שעברה נפלו קאסמים וכל העולם בערך (ואני מניחה שרוב רובו של הפורום הזה) היו בניצנים... אף אחד משדרות לרגע לא בא ואמר לכם כאן "איך אתם הולכים וחוגגים בניצנים בזמן שלי נופלים קאסמים על הראש". ואני לא אומרת שאני הייתי בצד כזה או אחר, גם אני המשכתי את החיים די כרגיל, בדיוק כמו שאני ממשיכה אותם עכשיו כרגיל... זה נורא נדוש, אבל אין ברירה, אין מה לעשות... זה הכל, זה בסך הכל מה שבאתי ואמרתי... לא כי אני מזלזלת ולא כי לא אכפת לי... ממש לא, ההיפך הוא הנכון... פשוט נורא מעניין אותי מה ההבדל בין שדרות ופסטיבל קוקה קולה ובין הצפון ופסטיבל הבירה, אם בכלל יש כזה... ואין שום קשר לזה שזוהר אומרת "אתם לא אחים שלי" ולמצב בצפון... ככה היא חושבת ואין שום דבר בעולם שתגידי לה שיכול לשנות את הדעה הזאת שלה, בדיוק כמו שאין לה שום דבר שהיא יכולה להגיד כדי לשנות לך את הדעה.

אם זה מה שאת חושבת..אין לי מה להגיד

כי אני בכלל חושבת שכל הקטע של "המדינה" הזאתי הפוך על הפוך.. אבל מה שכן אני יכולה לומר בבטיחות שאני שנה שעברה לאאאאא הלכתי לשום ניצנים ואני חושבת שאין הבדל (וזה נורא גיזעני מה שאמרו פה..) שיש הבדל בין השדרותים לצפונים.. כי זה ממש לא משנה!! כל משפחה מתפרקת באשר היא.. ואם תמשיכו לדבר ככה זה רק יראה כמה שהעולם שלנו "מודרני" הוא רקהולך אחורה וחוזר לימים של הגיזענות כלפי כושים, אספני, צוענים, יהודים וכל דבר הקשור ב"יוצא מזה".. אז בבקשה אל תגזימו עם אמירות מיותרות כי זו לא דרך..

ה נ כ ד ה

New member
לא יכולתי להתאפק...

אם את חושבת שזה נקרא גזענות אז לכי חפשי באבן שושן מה ההגדרה של גזענות, לפני שאת חושבת לרמוז שאני כזאת. ולא אמרתי לך כן ללכת או ללכת!! אמרתי שזה מרגיז שאתם מנסים לגרום לאנשים להרגיש רע עם זה שהם רוצים לנסות להמשיך לחיות כרגיל! זה הכל! כמה עצבים ממך על הבוקר... יום טוב שיהיה לך.

Japoneza

New member
אוף. ../images/Emo110.gif

להמשיך לחיות כרגיל- בכיף, שימשיכו. אני לא צריכה שיישבו בבתים שלהם וירחמו עלינו. אגב, ממש עכשיו כשאני כותבת לך יש אזעקה..אז אני אמשיך אח"כ וארוץ לממ"ד.

Japoneza

New member
אוקיי. הנה אני ממשיכה:../images/Emo110.gif

מה שאמרתי- להמשיך לחיות כרגיל- בכיף, שימשיכו. אני לא צריכה שיישבו בבתים שלהם וירחמו עלינו. אבל אתם יכולים, לפחות להבין, שקשה לנו עם זה? שקשה לנו עם זה שבמקום גם לצאת ולבלות, ללכת לפסטיבלים..ולניצנים למשל- אנחנו צריכים לשבת בממד"ים, להשאר במרחב מוגן, לשמוע כל רגע אזעקה, לשמוע מטוסים.. אז אולי דיי עם כל האמירות האלה? מספיק קשה לנו גם ככה! תאמינו לי! וכבר אמרתי, אנחנו לא מכתיבים לכם איך לחיות..תקלטו..וגם אין לי מטרה לשכנע אף אחד, (למרות שחבל שאנשים בכלל מגיעים למצב שצריך לשכנע אותם
)

ה נ כ ד ה

New member
בדיוק כמו שאמרתי...

ברגע שאת באה ואומרת לי: "למרות שחבל שאנשים בכלל מגיעים למצב שצריך לשכנע אותם" את באה וגורמת לי להרגיש רע על זה שאני יוצאת להופעות והולכת לעבודה וממשיכה את החיים כרגיל ! ממש לא נראה לי שכשכאן בת"א כל יום התפוצץ אוטובוס אחד לפחות ואני לא יכולתי לצאת מהבית לפאבים, מסעדות וכן אפילו ללכת לסופר, או סתם נסיעת שגרתית באוטובוס בגלל פחד שאוטובוס או מקום שאני אהיה בו יתפוצץ, את ישבת בבית שלך ולא יצאת לטייל ולא יצאת לבלות כאות הזדהות איתי. ותקני אותי אם אני טועה... ומה שאני לא זוכרת גם זה שאני באתי בטענות לחברות שלי שגרות בצפון הרחוק או בדרום שהן יוצאות לבלות בזמן שאני יושבת בבית ומתה מפחד. לא באתי לחברות שלי ואמרתי להן שהן מזלזלות במצב הרגיש בת"א ובמרכז בכלל ולא באתי ואמרתי שהן לא מבינות מה עובר עליי ולא גרמתי להן להרגיש רע על זה שהן יוצאות ועושות חיים בזמן שאני לא יכולה. ואת למשל, כן עושה את זה כרגע... אני מעבר ללארח חברות מהצפון או אפילו אותך, אם את רוצה, או כל בן אדם אחר שקורא את ההודעה הזאת עכשיו, בבית שלי לא יכולה לעשות הרבה.

Japoneza

New member
את לא הבנת אותי מותק.../images/Emo110.gif

לא אמרתי לכם לא להמשיך לחיות! תבינו! רק תפסיקו להכריז על זה בקולי קולות, כי מספיק קשה לנו גם ככה. מה שאני מצפה מכם, זה לגלות הבנה ואם מבטלים הופעה אחת או שתיים- בגלל המצב- אז לא להתחיל להגיד כל מיני דברים כמו שאמרת עכשיו "אני מתכוונת להמשיך לחיות.." "פתאום כזה בצפון אז כולם מצטדקים" .. זה הכל...הבנת?

eladi88

New member
אתם מסלפים את הדברים שלי!!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא אמרתי שיש הבדל בין השדרותים לצפונים!!! אמרתי שיש הבדל בין מה שהולך בצפון...שזה יותר חמור כרגע...ממה שהולך בדרום! וזה ההבדל היחיד שאמרתי.... אז די להכניס לי מילים לפה!

../images/Emo45.gif יאללה סולחה!!

אני מקווה באמת זוהר ורינת שלא חשבתם בטעות שהתכוונו שאתם לא פסדר !! אם תעכבי אחרי ההודעה הראששששונה שלי תראי שאמרתי שיצאו קצת יותר מידי על זוהר ובטוח לא הבינו אותה נכון!! אז ככה: אני מתנצלת אם פגעתי שמישהי או מישו או בכל דבר אחר (אלעד..לצורך העינין שלא מוגדר כמשו ספציצי..חח) ואני מבקשת שלא תקפצו לשפוט אנשים.. אומנם באנו להביע דיעה אבל אנחנו עדיין רוצים לבוא למיפגש ולחייך ולא לתת אגרופים.. סבבה?! לפחות אני מפחדת מהאגרופים האלא.. סלחו לי..חחחח יאללללה אופתותכם!! ורינת.. לא אהבתי שרשמת בסוגרים לעומר שאת מחבבת אותה.. מה איתייייייי? בעעעעעעעע

Japoneza

New member
לא היה שום "ריב" או "סכסוך".../images/Emo110.gif

אז אין צורך בסולחה. היה ויכוח, טיפה סוער- אבל ויכוח. זהו. אני גמרתי עם זה. יומטוב שיהיה לכולם.

למעלה